: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Galvaniseren en anodiseren. Last additions. 5 bedrijven gevonden.


Galvame Oppervlaktetechnieken

Rotterdam

Het besteladres voor de oppervlaktebehandeling van metalen. Gebruikte technieken zijn: verchromen, verzinken, vernikkelen, vertinnen, vergulden, verkoperen, galvaniseren, slijpen, polijsten, beitsen, passiveren, ontvetten en elektrolitisch polijsten When

Wilbo B.V.

Enschede

Wilbo B.V. is een galvanisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het elektrolytisch verzinken van diverse onderdelen. Sinds de oprichting in 1953 is er veel veranderd en zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste galvanische bedrijven in Nederland.

Galvano Hengelo B.V.

Hengelo

Galvano Hengelo is een specialist in chemische- en galvanische oppervlaktebehandeling voor technische en functionele toepassingen: verzilveren, verzinken, vertinnen, vernikkelen, vertinnikkelen, chromateren, passiveren, chemisch vernikkelen en vergulden, Keronite (plasma-electrolytische oxidatie).

Riano Eindhoven BV

Eindhoven

Riano Eindhoven is een ware specialist op haar vakgebied. Jarenlange ervaring en het gebruik van geavanceerde technieken staan daar garant voor. Maar uw specifieke wensen en een snelle levertijd zijn daarbij voor ons het allerbelangrijkst. Daar plukt u immers de vruchten van.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding