False

: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 50 bedrijven gevonden.


Logident

Bunnik
Logident (Logistieke Oplossingen d.m.v. Geautomatiseerde IDENTificatie) is specialist in het optimaliseren en integreren van werkvloerprocessen in en om magazijnen in de bestaande bedrijfsprocessen.

SETZ Automatisering B.V.

Haren
SETZ Automatisering is een zelfstandig, landelijk opererend bedrijf en ontwikkelt en levert het volledig geintegreerde @dvance-B.I.S.S. systeem.

BS-WWW

Arnhem
Software Ontwikkeling, website Design en Ontwikkeling, Database-driven Websites, Webapplicaties, Webshops, Kilometerregistratie webapplicatie

BS-ICT

Arnhem
Netwerkbeheer voor MKB, Maatwerk Software Ontwikkeling, Website Design, Webapplicaties, Computerlease

Captor Nederland BV

De Bilt
e-HR en Workforce Management Oplossingen. Captor biedt oplossingen aan waarmee bedrijven en organisaties hun werknemers op een efficiënte en effectieve manier kunnen managen.

DWI Systems BV

Woerden
Wij leveren / zijn gespecialiseerd in: maatwerk software, automatisering, ICT-advies, software solutions, ICT-consultancy, administratie software, boekhoudsoftware, software-ontwikkeling, systemen,

Beensoft Software Engineering

Heiloo
Beensoft voor maatwerksoftware en websiteontwikkeling

Poswise

Arnhem
POSWISE is gespecialiseerd in winkelautomatisering. POSWISE levert hardware en ontwikkeld software (X POS plus) ter ondersteuning van handelingen in een winkel.

CINJA Automatisering

Emmen
- Scripting / packaging - Hard- en software - PC Onderhoud

Boeve Automatisering

Amsterdam
Ervaren software ontwikkelaar (meer dan 20 jaar ervaring). Gespecialiseerd in internet en intranet software. Zeer ervaren in de programmeertalen Java, C, C++. Ervaring met het programmeren op diverse unix systemen, Linux, Palm, Windows, en Macintosh.

Xebun.com

Nieuw Vennep
Zelfservice Website met Zoekmachine Optimalisatie voor 1 cent per unieke bezoeker

Jetron Automatisering b.v

Roosendaal
Jetron is gespecialiseerd in systeembeheer en consultancy en richt zich daarbij op het MKB-bedrijf. Doordat wij niet branchegericht zijn en onafhankelijk van leveranciers opereren hebben wij een heldere en open kijk op de mogelijkheden.

Xoppa Hosting

Made
Xoppa Hosting biedt totaal oplossingen voor startende, gevestigde bedrijven en particulieren op het gebiedt van internet. In samenwerking met betrouwbare en professionele partners maakt Xoppa Hosting het mogelijk een betrouwbaar en gevarieerd pakket aan diensten en producten te bieden.

TenFour B.V.

Leiden
Open Source-oplossigen, maatwerk, consultancy

Diville

Rijen
Advies, instalatie, programmeren en oplevering op het gebied van elektro, beveiliging, domotica, ICT, communicatie en engineering.

Hoeks IT Services B.V.

Roosendaal
Hoeks IT Services B.V. ontwikkelt websites en database applicaties en biedt consultancy bij ontwerp, uitvoering en implementatie van IT-diensten en producten.

PDAplus BV

Naarden
PDAplus is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in accessoires voor mobiele communcatie apparatuur, zoals de PDA (PocketPC), GSM, SmartPhone en PNA (TomTom/Navman).

ECXS Information Systems BV

Huizen
ecOrganizer relatie-, project- en organisatiebeheer, offertes, facturatie, tijden- en kostn registratie, projectplanning, orderverwerking en voorraadbeheer. De totaaloplossing voor verkoop, dienstverlening en handel.

Smeding Concepts

Leeuwarden
Smeding Concepts is een bureau dat op verschillende terreinen actief is bij het opzetten en begeleiden van internetactiviteiten.

Oirstudio

Tilburg
De specialist op het gebied van website's en fotografie.

H&F Electronics B.V.

Venlo
H&F Electronics is een flexibel bedrijf voor research and development. Onze specialisten ontwikkelen al tientallen jaren complexe halffabrikaten en eindproducten op het gebied van elektronica en mechatronica. Dat doen we met veel succes.

Webbdaddy

Amsterdam
Webbdaddy biedt websites met professioneel design en geavanceerde technische mogelijkheden vanaf slechts EUR 4,95 per maand. U leest het goed!

Zillion Productions

Amsterdam
Zillion Productions is gespecialiseerd op het gebied van Grafische vormgeving, webdesign, evenement organisatie en audio video producties.

VIRTUS engineers & consultants bv

Rosmalen
VIRTUS engineers & consultants is als innovatief intermediair tussen bedrijven en zelfstandige specialisten continu op zoek naar de unieke, perfecte match.

EDI Networks BV

Weert
EDI Networks is een onderneming die zich toelegt op het ontwikkelen en onderhouden van software voor opdrachtgevers actief in transport en logistiek en voor diverse andere branches.

8bit.net Information Technology

Hilversum
Detachering van Microsoft .NET software engineers of het inhouse ontwikkelen van software componenten. Wij bouwen voornamelijk in C#.

Marqit

Den Haag
Dé Marktplaats voor de ICT! Marqit stemt vraag en aanbod van ICT-oplossingen optimaal op elkaar af. Marqit heeft als doelstelling eindgebruikers te ondersteunen bij hun oriëntatie op en selectie van ICT-oplossingen.

DTA Systems BV

Leiden
DTA Systems is al meer dan 15 jaar toonaangevend op het gebied van DVD/CD duplicatie, replicatie en archivering. Sinds de start van de activiteiten in 1991 heeft DTA Systems een veelheid van klein- en grootschalige duplicatie- en archiveringsprojecten verzorgd met een grote verscheidenheid.

Huur uw website

Lichtenvoorde
Huur uw eigen website voorzien van onderhoudsprogramma (cms) al vanaf €37,- per maand. Huur een complete, professionele website voor een vast bedrag per maand. Ontdek huur uw website

Solid Partners Automatisering

Deventer
Solid Partners is een gedreven enthousiaste dienstverlener in ICT en verzorgd de ICT voor ruim 200 bedrijven en instellingen. Voor de meest uiteenlopende branches verzorgen wij een totaalpakket aan dienstverlening waaronder levering van hard- en software, periodiek beheer en remote support & onderhoud.

Producten en diensten in verband met het onderwerp: Systeemontwikkelings- en programmeerdiensten - Nederland

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding