: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Aannemers. Last additions. 50 bedrijven gevonden.


Antico by Nature

Maasland

Importeur en leverancier van authentiek verouderd natuursteen, hardsteen, Travertin, marmer en leisteen

Aanbouw Midden Nederland

Aanbouw Midden Nederland

Hardinxveld-Giessendam

Aanbouw Midden Nederland is specialist op het gebied van aanbouwen en uitbouwen van woningen.

De Ruiter Bouw

De Ruiter Bouw

Deil

Aannemersbedrijf de Ruiter Bouw voor nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud.

A-HA

Amsterdam

Aannemer Amsterdam, allround bouw en ontwerp. Bijzonder èn betaalbaar. Specialist in: glas in staal design, handgemaakte keukens, stucs (kleur, watervast, tadelakt e.a.), staal (houtkachels e.d.), aanrecht beton (gegoten vorm). Voor een persoonlijk bouwadvies, hulp bij het maken van een ontwerp, bouwtekeningen, bouwvergunningen.

RUCON Afbouw & Onderhoud

Zwijndrecht

Timmerwerk, (Sier)Stucwerk, Tegelwerk, Behang-Schilderwerk, Vloeren, Systeem Wanden en Plafonds, Schilderijophangsystemen, Badkamers, Keukens, Bouwschoonmaak, Ontruimingen, Waterschade, Advies, Periodiek onderhoud,

Vorselaars Bouwbedrijf Breda B.V.

Breda

Vorselaars Bouwbedrijf Breda B.V. is een bouwbedrijf op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen. kunt bij Vorselaars terecht voor advies, en uitvoering van uw bouwprojecten.

Version

Beilen

U heeft het plan opgevat om te gaan (ver)bouwen en weet niet waar te beginnen. Wij nemen u deze zorg uit handen en willen uw partner zijn vanaf het eerste idee t/m oplevering. Of het nu gaat om een kleine uitbreiding of het geheel nieuw bouwen van een woning of bedrijfspand. Met onze ervaring brengen wij dit samen met u tot een bevredigend eind.

De Flexibele Makelaar

Surhuisterveen

NVM makelaar voor aankoop, verkoop en taxatie van woningen en onroerend goed in uw omgeving. Als NVM-makelaardij zetten wij ons in voor de aan - en verkoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en bouwkavels. Van zowel bestaande bouw als nieuwbouw in heel Noord-Nederland kunt u bij ons terecht.

Houtbouw Houtstaal bv

Tricht

Houtbouw Houtstaal bv uit Tricht is sinds 1950 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van traditionele hooibergen. In de loop der jaren zijn daar steeds meer specialiteiten aan toegevoegd, zoals houten overkappingen, garages, carports, kinderboerderijen, educatieve ruimten en bijgebouwen.

Desteenhouwer.nl

Kapel-Avezaath

Desteenhouwer.nl natuursteen dorpels, aanrechtbladen, wastafels, vensterbanken maar ook voor grafstenen in Belgisch hardsteen, kalksteen of graniet

Schilder Concurrent

Nieuw Vennep

Schildersbedrijf de Schilder Concurrent, voor al uw binnen en buiten schilderwerk. Alle schilder werkzaamheden vallen onder onze hoeden.

Aannemersbedrijf De Gouden Hamer

Dordrecht

Aannemersbedrijf De Gouden Hamer B.V. uw aannemer in Dordrecht voor al uw bouwplannen: advies, onderhoud, verbouw, nieuwbouw, renovatie en restauratie. Kijk op onze website voor meer informatie.

Peter Roos

Hillegom

Wilt u er te allen tijde gegarandeerd warm bij zitten? Dat kan. Roos Installatietechniek is in Hoofddorp en omgeving specialist op het gebied van verwarming. Of het nu gaat om ketels, radiatoren, installatie of reparatie, wij hebben verstand van verwarming.

HSW Bouw

Milsbeek

HSW Bouw is een aannemingsbedrijf actief op alle gebieden in de bouw, te weten nieuwbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw, onderkeldering en onderhoud.

ABS Bouwsystemen B.V.

Geldrop

Uw specialist in beton en houtbouw voor het realiseren van luxe tuinhuizen, garages, bergingen, schuren, poolhouses en dierenverblijven etc.

ASENA BOUW

Amsterdam

Renovatie & Vastgoedontwikkeling Verbouwing & Onderhoud Aan uw woning,kantoor of pand. Uw allroud partner in en om uw huis.

Renovatie en Bouwbedrijf Aladino

Amsterdam

Aannemer Renovatie en Bouwbedrijf Aladino in de regio Amsterdam is het adres voor uw funderingsherstel, verbouwing en aanbouw. Vrijblijvende afspraak en gratis bouw offerte zijn de eerste twee kenmerken van ons Bouwbedrijf.

vof de Bouwmaat

utrecht

Aannemer "vof de Bouwmaat" voor al uw kleine en grote klussen en renovaties. Uw aannemersbedrijf voor Utrecht en omstreken.

Marcel Louws badkamerdesign

Domburg

Marcel Louws badkamerdesign - voor ontwerp, bouw en renovatie van uw badkamer. Specialist in tadelakt toepassingen.

Natuurlijk hout

Ermelo

Natuurlijk hout specialist in houten vloeren, parket vloeren, pvc en laminaat vloeren. Hoge kwaliteit, lage prijzen met CBW garantie. Voor de beste vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Pieter Meier bouwadvies

Naarden

Bouwen begint met een goed bouwplan. Pieter Meier bouwadvies geeft u persoonlijk advies en maakt een ontwerp en bouwtekeningen, toetst aan het bestemmingsplan, verzorgt de aanvraag van vergunningen en maakt contractstukken voor de aannemer.

RioRein

Alkmaar

Rioleringswerkzaamheden, lekinspektie, verhuur van demontabele tijdelijke douche, rioolafsluiters, diverse werken van technische aard


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding