: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 5 bedrijven gevonden.


Galvame Oppervlaktetechnieken

Rotterdam
Het besteladres voor de oppervlaktebehandeling van metalen. Gebruikte technieken zijn: verchromen, verzinken, vernikkelen, vertinnen, vergulden, verkoperen, galvaniseren, slijpen, polijsten, beitsen, passiveren, ontvetten en elektrolitisch polijsten When

Wilbo B.V.

Enschede
Wilbo B.V. is een galvanisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het elektrolytisch verzinken van diverse onderdelen. Sinds de oprichting in 1953 is er veel veranderd en zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste galvanische bedrijven in Nederland.

Galvano Hengelo B.V.

Hengelo
Galvano Hengelo is een specialist in chemische- en galvanische oppervlaktebehandeling voor technische en functionele toepassingen: verzilveren, verzinken, vertinnen, vernikkelen, vertinnikkelen, chromateren, passiveren, chemisch vernikkelen en vergulden, Keronite (plasma-electrolytische oxidatie).

Riano Eindhoven BV

Eindhoven
Riano Eindhoven is een ware specialist op haar vakgebied. Jarenlange ervaring en het gebruik van geavanceerde technieken staan daar garant voor. Maar uw specifieke wensen en een snelle levertijd zijn daarbij voor ons het allerbelangrijkst. Daar plukt u immers de vruchten van.

Galvaniseerbedrijf De Vries

Vaassen
Galvaniseerbedrijf De Vries is een galvaniseerbedrijf voor verschillende industriesectoren.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding