: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw. Last additions. 50 bedrijven gevonden.


Koninklijke Wegenbouw Stevin BV

Utrecht

KWS, Koninklijke Wegenbouw Stevin bv, is een grond- en wegenbouwbedrijf dat zich bezighoudt met bouwrijpmaken, bodemsaneringen, funderingen, versneld consolideren, grondwerk, riolering, asfaltproductie, asfaltverwerking en verhardingen.

Van Saane/Klijnhout Betonrenovatie VOF

Westbroek

Saane, Klijnhout, betonrenovatie, kunststofvloeren, gevelreiniging, chemischecoatings, slijtlagen, injecteren, gietvloeren, kitvoegen, lekkage dichting, balkon reparatie, siergrindvloeren, betonrot, vloercoating, lekkages, betonscheuren, uitvullagen, zand

Hadin BV

Zierikzee

Schults Schilders, een veelzijdig bedrijf. Schults Schilders, voor al uw schilderwerken

Van Der Stap Beton

Wateringen

Van Der Stap Beton BV Betonwerk door het hele land! Van Der Stap Beton BV, is een zeer dynamisch bedrijf, dat houdt zich actief in het verrichten van verschillende soorten betonwerken zoals voor zowel hoofdaannemers binnen grote bouwprojecten als voor de kleinere zelfstandige ondernemers en particulieren.

Soton BV

Oosterhout

Service voor en onderhoud van beton Mechelaarstraat 6 4903 RE Oosterhout Tel: 0162 - 47 08 08 Fax: 0162 - 47 08 09 Email: soton@soton.nl Sinds 1 januari 1992 is Soton bv een zelfstandig bedrijf. In de afgelopen jaren heeft Soton een goede naam opgebouwd i

Andera

Maastricht

Oude/antieke gietijzeren Radiatoren gerestaureerd in Maastricht. Getest op druk en lekkage. Allen zijn voorzien van garantie certificaat en een garantie label. Zodat wij u een levenslange garantie kunnen geven.

Klok Betonboringen

Assen

Vanuit het hoofdkantoor in Beilen vertrekken dagelijks de 7 auto's van de onderneming om te opereren in de regio noordoost Nederland, en door haar goede naam en expertise steeds frequenter door heel Nederland en zelfs noord Duitsland.

Frans Nooren BV

Stadskanaal

Frans Nooren, Frans Nooren Afdichtingssystemen, Quint Nooren B.V.

GMB West BV

Groningen

Groninger Montage Bedrijf, GMB Holding BV, Gjaltema Verhuur BV

BTL Uitvoering BV

Bruinisse

BTL richt zich als complete en betrouwbare partner op de totale leefomgeving.

Th.P. de Graaf

Castricum

Royal Talens is recognised world-wide as a leader in colour materials. This site will introduce you to the finest art materials and supplies as well as school- and hobby/craft products. Not only product information can be found, but it also features ver

Esko Plus Kozijnen BV

Leiden

exakta kozijnen zijn onderhoudsarm en energiezuinig. Bovendien zijn ze geluidsisolerend. Dus als huisbezitter bent u gegarandeerd van levenslang wooncomfort.

J. Vos Montagebedrijf

Heino

Vos montage v.o.f. adviseert, levert en monteert. Vos montage is gevestigd aan de L.J. Costerstraat 9 op industieterrein Blankenfoort te Heino.

C.W. Systems

Bergeyk

C.W. Systems is gespecialiseert in het leveren en/of plaatsen van tuinhuisjes, blokhutten, carports en garages op maat.

Vu-Ro Bouwmaterieel

Diemen

Verkoop gebruikte en nieuwe bekistingen,stempels,steigers en ondersteuningen.

Mateboer Civiele Techniek BV

Almere

Mateboer Aannemingsmaatschappij in Kampen, Almere en Lelystad, specialist in civiele techniek, bouw, milieutechniek en ontwikkeling

Studco International BV

Oss

- Verkoop, verhuur en onderhoud van bout- en stiftlasapparatuur - Levering diverse lasbouten en stiften uit voorraad - Uitvoer van bout- en stiftlaswerkzaamheden Op het gebied van stiftlassen is bij Studco Stiftlastechniek werkelijk alles mogelijk. Van een eenvoudig draagbaar apparaat tot een volautomatisch systeem. Om zoveel mogelijk uit uw st

Swart sloop- en aanneembedrijf B.V.

Almere

Swart sloop- en aanneembedrijf B.V. uit Almere is gespecialiseerd in asbestverwijdering, renovatie/sloopwerk en grond-, riool- en straatwerk.

Upstairs Traprenovatie - Fokkema

Grootebroek

Upstairs Traprenovatie Dealer Gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een ander aanzien, een nieuw uiterlijk met een bijzondere uitstraling. Meestal realiseren wij een traprenovatie in 1 dag zonder hak en breekwerk.

Upstairs Traprenovatie

Nederweert

Upstairs Traprenovatie is een bedrijf gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een ander aanzien, een nieuw uiterlijk met een bijzondere uitstraling. Meestal realiseren wij een traprenovatie in 1 dag zonder hak en breekwerk.

Upstairs

NEDERWEERT

Upstairs Traprenovatie Dealer Gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een ander aanzien, een nieuw uiterlijk met een bijzondere uitstraling.

Klaver Interieurbouw

Tuitjenhorn

Interieurbouw, interieurs van videotheken, apotheken, winkels, kantoren, showrooms, horeca, etc. Meubilair, balies, toonbanken, wandkasten, gondola's etc.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding