: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 50 bedrijven gevonden.


The Concept Group

Galder
Ontwerp en realisatiebedrijf voor winkels. One stop shopping adres voor retailers. Specialisten in winkelinrichting, interieurbouw, winkeldesign, verlichting, etc. Onze interieurarchitecten zijn u graag van dienst.

Bureau SLA

Amsterdam
Bureau SLA (Stedenbouw, Landschap & Architectuur) is een jong, internationaal en innovatief ontwerpbureau uit Amsterdam. Hun prachtige werk bestaat uit gebiedsvisies, begraafplaatsen, bruggen, gebouwen en badkamers.

COEN! bureau voor vormgeving

Eindhoven
COEN! is een multidisciplinair ontwerpbureau voor esthetisch advies, communicatief ontwerp en toegepaste vormgeving.

Magis & Magis Architecten

Nuenen
Magis & Magis architecten is een ontwerpbureau dat zich begeeft op het snijvlak van architectuur, interieur, tuin en landschap. Wij bieden degelijke ontwerpen met passende originaliteit.

BuildDesk Benelux B.V.

Roermond
BuildDesk Benelux levert software voor architecten en technisch adviseurs voor het beoordelen van de energieprestatie van hun ontwerpen. Het BuildDesk Energy Design Programme (EDP), waarmee ontwerpers zowel bouwkundig als energetisch kunnen ontwerpen.

Thea van den Heuvel Fotografie

Nijmegen
Architectuurfotografie, Bedrijfsfotografie, Kunst en Cultuurfotografie.

Egbert Zwarts

Zwaagwesteinde
Welkom op de website van Egbert Zwarts Voor bouwkundig ontwerp & vormgeving.

De Vlieg Techniek BV

Utrecht
De Vlieg Techniek BV is een integraal architecten- en ingenieursbureau uit Utrecht. Wij adviseren u bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Adviesburo Herman Mestrom

Jabeek
Bouwkundig adviesbureau voor het verzorgen van het ontwerp tot en met de uitwerking en begeleiding van nieuwbouw, verbouw en interieur werkzaamheden. Dit voor zowel de particuliere als mede ook de zakelijke sector.

HR Bouwadvies

Apeldoorn
HR bouwadvies levert bouwkundige adviezen op maat voor particuliere en de zakelijke markt. Gaat u een woning bouwen heeft u verbouw plannen of zakelijke uitbreiding plannen?

De Bruijn Diensten

Bergen op Zoom
BOUWKUNDIGE AAN- EN VERKOOP KEURINGEN. MAATWERKADVIEZEN ENERGIEBESPARING (EPA) en ENERGIELABELS

Badkamer-design.nl

Capelle a/d IJssel
Badkamer-design.nl is een onafhankelijk adviesbureau voor de consument wat gespecialiseerd is in het ontwerpen voor en begeleiding van diegene die toe zijn aan een nieuwe badkamer.

Caas architecten

Alkmaar
een goed ontwerp is boeiend, op meerdere schaalniveau's, als een kameleon geinspireerd door zijn omgeving. caas onderneemt een zoektocht, samen, innovatief en duurzaam. caas is aandacht, ambacht en ambitie. caas is caas

Bouwkundig Tekenburo EXTINT

de Meern (utrecht)
kleinschalig bouwkundig tekenburo voor bouwvergunningen en advies. Eenvoudig, compact en direct.

LSI Project Investment

Rotterdam
Vastgoed draait niet om stenen. Concepten bedenken en projecten realiseren die voor gebruikers, eigenaars en investeerders het beste eindresultaat geven, dat is onze uitdaging. Met oog voor detail én mens en werk als uitgangspunt.

Van Nuland Hoveniersbedrijf

Veldhoven
Hoveniersbedrijf Van Nuland, verzorging van aanleg, onderhoud, bestratingen, vijvers, beplanting, zwembaden e.a., van ontwerp tot eindbeeld hoveniersbedrijf.

Architektenburo arts

Boekel
Architektenburo Arts is een buro dat al bijna 30 jaar aan de weg timmert als Architekt. Het Architektenburo voldoet aan alle eisen die hieraan gesteld mogen worden en is ingeschreven in het architektenregister en is zowel Architekt als restauratiearchitekt.

Advies- en Projectbureau Engelen Limburg (APELadvies)

Roermond
Wonen, werken of woning kopen in Spanje, advies is vooraf noodzakelijk! Apeladvies helpt u bij het maken van de juiste keuzes en helpt u mee om valkuilen te voorkomen. Koop de juiste woning op de juiste plek op de juiste basis! Ook voor projectbegeleiding, vergunningen etc.

ir Hans Heijdeman architect

Leeuwarden
Architectuur is niet in eerste instantie een bouwopgave maar veel eerder een analyse van de ruimtelijke mogelijkheden met de vraag hoe het toekomstig ruimtelijk gebruik daarin beleefd wordt. Een ingeleefd ontwerp kan het leven positief stimuleren en leiden tot meer levensgeluk

Buro MaFPRo

Harderwijk
Wij verzorgen uw bouwaanvraag met een ontwerp gebaseerd op uw wensen. Van dakkapel tot woonhuis, van bedrijfsgebow tot....

Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente

Hoofddorp
Wij verzorgen bouwkundige- en constructieve tekeningen en berekeningen.

PLM

Hoofddorp
Van Aannemer tot schilder en van sleutelmaker tot zaalverhuur. Honderden prima diensten op één website

A V Architectuur BNA

Groningen
AV Architectuur is een jong en enthousiast full service architectenbureau. Opgericht door architect Anton Visser. Neem voor een kosteloos oriëntatiegesprek contact met ons op. Dit is vrijblijvend en u weet waar u aan toe bent.

Syb van Breda & co architects

Leiden
Syb van Breda & Co is een architectenbureau, gespecialiseerd in transit architectuur. Wij hebben de kennis en ervaring om een bijdrage te leveren aan een optimaal en verantwoord gebruik van de openbare ruimte. Op nationaal en internationaal niveau.

Teelker bouwkundig advies

Arnhem
teelker bouwkundig advies verzorgt uw Bouwtechnische keuring(en) de rapportage wordt voorzien van kleurenfoto´s en is de eerst volgende werkdag bij u in huis

Schaapman-Rvs Design

Nijensleek
Rvs Design op maat! Trapleuningen,plinten,achterwanden,tafels,pergola's,balustrades.hekwerken

Architectenbureau Dé Architect bna

Assen
Dé Architect bna uit Assen is een is een multidisciplinair Architectenbureau bna werkzaam op het gebied van professionele woningbouw, utiliteitsbouw en particulier opdrachtgeverschap.

De Roon van Es architecten

Rotterdam
Architectenbureau met een brede ervaring in zowel utiliteitsbouw (kantoren, scholen, laboratoria, sportvoorzieningen, hotels, publieke gebouwen en fabriekscomplexen) als woningbouw (sociale en vrije sector, laag- en hoogbouw

Studio Groen + Schild BV interieur en architectuur

Deventer
Architectuur en interieurarchitectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met onze ontwerpen willen wij bijdragen aan een prettige en leefbare omgeving. We doen dit met vakmanschap, een open blik en creativiteit.

Zoom-in-studio

Maastricht
Zoom-in-studio is opgericht door Dominique Nijssen in 2010 en richt zich op onderzoek en ontwerp van de gebouwde omgeving.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding