: Choose a region

All regions
Show search results

Plaster workers. Last additions. 29 companies found.


Zwartsteen stukadoors B.V.

hoofddorp

Op zoek naar een erkend en ervaren stukadoor? Dan bent u aan het juiste adres bij Zwartsteen Stukadoorsbedrijf in Hoofddorp

CVW totaal-schilderwerken

Sliedrecht

Dit bedrijf gevestigd in sliedrecht bied in de meest ruime zin vrijwel alles aan op het gebied van onderhoud en nieuwbouwschilderwerk. Tevens doen wij ook in het aanbrengen van glasvliesbehang bedoeld voor zowel de particulier als voor bedrijven.

A.M den Heijer stukadoors

Voorschoten

Wij zijn een erkend stukadoors bedrijf opgericht in 1945. Mede door ons lange bestaan, hebben wij een naam hoog te houden in de stukadoorsbranche.

Noctum Projecten

Noctum Projecten

Rotterdam

Noctum is interieuraannemer van luxe totaal interieurbouw en projectinrichting voor de zakelijke en de particuliere sector.

Zwartsteen stucadoors B.V.

Zwartsteen stucadoors B.V.

Hoofddorp

Zwartsteen Stucadoors B.V. Hoofddorp is een vertrouwd adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

D-stuc

D-stuc

Amersfoort

voor al uw stucadoorswerkzaamheden

E&E Stucadoors

E&E Stucadoors

Arnhem

E&E Stucadoorsbedrijf is een specialist in alle soorten stucwerk, met ruime ervaring en vakman-schap. E&E Stucadoorsbedrijf voert elke opdracht zorgvuldig uit. Kwaliteit, snelheid, profes-sionaliteit, vakmanschap en betrokkenheid zijn de kernwoorden van E&E Stucadoorsbedrijf.

Lijsten en Ornamentengieterij Het-Schippertje

Harderwijk

Ornamenten, Sierlijsten, Restauratie, Gipsprofielen, Plafond, Wandlampen, Jugendstil, Kooflijsten, Perklijsten, wandlijsten, Lambrisering, Gipslijsten, Rozetten, treklijsten, Maatwerk,

Anex Stukadoors

Amsterdam

Anex Stucadoors is een jonge ambitieuze onderneming die nog werkt uit liefde voor het vak. Wij zijn gespecialiseerd in de afwerking van zowel oude woningen als nieuwbouw.

DSL Support Aannemingsbedrijf BV

Den Haag

Houdt zich bezig met het aannemen van alle voorkomende werkzaamheden in de sectoren bouw, kassenbouw, techniek & tuinbouw. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

stucadoor & sierpleisterbedrijf Danny de Ruig

hoofddorp

Stucadoorsbedrijf Danny De Ruig u stucadoor voor Hoofddorp en omgeving met 5 jaar garantie en een vrijblijvende offerte zie web-site voor meer informatie over de stukadoor / stukadoorsbedrijf. http://www.goedkopestucadoor.nl http://www.stucadoorsbedrijf.info

Van der Mark Tegelwerken

Van der Mark Tegelwerken

Maasland

Aannemer van tegelwerken en aanverwante werkzaamheden zoals dekvloeren, stucwerk, sloopwerk, kitwerk en vloerverwarming. Mozaiek, natuursteen, terracotta, groot formaat tegels.

Plume Stukadoorsbedrijf

Arnhem

Uw Stukadoor voor hoge kwaliteit tegen Zeer scherpe prijzen. Nieuwbouw? Glad stucwerk vanaf € 9,- pm2! All-in!! Latex spuiten vanaf €7,50pm2! Laagste prijs Garantie!

Stuc & Go

Arnhem

Stuc & Go stukadoorsbedrijf is gevestigd in Arnhem. Voor al uw stukadoorswerkzaamheden, zowel binnen als buiten van kleine tot grote opdrachten! Stuc & Go werkt onder andere voor bouwbedrijven, klussenbedrijven, aannemers, particulieren en woningbouwverenigingen.

Stucadoorsbedrijf Dielis Eindhoven

Eindhoven

Stucadoorsbedrijf Eindhoven, specialist in stukadoren van plafonds, wanden, buitengevels, zwembaden, van schilderklaar pleisterwerk tot en met spachtelputz.

DLC AIrless Spuitwerken

Wijchen

Latexspuiten,lakkenspuiten,Spackspuiten,Dam wanden spuiten,Daken spuiten,Buiten gevels,Spachtelputz,Stucwerk,Brandpreventie,Brandwerende Coatings

SVG Total Clean

's-Hertogenbosch

SVG Total Clean Ontruimingen en klussenbedrijf

alfastuc

groningen

stukadoor en afwerkingsbedrijf in de regio groningen. ALFASTUC.

Ooms stucwerken

Beek En Donk

Mijn naam is Nick Ooms, ik ben 26 jaar en 8 jaar lang werkzaam als stukadoor. Na 8 jaar lang voor de baas gewerkt te hebben, heb ik nu de beslissing genomen om voor mezelf te starten. Ik ben een sociaal persoon, ik versta mijn vak en werk netjes en opgeruimd.

Stucadoor Amsterdam

Amsterdam

U hebt een woning gekocht of laten verbouwen? Dan wilt u dat alles er tiptop in orde uitziet. Een likje verf voldoet niet, want alleen met stucwerk kiest u voor een optimale afwerking: stucwerk is voor uw woning wat een laklaag is voor uw auto: de finishing touch! En nu u toch het beste van het beste wilt, kies voor Stucadoor Amsterdam!

Stucadoorsbedrijf Haarlem

Haarlem

Kiest u nu voor Stukadoor Haarlem? Dan kiest u voor een goed bedrijf met kwaliteit en service voorop.

Stukadoor Den Haag

Amsterdam

Binnen ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan. De offerte die wij leveren bestaat uit een duidelijk overzicht van alle kosten die tot in detail worden gemaakt.

stukadoorsbosch

Rotterdam

Stucwerk, schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden bij www.stukadoorsbosch.nl Rotterdam en e.o.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today