: Choose a region

All regions
Show search results

Dry Construction. Last additions. 29 companies found.


ABS Systeembouw

Geldrop

ABS (All Beton Systems) te Geldrop kunnen we rekenen tot de beste bouwers van beton-en houtsystemen van Nederland

Portakabin BV

Sliedrecht

Portakabin is marktleider in Europa in het bieden van innovatieve modulaire systemen en gebouwen. Portakabin is een specialist in het verhuren van modulaire gebouwen en kabines.

Touax Installatietechniek BV

Moerdijk

In Nederland en België zijn we actief met het merk Touax Cabin. Frankrijk en Spanje voeren de merken Touax en SLM, in Duitsland en Polen SIKO en in de VS is Touax actief op de markt onder de naam Workspace+.

Ascot Systeembouw

Eindhoven

ASCOT Systeembouw B.V De naam voor stijl en topkwaliteit Ein Name für Stil und Spitzenklasse Sign My Guestbook View My Guestbook

Informatiebron BV

Mynsheerenland

Copyright © 2000 Heerenland. Alle rechten voorbehouden. Welkom op de site van HEERENLAND. Gebruik het menu aan de linkerkant om informatie te verkrijgen over de verschillende bv's. De icoontjes rechtsboven geven informatie hoe contact op te nemen met HEER

Finnhouse Houtbouw BV

Gorinchem

Welkom op de vernieuwde website van Finnhouse. Finnhouse ontwerpt, fabriceert en bouwt comfortabele houten gebouwen voor permanente bewoning, sfeervolle recreatie- en vakantiewoningen en representatieve accommodaties voor (sport)verenigingen. Op onze website vindt u informatie

Brecon Wand- en Cleanroomsystemen BV

Etten-Leur

Brecon Wand- en Cleanroomsystemen B.V., gevestigd in Etten-Leur en gespecialiseerd in cleanrooms, systeemwanden, systeemplafonds, scheidingswandenen en beloopbare plafonds, heeft haar sporen in de projectafbouw inmiddels ruimschoots verdiend. En u profiteert daarvan.

StarCabin / Van Rooyen BV

Amstelveen

"In/Verkoop en verhuur van mobiele units, prefab accommodaties en containers. Specialist in maatwerk en het plaatsen van units in moeilijke situaties zowel binnen als buiten."

Klaver Interieurbouw

Tuitjenhorn

Interieurbouw, interieurs van videotheken, apotheken, winkels, kantoren, showrooms, horeca, etc. Meubilair, balies, toonbanken, wandkasten, gondola's etc.

Bakker Systeembouw

Ursem

Bergingen,tuinhuisjes, schuren, loodsen, paardenboxen,recreatiewoningen,chalets,garages, prieelen,dierenverblijven etc.

Boha beton & houtbouw

Nuenen

Specialisten in de beton en houtbouw van o.a.: Garage's, Bergingen, Schuttingen,Tuinhuisjes, Skeletbouw, Paardenstallen, Aanbouw, Carports. Enkelwandig, dubbelwandig en gemetselt

Bitraco B.V.

Zeist

Bitraco is een bedrijf dat naast de standaard montage en verkoop van wanden en plafonds een combinatie maakt met aan de ene kant, het gedeelte advies en andere kant de bemiddeling

Kruit Systeembouw

Kruit Systeembouw

NEDERWEERT

Kruit Systeembouw is uw partner voor het leveren en plaatsen van betonschuttingen, houten schuttingen, tuinhuisjes van beton en beton-hout combinatie.

Tribute Space B.V.

Alblasserdam

Heeft u een tijdelijk ruimte- of een huisvestingsprobleem? Geen probleem. Tribute Space heeft de oplossing.

Elka plafonds

Groningen

18 jaar ervaring in het monteren van alle plafonds.

Multihome bv

Veghel

Multihome ontwikkelt, bouwt, verkoopt en verhuurt kantoorunits, noodlokalen, woonunits, bouwketen en tijdelijke accommodaties.

Maas Caravanverhuur

Haps

Maas caravanverhuur, een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van tijdelijke woonruimte en vakantiemiddelen voor uw vakantie. Betreffende de tijdelijke bewoning verhuren wij STACARAVANS en losse units.

Armada- Vingida Structures

Weert

Onze onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en installeren van tijdelijke gebouwen, opslaghallen, tijdelijke industriehallen, tijdelijke hangars, sporthallen, aluminium tenthallen en circustenten.

Hahbo Wood BV

Raamsdonksveer

Tijdelijke en semipermanente houtbouw. Geschikt voor werfkantoren, noodklassen, clubgebouwen...

Rekers Betonwerk

Losser

Rekers produceert, levert en plaatst al meer dan 50 jaar betonnen prefab garages en geldt sinds jaar en dag als het toonaangevend merk voor uw prefab garage in Nederland, Duitsland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk.

Henson Systeembouw

Geldrop

HENSON Leverancier voor ondermeer Aanbouw van Blokhutten, Tuinhuizen, Garages, Schuren, Schuttingen, Blokhutten, Luxe Blokhutten, Tuinhuizen, Tuinhuis

Optima Systeembouw

Optima Systeembouw

Hendrik Ido Ambacht

Optima is uw specialist voor advies, levering en montage van Aanbouw tot Zonwering. Dit betreft ook: Kozijnen, Serres, Dakkapelen en Isolatieglas. Voor verdere informatie bent u van harte welkom op www.optimabv.nl!

ABS Bouwsystemen B.V.

Geldrop

Uw specialist in beton en houtbouw voor het realiseren van luxe tuinhuizen, garages, bergingen, schuren, poolhouses en dierenverblijven etc.

Salverda

Oldebroek

Aftimmerbedrijf Salverda is VCA gecertificeerd en kan u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring met afbouwen en verbouwen. Vanuit Oldebroek wordt er gewerkt door heel Nederland. Dit voor particulieren, bedrijven en de overheid.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today