: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 16 bedrijven gevonden.


HBV Drunen

Drunen
Grootkeuken- en Horecabenodigdheden HBV heeft door jarenlange ervaring een aantal specialisaties ontwikkeld op het gebied van de inrichting van horeca-installaties, bedrijfskantines, grootkeukens, voedselverdeelsystemen en hotelbenodigdheden. Onze handels

Hofland Grootkeuken

Ridderkerk
efha hofland Glasblazerstraat 10 2984 BL Ridderkerk NEDERLAND Tel. 0031-(0)180-417533 Fax. 0031-(0)180-427417 info@efha-hofland.com Last modified: 28/6/1999 This page has been visited times. efha hofland Welkom bij de site van efha hofland! Hofland is ges

Perfecta Nederland

Kamerik
Perfecta Kamerik BV is de grootste en bekendste producent van frituur- en visfornuizen voor de Horeca-branche in Nederland en Belgie. Perfecta is gevestigd in een ultra moderne robotgestuurde fabriek in Utrecht.Klanten zijn de grotere cafetaria's, Fast-Fo

Horeca-shop Nederland

Dwingeloo
DE INTERNET SITE VOOR DE HORECA home Nieuws Domeinregistratie Feedback 2e hands Nieuw apparatuur Verhuur Zoeken naar: Gezocht Boeken Incasso Vitrines Automaten Reclame borden Warmhoud apparatuur Koffie machines e.d. Frituur Kook en Afzuig apparatuur De in

Algatron

Den Haag
Algatron is uw leverancier voor nagenoeg alle horeca-apparatuur in koelen en koken; van ijsblokje tot vriescel, van toaster tot volledige keuken.

K. Huijzer BV

Sliedrecht
Op deze site vindt u honderden artikelen die wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant of importeur en u voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Culimax

Purmerend
Handels-, Advies-, Installatie- en Onderhoudsbureau voor Grootkeukens, Bedrijfsrestaurants en Horeca. Importeur van o.a. AGA en Echtermann

ColdVink

Ottoland
ColdVink levert koeltechnische apparatuur minder duur.

STIGRO bv.

Doesburg
leverancier van kook - koel ketels voor de groot keuken. leverancier van transportwagens lichtgewicht voor maaltijden. leverancier van afzuig plafondsvoor de productie, vaatwas en verdeel keukens.

horeca-shop.nl

Dwingeloo
Verkoop van nieuwe en gebruikte horeca iventaris via internet kijk op de site of mail Uw vraag.

Pauw montage & horeca-installaties

Woerden
Grootkeukentechniek, Horeca-Apparatuur en installaties, Rvs maatwerk

Renselaar Koeltechniek Nunspeet

Nunspeet
Renselaar Koeltechniek is gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Wij adviseren, ontwerpen, installeren én onderhouden luchtbehandelingsystemen, airconditioningsystemen, koel- en vriescellen en grootkeuken koelsystemen.

BM Services grootkeuken techniek

Almere
BM Services ie een service organisatie die zich richt op onderhoud en reparatie van grootkeukenapparatuur en het leveren van onderdelen. Bert Muller Services is al vele jaren actief binnen de zorgsector, facilitaire horeca en bedrijfsrestaurants en onderwijsinstellingen.

HorecaKeukenApparatuur.com

Oudehaske
Webwinkel met professionele horeca apparatuur voor de grootkeuken (bv. combisteamer, waterontharder, heteluchtoven, horeca vaatwasser etc.)

Drubako B.V.

Oosterhout
Drubako B.V. is leverancier van alle apparatuur voor de professionele keuken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van grootkeukeninstallaties.

Techno Horeca

Groningen
Gespecialiseerd in grootkeukentechniek

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding