: Choose a region

All regions
Show search results

Parquet ground and laminate floors. Last additions. 48 companies found.


ELK Parket Leeuwarden

Leeuwarden

ELK Parket Leeuwarden is een parketspeciaalzaak. In ons assortiment o.a. tapisvloeren, plankenvloeren, systeemvloeren, laminaat en kurk. Tevens onderhoud.

Gereserveerd LucassenParket

Tilburg

LucassenParket Voor het vakkundig leggen en/of schuren van uw parketvloer tegen een concurerende prijs. Service.Leggen.Schuren.Renovatie. Onderhoud

Siebes Parket B.V.

Didam

Siebes Parket is gespecialiseerd in parketvloeren leggen voor particulieren, projecten en bedrijven zoals horeca en detaillisten.

DigiFloors.nl

Nuenen

Kant-en-klare houten vloeren Goedkoop, gemakkelijk en snel op DigiFloors.nl

Multi Vloer Beuningen

Beuningen

Multi Vloer winkels zijn zelfstandige parketspecialisten, met jarenlange ervaring. Onze vakmensen weten alles van parket en andere harde vloeren. Scherpe prijzen worden gecombineerd met goede service en vakmanschap, zodat u kunt genieten van uw vloer.

Vloerenvoordelig.nl

Vloerenvoordelig.nl

Huissen

Vloerenvoordelig biedt een groot assortiment en een grote verscheidenheid aan vloeren. Deze zijn online te bekijken en te bestellen, waarna het bestelde thuis wordt afgeleverd.

Projectinrichting Lavoir

Middelburg

Neem gerust een kopje koffie of thee. Laat alle telefoontjes tegenhouden. Leg ook uw mobiel het zwijgen op.

Van der Linde voor wonen en werken

Waddinxveen

Van der Linde voor wonen en werken is dé woninginrichter voor de ruime omgeving van Waddinxveen, Gouda en Zoetermeer. Deskundig advies, service, ruime collectie en vakwerk bij u thuis zijn de geheimen van dit succesvolle familiebedrijf.

Van der Linde voor wonen en werken

Waddinxveen

Van der Linde voor wonen en werken is dé woninginrichter voor de ruime omgeving van Waddinxveen, Gouda en Zoetermeer. Deskundig advies, service, ruime collectie en vakwerk bij u thuis zijn de geheimen van dit succesvolle familiebedrijf.

Zelfleggen.nl

IJmuiden

Zelfleggen.nl, de beheerder van meerdere mergerichte (vloeren en laminaat)winkels *Grootste assortiment *Scherpste prijzen op *Uitgebeide klantenservice *Lid Nederlandse Thuiswinkel.org

Balteriowinkel.nl

IJmuiden

Balteriowinkel.nl, de specialist in Balterio laminaatvloeren. *Ruimste assortiment Balterio laminaat *Uitgebreide klantenservice *Eigentechnische dienst *Lid Nederlandse Thuiswinkel.org

Esco Houten Vloeren

Westerhoven

Esco Vloeren is Europa's grootste fabrikant van houten vloeren, eiken vloerdelen en lamelparket. Vanuit onze vestigingen leveren wij houten vloeren en lamelparket aan zowel bedrijven als direct aan particulieren. Direct af fabriek dus tegen de laagste prijzen!

Vloerboer

Tolbert

VLOERBOER.NL levert laminaat in Nederland en België tegen uiterst concurrerende prijzen.

Excellent Projectstoffering

Den Haag

Excellent Project stoffering is een jong bedrijf dat haar visitekaart achterlaat bij elk project dat zij klaart.

Oak Floors

Amsterdam

voor lamelparket en massief eikenhouten vloerdelen

BVO Vloeren

BVO Vloeren

Breda

Kwalitatief hoogwaardige vloeren op een manier gelegd die pure vakmanschap uitstraalt. Dat is waar BVO Vloeren voor staat. We zorgen ervoor dat onze vloeren perfect afgewerkt worden.

Hooijer Haarden en Vloeren

Hooijer Haarden en Vloeren

Amersfoort

Speciaalzaak met moderne showroom! Haarden en Parketvloeren, complete installatie, ontwerp en deskundig advies, lid van het sfeerverwarmingsgilde!

FredParket.nl

Kootstertille

Laminaat, parket, kurk en PVC vloeren speciaalzaak, die door heel Nederland levert.

Verstandvanvloeren.nl

Verstandvanvloeren.nl

Alphen aan den Rijn

Verstandvanvloeren.nl Het adres voor al u parketwensen.Wij verkopen alle soorten Parket,Houtenvloeren,Parketvloeren,Lamelvloeren,Duoplanken en Laminaat en evens schuren en lakken/olieen wij u bestaande Parketvloer.

Top Vloeren Veenendaal

Top Vloeren Veenendaal

Veenendaal

Bij Top Vloeren vindt u alles wat u zoekt.Top Vloeren is Veenendaals grootste laminaat-, parket- en tegelspecialist.Top Vloeren levert alle gerenommeerde wereldmerken tegen bodemprijzen. Bovendien bent u verzekerd van een gedegen advies door zeer deskundig, enthousiast personeel.

Hout van Hout

Oldenzaal

Hout van Hout, de houten vloeren en parketvloeren de specialist uit Twente. Wij laten u door de bomen het bos weer zien. Bij Hout van Hout laten wij uw wensen en onze vloeren samen smelten. Hout van Hout is gevestigd in Oldenzaal, Almelo en Enschede.

Comfort Haarden

Comfort Haarden

Oss

Comfort Haarden heeft meer dan 100 brandende opstellingen, nette prijzen goede installatie service of begeleiding als u het zelf wilt doen.

Comfort Parket

Comfort Parket

Oss

Comfort Parket legt vloeren en laminaat met ondervloeren. Onderhoud behoord tot onze service

123vloer

123vloer

Oss

123vloer is de webshop voor diverse soorten vloeren en bijproducten.

Vloeren.nu

Vloeren.nu

Roermond

Vloeren.nu, de online vloerengids van Nederland.

NIMOvloeren

NIMOvloeren

Hengelo

NIMOvloeren verzorgt een totaalpakket voor oppervlaktebewerking zoals slopen, egaliseren, stralen, vlakschuren, polijsten, vloeisfofdicht maken, e.d. voor projecten en particulieren van 40 tot 4000 m2 per dag

ParketTeKoop.nl

Schingen

Parkettekoop.nl is specialist op het gebied van massieve houten vloeren, Lamelparket, Samengestelde vloeren, eiken vloeren, multiplanken, grenen planken, Tapis/Bourgogne vloeren. Voor zowel aannemers, architecten als particulieren leveren en leggen wij in heel Nederland onze houten vloeren.

Beter Hout

Best

Beter Hout is producent van Multiplank. Dit innovatieve produkt onder de houten vloeren is opgebouwd uit een toplaag van zeer hoogwaardig hardhout, verlijmd op een onderlaag van berken multiplex.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today