: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 38 bedrijven gevonden.


Euro Greenmix Fund.

Amsterdam
EURO GREENMIX FUND correspondentie en bewaarder van boeken: Postbus 71831, 1008 EA Amsterdam mail: info@eurogreenmix.nl op veler verzoek blijft deze website geopend belangrijk bericht voor stemgerechtigden in de ledenvergadering van Participatievereniging

De Boomgaard B.V.

Rotterdam
BV maatschappij de Boomgaard is een middelgrote particuliere beleggingsinstelling, welke voornamelijk belegd in woon / winkelpanden - appartementen - kantoren en complexen. Het bedrijf is van oudsher een familie bedrijf welke is opgericht in 1930.

DIM Vastgoed NV

Breda
DIM Vastgoed N.V. is een beleggingsinstelling die belegt in commercieel onroerend goed in Amerika met een goed voorspelbare, hoge inkomstenstroom. Wijkwinkelcentra, de bron voor stabiel en hoog rendement. Te verwachten totaalrendement: gemiddeld 12% per j

ING Vastgoed

Amsterdam
Nederland ING Real Estate Development Asset Management Finance NederlandsEnglish ING Real Estate Over ING Real Estate Nieuws en pers Producten en diensten Kantoren wereldwijd Research Werken bij ING Real Estate Development Asset Management Finance Convers

ImmoRendita Vastgoed BV

Amsterdam
ImmoRendita Vastgoed BV biedt aan particulieren de gelegenheid deel te nemen aan een belegging in vastgoedprojecten

Adelbrecht

Amsterdam
Clean Clean 21 MicrosoftInternetExplorer4 Maassluisstraat 572a, Amsterdam, 020-6170211/ Dresselhuysstraat 3a Rotterdam, 010-4663002 VASTGOED BEHEER OP MAAT Adelbrecht Vastgoed Beheer B.V. is een middelgroot beheerkantoor dat zich sinds 1974 toelegt op pro

Eildert van Wieren

Groningen
Eigentijdse makelaar in de stad Groningen met lage tarieven!

Mondi

Tilburg
Mondi is een nieuwe belangenorganisatie en heeft als doel het transparanter maken van de markt voor woningen in het buitenland. Wij willen actief een bijdrage leveren aan het verbeteren van het imago van de internationale onroerendgoedmarkt.

Regon

Heemstede
1) discretionair assetmanagement; directievoering en vastgoedmanagement van vastgoedvennootschappen. 2) vastgoedconsultancy 3)interim management 4) projectontwikkeling

Bliemer Kea Makelaardij v.o.f.

Leimuiden
Bliemer Kea houdt zich bezig met alle facetten van de makelaardij en wij noemen ons daarom fullservice makelaar.

van Ravesteyn & van der Wee notariskantoor

Rotterdam
Wij zijn een jong, dynamisch notariskantoor op Rotterdam-Zuid waar kwaliteit, service en snelheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Drieborgh Makelaardij o.g.

Driebergeen
drieborgh makelaar een jong bedrijf met als basis meer dan 35 jaar ervaring in aankoop- en verkoopbemiddeling, nu ook voor hypotheken, pensionmanagement, verzekeringen. aparte afdeling voor vastgoed in Spanje

Tim Schaap - RE/MAX TOP MAKELAARS

Cadier en Keer
RE/MAX is actief in 52 landen met ruim 5100 kantoren. Samen met mijn meer dan 96.000 collega-makelaars wereldwijd help ik u graag uw droomwoning te vinden. Belt u mij gerust voor meer informatie, ik sta u graag te woord.

Annexum Invest B.V.

Amsterdam
Annexum Invest biedt beleggers de mogelijkheid te participeren in hoogrenderende en stabiele beleggingen met de waardevastheid van vastgoed als zekerheid. De door Annexum Invest geselecteerde beleggingsobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van haar huurders als belangrijkste kenmerk hebben.

EstaMar Properties

Amsterdam
EstaMar Properties is een internationale projectontwikkelaar en makelaar.

VLFS

Bovenkarspel
zonder risico zonder participatie beleggen in onroerend goed? vaste stevige rente vergoeding

Animomakelaars B van Laere

Bovenkarspel
Makelaar in onroerend goed, hypohteken, bouwkundig ingeneurs buro, project ontwikkeling en taxatie van nederlands en buitenlands onroerend goed

VastgoedDirect.nl

Bilthoven
VastgoedDirect.nl, direct beleggen in vastgoed

Landoq Makelaars B.V.

Heerhugowaard
Als makelaar die zich gespecialiseerd heeft in onroerend goed transacties in het buitenland richten wij ons op investeringsmogelijkheden in onroerend goed die een gegarandeerd rendement opleveren. De investeringsmogelijkheden in onroerend goed die wij bieden zijn absoluut uniek te noemen.

VnM Incasso en Advies

Teijlingen (gem. Voorhout) Zuid-Holland
Incasso bureau VnM Incasso en Advies, hèt incassobureau van de Bollenstreek. Voor bedrijven, particulieren en instellingen in binnen- en buitenland. Voor alle incassozaken, ook huurincasso en kleine vorderingen. Snel, goedkoop, efficiënt en betrouwbaar.

De Lemmens Groep

Amsterdam
De Lemmens Groep biedt particuliere beleggers de gelegenheid om deel te nemen aan een solide belegging met hoog rendement in met name Duitse Vastgoedprojecten, door te participeren in een Maatschap, Commanditaire Vennootschap, Fonds of Vastgoedobligatie.

Heemstede Makelaardij

Heemstede
Beleggingsmakelaar onroerend goed. Bemiddeling en advies bij aankoop en verkoop van onroerend goed (paketten) en (her)ontwikkelingslocaties.

Chaza Immo nv

Oostende
Bemiddeling in aankoop en verkoop van onroerende goederen in Oekraïne

AHG-vastgoed

Heemstede
Advies en bemiddeling. Beleggingsonroerend goed, projectontwikkeling, herontwikkelingslocaties.

Verco VastgoedBeheer BV

Ooij (Nijmegen)
Projectontwikkeling en bedrijfs onroerendgoed.

Martin Pecheur

Zeewolde
Een tweede huis neemt u om tot rust te komen, niet om van wakker te liggen. Martin Pêcheur Immobilier begrijpt dat als geen ander.

Voorboom Vastgoed BV

Almere
Voorboom attendeert u op grondinvesteringen in de vorm van bouwkavels die interessant zijn voor aankoop met als doel in de nabije toekomst een vermogenssprong te realiseren.

Kavel Company vastgoed

Zaandam
Kavel Company bemiddelt bij de aankoop van bouwkavels nabij zee en strand in Costa Rica en Panama. Profiteer ook van de snelle waardestijging van percelen grond op ontluikende locaties in een tropisch paradijs. Kavel Company vastgoed is gevestigd in Zaandam.

Beleggingsaanbieding.nl

Drimmelen
Beleggingsaanbieding.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van commercieel verhuurd vastgoed in geheel Nederland.

Vastgoedvergelijker

Bodegraven
De website voor directe en indirecte vastgoedbeleggingen in Nederland

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding