: Choose a region

All regions
Show search results

Agricultural Companies with Cattle Farms. Last additions. 17 companies found.


Binnen Tuinbouw Techniek

Den Haag

Binnen Tuinbouw Techniek is een groothandel ten behoeve van de vakhandel (lees: Grow Shops) voor de binnenteelt van gewassen, en dan met name de cultivering van hennep.

Slingerland Potgrond b.v.

Zoeterwoude

Slingerland Potgrond is een gespecialiseerd potgrondbedrijf, gevestigd in Zoeterwoude. We leveren kwalitatief hoogwaardige groeisubstraten voor langdurige teelten. Het bedrijf is marktleider in substraten voor de orchideeëncultuur.

Flowmagic BV

Monster

Flowmagic is een innovatief toeleveringsbedrijf voor de agrarische sector.

Lentse Potgrond BV

Katwijk (NB)

Lentse Potgrond produceert kwalitatief hoogwaardige potgronden. We leveren ruim 1500 verschillende mengsels. Dat gebeurt op basis van de potgrondrecepturen die wij samen met u ontwikkelen. Zo spelen we in op uw specifieke teeltsituatie.

Exploitatiemaatschappij Schellerberg BV

Zwolle

Het koetshuis op Landgoed Schellerberg te Zwolle herbergt een comfortabele, hoog gekwalificeerde accommodatie. De locatie is bijzonder geschikt voor vergaderingen, trainingen, diners, recepties, jubilea en incentives. Het landgoed is een oud familiebezit:

Agrifirm

Noord-Scharwoude

Alles voor uw huisdieren, maar ook voor uw paard, schaap of ander vee.

De Lint

Dinteloord

Akkerbouw / vollegrondsgroenten teelt in westbrabant

No Mercy Supply

Dronten

Forum, Cannabis strains, Grow-supplies, Hydro-culture, Mediwiet, Zaadlijst, Female seed, Santa Maria, SpeesCees, Grow Info, Galery, Bloom stimulators, bacterial, CO2 tabs, fertilizers, soil, Seed, GA-spray, guano-extract and all you need to know...to grow

Grasmaaiershop

Apeldoorn

OPRUIMING: Grasmaaiers, Zitmaaiers, Motormaaiers, Electromaaiers, Bosmaaiers, Verticuteermachines, Bladblazers, Veegmachines, Frezen.

TTC

Arnhem

TTC, de specialist in Werving & Selectie van Roemeens personeel.

D.H.P.

D.H.P.

Den Haag

D.H.P. is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in kostenbesparing, duurzaamheid en arbeids- en energie efficiency. De doelgroep is zeer breed en omvat zowel bedrijven als particulieren.

DSL Support Aannemingsbedrijf BV

Den Haag

Houdt zich bezig met het aannemen van alle voorkomende werkzaamheden in de sectoren bouw, kassenbouw, techniek & tuinbouw. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Drainagebedrijf Friesland Drain

Oude Leije

Friesland Drain is een drainagebedrijf gevestigd in Marrum, Friesland. Wij bieden onze diensten aan in de horizontale drainage met de beschikking over sleufloze draineermachines en kettinggraver. Friesland Drain draineert voor: - de landbouw - GWW - kabel- en leidingbedrijven - cultuurtechnische werken

WPD Werk & Advies

Asten-Heusden

WPD Werk & Advies is een bureau dat u kan ondersteunen bij de instroom (werving & selectie), doorstroom (ondersteuning en begeleiding in personeelsbeleid e.d.) en uitstroom (zoals ontslagzaken) van uw personeel.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today