: Choose a region

All regions
Show search results

Programming companies. Last additions. 50 companies found.


BS-WWW

Arnhem

Software Ontwikkeling, website Design en Ontwikkeling, Database-driven Websites, Webapplicaties, Webshops, Kilometerregistratie webapplicatie

BS-ICT

Arnhem

Netwerkbeheer voor MKB, Maatwerk Software Ontwikkeling, Website Design, Webapplicaties, Computerlease

Captor Nederland BV

Captor Nederland BV

De Bilt

e-HR en Workforce Management Oplossingen. Captor biedt oplossingen aan waarmee bedrijven en organisaties hun werknemers op een efficiënte en effectieve manier kunnen managen.

DWI Systems BV

DWI Systems BV

Woerden

Wij leveren / zijn gespecialiseerd in: maatwerk software, automatisering, ICT-advies, software solutions, ICT-consultancy, administratie software, boekhoudsoftware, software-ontwikkeling, systemen,

Poswise

Arnhem

POSWISE is gespecialiseerd in winkelautomatisering. POSWISE levert hardware en ontwikkeld software (X POS plus) ter ondersteuning van handelingen in een winkel.

Boeve Automatisering

Amsterdam

Ervaren software ontwikkelaar (meer dan 20 jaar ervaring). Gespecialiseerd in internet en intranet software. Zeer ervaren in de programmeertalen Java, C, C++. Ervaring met het programmeren op diverse unix systemen, Linux, Palm, Windows, en Macintosh.

Xebun.com

Nieuw Vennep

Zelfservice Website met Zoekmachine Optimalisatie voor 1 cent per unieke bezoeker

Jetron Automatisering b.v

Roosendaal

Jetron is gespecialiseerd in systeembeheer en consultancy en richt zich daarbij op het MKB-bedrijf. Doordat wij niet branchegericht zijn en onafhankelijk van leveranciers opereren hebben wij een heldere en open kijk op de mogelijkheden.

Xoppa Hosting

Made

Xoppa Hosting biedt totaal oplossingen voor startende, gevestigde bedrijven en particulieren op het gebiedt van internet. In samenwerking met betrouwbare en professionele partners maakt Xoppa Hosting het mogelijk een betrouwbaar en gevarieerd pakket aan diensten en producten te bieden.

TenFour B.V.

Leiden

Open Source-oplossigen, maatwerk, consultancy

Diville

Rijen

Advies, instalatie, programmeren en oplevering op het gebied van elektro, beveiliging, domotica, ICT, communicatie en engineering.

Hoeks IT Services B.V.

Roosendaal

Hoeks IT Services B.V. ontwikkelt websites en database applicaties en biedt consultancy bij ontwerp, uitvoering en implementatie van IT-diensten en producten.

PDAplus BV

Naarden

PDAplus is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in accessoires voor mobiele communcatie apparatuur, zoals de PDA (PocketPC), GSM, SmartPhone en PNA (TomTom/Navman).

ECXS Information Systems BV

Huizen

ecOrganizer relatie-, project- en organisatiebeheer, offertes, facturatie, tijden- en kostn registratie, projectplanning, orderverwerking en voorraadbeheer. De totaaloplossing voor verkoop, dienstverlening en handel.

Smeding Concepts

Leeuwarden

Smeding Concepts is een bureau dat op verschillende terreinen actief is bij het opzetten en begeleiden van internetactiviteiten.

Oirstudio

Tilburg

De specialist op het gebied van website's en fotografie.

H&F Electronics B.V.

Venlo

H&F Electronics is een flexibel bedrijf voor research and development. Onze specialisten ontwikkelen al tientallen jaren complexe halffabrikaten en eindproducten op het gebied van elektronica en mechatronica. Dat doen we met veel succes.

Webbdaddy

Webbdaddy

Amsterdam

Webbdaddy biedt websites met professioneel design en geavanceerde technische mogelijkheden vanaf slechts EUR 4,95 per maand. U leest het goed!

Zillion Productions

Amsterdam

Zillion Productions is gespecialiseerd op het gebied van Grafische vormgeving, webdesign, evenement organisatie en audio video producties.

VIRTUS engineers & consultants bv

Rosmalen

VIRTUS engineers & consultants is als innovatief intermediair tussen bedrijven en zelfstandige specialisten continu op zoek naar de unieke, perfecte match.

EDI Networks BV

Weert

EDI Networks is een onderneming die zich toelegt op het ontwikkelen en onderhouden van software voor opdrachtgevers actief in transport en logistiek en voor diverse andere branches.

8bit.net Information Technology

Hilversum

Detachering van Microsoft .NET software engineers of het inhouse ontwikkelen van software componenten. Wij bouwen voornamelijk in C#.

Marqit

Den Haag

Dé Marktplaats voor de ICT! Marqit stemt vraag en aanbod van ICT-oplossingen optimaal op elkaar af. Marqit heeft als doelstelling eindgebruikers te ondersteunen bij hun oriëntatie op en selectie van ICT-oplossingen.

DTA Systems BV

Leiden

DTA Systems is al meer dan 15 jaar toonaangevend op het gebied van DVD/CD duplicatie, replicatie en archivering. Sinds de start van de activiteiten in 1991 heeft DTA Systems een veelheid van klein- en grootschalige duplicatie- en archiveringsprojecten verzorgd met een grote verscheidenheid.

Huur uw website

Lichtenvoorde

Huur uw eigen website voorzien van onderhoudsprogramma (cms) al vanaf €37,- per maand. Huur een complete, professionele website voor een vast bedrag per maand. Ontdek huur uw website

Solid Partners Automatisering

Deventer

Solid Partners is een gedreven enthousiaste dienstverlener in ICT en verzorgd de ICT voor ruim 200 bedrijven en instellingen. Voor de meest uiteenlopende branches verzorgen wij een totaalpakket aan dienstverlening waaronder levering van hard- en software, periodiek beheer en remote support & onderhoud.

Trajectplanner

Deventer

Trajectplanner is een eigentijds & vernieuwend leermanagementsysteem dat onderwijsinstellingen ondersteunt om toekomstig onderwijs te kunnen realiseren.

ICStats Website Statistieken

Breda

ICStats Website Statistieken geeft u inzicht in het bezoekersgedrag op uw websites en het effect van uw online marketing. Naast een statistiekenpakket ontvangt u ook advies over de wijze waarop webanalytics ingezet kunnen worden.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today