: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 8 bedrijven gevonden.


Hairmaxx

Capelle aan de Ijssel
Bij een HAIRMAXX-salon treft u een enthousiast en goed opgeleide kapper die uw wensen kan vertalen in een model dat bij u past!

Teamkapsalon

Capelle aan de Ijssel
Team Kapsalon is de no-nonsens kapper, waar je zo naar binnen loopt. Bij ons hoef je geen afspraak te maken en ben je verzekerd van kwaliteit tegen een vriendelijke prijs

Dreams of Beauty

Arnhem
hairextensions, dreads, vlechten, black hair, conrows, vlechtextensions, schoonheidsbehandeling, pedicure, massages, fotografie, visagie, nagels, knippen, verven, permanenten, relaxen, straightnen etc etc

Karl Laakes

Rotterdam
Kapsalon, Schoonheidssalon & Biosthéticien, haar- en huidverzorging met plantaardige producten.

Elit Kapsalon

Rotterdam
Elit is een dames- en heren kapsalon gevestigd te Rotterdam Heren en kinderen kunnen bij kapsalon Elit altijd zo binnenlopen, voor hen hebben wij altijd wel een plaatsje vrij Wij werken met en zonder afspraak!! Kwaliteit voor een lage prijs!.

Haarstudio Ronky

Uden
Haarstudio Ronky, Uden. De kapsalon met professionele klantgericht creatieve kappers. Op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haar.

Showroom41

Rotterdam
SHOWROOM41, 60 m2 kijk en koopplezier, is waarschijnlijk het kleinste warenhuis ter wereld in oppervlakte, maar groots in fantasie en verbeelding! Gelegen aan de Zaagmolenkade 43 in Rotterdam is SHOWROOM41 een van de nieuwe initiatieven die dit "oude" nieuwe winkelgebied in het Zwaanshals weer sprankelend gaat maken.

Barbier Rogier Laren

Laren
Barbier Rogier de trendy heren en kinderkapper van Laren en 't Gooi.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding