: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Bedrijfstrainingen. Last additions. 48 bedrijven gevonden.


MVDP services BV

Eindhoven

Opleidingen in VCA/VCA Vol, NEN NORMEN, BHV, EHBO, REANIMATIE, AED. Hulp bij iso implementatie voor MKB.

Levy Consult

Maastricht

Coaching: management, persoonlijke effectiviteit, loopbaan, balans werk/privé Mediation- conflictbemiddeling (geregistreerd NMI) Teamcoaching, teambuilding. Samenwerking in organisaties

A&A contact

Groningen

Coaching/supervisie, training, (denk)advies rond communicatie en management; ook loopbaanbegeleiding.

BV Adviesbureau Kleingeld/TTM

Almelo

BV Adviesbureau TTM is gespecialiseerd in het optimaliseren van de telefonische- en verkoopcommunicatie van bedrijven, instellingen en non-profitorganisaties.

Soulide

Vught

Soulide Consult begeleidt bedrijven, organisaties, leidinggevenden en professionals die niet tevreden zijn over hun prestaties omdat succes uitblijft of weinig voldoening geeft.

Kers & Kers Loopbaancoaching

Kers & Kers Loopbaancoaching

Apeldoorn

Kers & Kers Loopbaancoaching zorgt voor persoonlijke begeleiding bij studie of loopbaan. Wij bieden loopbaancoaching, studiebegeleiding, trainingen en LOB oplossingen voor onderwijsinstellingen en bedrijven.

Apollo Advies & Trainingen

Alphen aan den Rijn

Het verzorgen van oa de trainingen omgaan met winkeldiefstal, omgaan met agressie. Ook het adviseren van verschillende bestuursorganen op het gebied van integrale veiligheid behoort tot de mogelijkheden!

Aristo Coaching

Amersfoort

Aristo Coaching is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van persoonlijke effectiviteit, interne en externe communicatie, leiderschap, managementvaardigheden, samenwerken, balans werk/privé, marketing & sales en HRM (w.o. opleiding & training).

Bannink Coaching & Consultancy

Bannink Coaching & Consultancy

Leiden

Gespecialiseerd in coaching, training en advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, klantcontact en klachtenmanagement.

Createchnicals

Createchnicals

Amsterdam

Createchnicals Crossmedia is een organisatie waarbij bewezen vakmanschap de basis is van kwalitatief hoogwaardige multimedia producten.

Wielderhoes

Wijlre

Wij zijn een partycentrum in Wijlre in het Heuvelland van Zuid-Limburg en wij verhuren zalen voor meerdere doeleinden.

MD Training Coaching Consult

MD Training Coaching Consult

Groesbeek

Onze diensten: training, assessment, coaching, managementadvies en loopbaanbegeleiding. Lokatie dicht bij Nijmegen

Terra Trainingen

Terra Trainingen

Vinkeveen

Terra Trainingen biedt mensen de gelegenheid om tijdens elke fase in een beroepscarrière of eigen ontplooiing hun kennis te verbreden. Wij bieden cursussen en trainingen in meerdere vakgebieden zoals, groen, tuinbouw, voeding, techniek en groothandel.

Wand Consulting

Wand Consulting

Amsterdam

Cusus Duits - Duits leren - Training Duits Amsterdam

Excellent Commerciele Trainingen

Excellent Commerciele Trainingen

Apeldoorn

Excellent Commerciële Trainingen staat in de top van de Nederlandse commerciële trainingsbureaus; als commercieel partner met service. Excellent is expert in verkoop, presentatie en time management.

Language Coach Sophia Berkati

Language Coach Sophia Berkati

Wageningen

Language Coach verzorgt taaltrainingen in Nederlands NT2, stijl en spelling, Frans en Grieks voor bedrijven en instellingen.

Quispelacademie

Malden

Puppycursus, pret met pubers, communiceren met honden, EHBO voor honden, roedelconsult, bootcamp 4 dogs, bedrijfstraining, herplaatsers, heropvoeding, persoonlijke effectiviteitstraining, therapiehond.

Basic Trust Live

Ede

Leef en Herleef het basis vertrouwen. De praktijk voor: Geestelijk en Lichamelijk Welzijn. Ervaringsgerichte Psychosociale therapie. Pijler 1: Getalt therapie Pijler 2 APS Therapie ( bij acute en Chronische aandoeningen) Pijler 3. Voedingadviezen afslanken, aankomen en sportvoeding adviezen met ondersteuning van Herbalife producten

Op Koers

Op Koers

Moordrecht

Als je iets echt wilt kun je het realiseren. De weg naar succesvol ondernemen en betere persoonlijke prestaties. Op Koers verzorgt praktische en resultaatgerichte NLP opleidingen, persoonlijke coaching en bedrijfsadvies. Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) kan de basis zijn van plezier in jou leven, succesvol communiceren, en effectief co

Fotostudio Beer

Almere

Fotostudio Beer verzorgt bedrijfstraining mbv fotografie.

Sinology

Eindhoven

Sinology verzorgt vertalingen van en naar Chinees (ook vanuit het Engels), alsmede cursussen over alles wat met Chinese taal en cultuur te maken heeft.

Evelp

Utrecht

Evelp is een online trainingsbureau en gespecialiseerd in trainen van persoonlijke vaardigheden en competenties via internet.

Prevaris

Zeewolde

Prevaris is een adviesbureau en opleidingsinstituut op het gebied van arbo en kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor managementadvies, advies op het gebied van wet- en regelgeving, procesverbetering en het opleiden van medewerkers.

BOL Training en Advies

Oud-Gastel

BOL training en advies is specialist in organisatieadvies en trainingen voor overheidsgerelateerde organisaties.

REMRO trainingen

Leiden

Reanimatietraining in leiden, reanimatiecursus in leiden, bls en aed training, aed training, aed bediening, bhv trainingen, leren reanimeren, reanimatietrainingen, trainingen op maat


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding