: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 42 bedrijven gevonden.


Stichting Epilepsie Netwerk

Hoogeveen
Het onderling contact te bevorderen tussen mensen met epilepsie en de mensen die daar direct of indirect mee te maken hebben.Het toegankelijk maken van informatie over epilepsie in de breedste zin van het woord, waarbij het gebruik van het Internet de voo

First Aid Team Enschede

Enschede
First Aid Team Enschede LET OP: Binnenkort wordt deze site geheel vernieuwd!!!! Een kleine previeuw: Welkom op de website van het First Aid Team Enschede, wij zijn een jonge EHBO vereniging, opgericht op 24 december 2000. Ondanks dat de vereniging erg jon

Herenwal Service

Oudehaske (landelijk)
Gespecialiseerd bedrijf op gebied van gemotoriseerde scooters en driewielscooters.

MedicPrevent

Hengelo
Onlineshop voor RSI, fitness, fitnessapparatuur, kettler, rugklachten, blessures, fysiotherapeuten en revalidatie. INLEIDING U staat op uit een stoel, U bukt voorover om een papiertje van de grond te pakken en plotseling voelt U een hevige pijnscheut onde

Autoverhuur De Jong Leiden BV

Leiden
Gebrs de Jong Leiden bv en Autoverhuur de Jong Leiden bv is gespecialiseerd in de verhuur van trouwauto's, limousines en personenauto's.

N.P.C. (Nico Pluijmers Creations)

Eindhoven
N.P.C. niet alleen voor bijvoorbeeld een scootmobiel een rolstoel of een tillift, maar ook voor scootmobielaanhangers, scootmobielbergingen of oprijplateau's. Eventueel op maat gemaakt.

Enraf-Nonius BV

Brunssum
Enraf-Nonius, Partner for Life, wereldmarktleider op het gebied van fysiotherapie en revalidatieapparatuur, heeft haar hoofdkantoor in Delft, een historische stad bij uitstek.

PractiComfort

Katwijk
PractiComfort is al meer dan 10 jaar dé specialist in mobilieits- en comfortproducten. Met een zeer groot assortiment relax- en sta-op fauteuils, elektroscooters, instapbaden,..... trapliften, fitnessapparatuur, elektrisch verstelbare bedden met cyclo-massage,

Grootoonk Revalidatietechniek

Grootebroek
Grootoonk Revalidatietechniek voor verhuur, verkoop, service, onderhoud, aanpassingen en advies van allerhande voorzieningen en hulpmiddelen zoals: scootmobielen, rolstoelen, rollatoren, krukken, sta-op stoelen, brommobielen, fietsen, sanitaire voorzieningen etc etc.

Bas Mobiliteitshulpmiddelen

Made
Bas Mobiliteitshulpmiddelen biedt een groot assortiment scootmobielen en rolstoelen welke worden geleverd tegen een concurerede prijs en voorwaarden. Ook voor het huren van een scootmobiel kunt U bij ons terecht.

Preston Ability

Zeewolde
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de import en export van revalidatiehulpmiddelen. Onze producten worden geleverd via geautoriseerde dealers en de revalidatie-vakhandel.

Revatech Jan Jissink bv

Dirkshorn
Ons bedrjf is gespecialiseerd in rolstoelen, scootmobielen en verdere hulpmiddelen. Zowel nieuw als gebruikt.

Preston Ability BV

Zeewolde
Hulpmiddelen voor mensen met een beperking

Lecson Nederland

Arnhem
Lecson is een duitse leverancier van Scootmobielen, die ook alleen TUV goedgekeurd zijn. Lecson GmbH bestaat inmiddels al 10 jaar en is een bekende en betrouwbare naam in Duitsland. In samenwerking met Lecson GmbH, gaat Lecson Nederland nu ook van start.

PrivaZorg Eemland

Amersfoort
Een steunpunt van PrivaZorg betekent dat u zorg ontvangt zoals u dat zelf hebben wilt, door ‘uw eigen’ vertrouwde zorgverlener(s) die professioneel en betrokken zijn. PrivaZorg staat voor PrimaZorg, geleverd door gemotiveerde zelfstandigen.

Fellow-Roll BV

Soest
De Fellow lichtgewicht rollators zijn de allerbeste rollators! Automatische vergrendeling, correcte en veilige loophouding, snel inklapbaar en geheel op maat af te stemmen. KBOH-TNO goedgekeurd en voorzien van het GQ Keurmerk.

Prominent Comfortproducten BV

Nunspeet
Prominent wil een bijdrage leveren aan een hoog comfortniveau voor mensen met en zonder fysieke beperkingen. Ons uitgangspunt is helder: gemak dient de mens. Daarom bieden we een breed assortiment uitnodigende fauteuils en praktische scootmobielen.

Vitaned Zorgcomfort

Hardinxveld Giessendam
Gespecialiseerd in relaxfauteuils en sta-opfauteuils op maat! Kenmerken van ons assortiment zijn de huiselijke uitstraling.

Bas Mobiliteitshulpmiddelen

Zevenbergen
Een ruime keus betrouwbare scootmobielen, tegen de laagste prijs Ook voor een scootmobielbergeing kunt U bij ons terecht

JDM Mobiel B.V.

Mijdrecht
Bij JDM Mobiel bent u aan het juiste adres voor een betrouwbaar brommobiel of invalidenwagen of invalidenvoertuig.

Thuisbezorgwinkel

Amstelveen
Scootmobielen met gegarandeerd de laagste prijs. Gratis thuisbezorging, een jaar garantie & service aan huis.

Hulpplus

Harderwijk
Hulpplus is een internetwinkel die thuiszorg en huishoudelijk hulpmiddelen verkoopt om het leven net dat beetje aangenamer te maken.Op de website vindt u het vaste assortiment van Hulpplus, u kunt de hulpmiddelen via internet bestellen maar ook telefonisch kunt u bestellingen doen.

Leypark Mobiel

Tilburg
Hier vindt u alles op brommobiel gebied Van inkoop, verkoop en inruil van uw brommobiel. Van haal en breng service tot reparatie .van uw brommobiel Van onderhoud en onderdelen tot schadeherstel van uw brommobiel.

Rolstoel - Rollator - Scootmobiel

Enschede
Verkoop en inkoop van nieuwe en gebruikte rolstoelen, rollators en scootmobiels

SKA-FIT handelsonderneming

De Wijk
Importeur en distribiteur van Medicovi sensorische watergevulde massagezolen (lopen op water), Best4Feet medicinale sokken en kousen met puur zilver voor de diabetische voet en Best4Body medicinale textielwaren met puur zilver.

Waaijenberg Mobiliteit

Den Haag
Waaijenberg Mobiliteit is fabrikant van gehandicaptenvoertuig de Canta, leverancier van de brommobielmerken Microcar, JDM, Aixam, Ligier, Chatenet en Eke.

Ouderenwinkel Limmen

Limmen
Wij zijn specialist in hulpmiddelen en comfortartikelen voor senioren zoals seniorentelefoons, mobieltjes, personenalarmering, rolstoelen, scootmobielen, rollators, sta-op stoelen en vele andere hulpmiddellen

Vita Balans

Apeldoorn
Vita Balans adviseert u over relaxfauteuils, sta op fauteuils, hoog laag bedden en matrassen voor de particuliere én zakelijke markt in Nederland en België.

Worldwide Vision

Oisterwijk
Worldwide Vision is gespecialiseerd in de verkoop van hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden.

MediMobility.nl

Groningen
Via onze website kunt u eenvoudig en snel kiezen uit een breed assortiment artikelen die u weer mobiel maken: van rollators tot loopkrukken en van rolstoelen tot looprekken. Uiteraard zijn wij u graag van dienst om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding