: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 24 bedrijven gevonden.


Vakwerk Tuinen

Wijk bij Duurstede
Vakwerk Tuinen is een modern en professioneel hoveniersbedrijf dat als doel heeft: het leveren van uitstekende dienstverlening die geheel voldoet aan uw wensen en eveneens past bij het kenmerkende karakter dat we uit willen stralen.

Helen Tuininrichting & Onderhoud

Ter Aar
We kunnen allemaal een tuin tekenen, maar ontwerpen… waar hebben we het dan over? Onder het begrip “ontwerpen” verstaan wij: “het vormgeven aan de tuinruimte, op dusdanige wijze, dat er een aantrekkelijk, bruikbaar en praktisch geheel ontstaat”. Daarbij rekening houdend met de wensen en natuurlijk ook het budget van de bewoners/gebruikers van

Coming Home

Houten
Schapen van steen en staal vervaardigd door bekend kunstenaar

LUCIUS TUINEN

Nijmegen
Lucius Tuinen ontwerpt moderne tuinen.

Nellissen Outside

Breda
Nellissen Outside is een persoonlijk hoveniersbedrijf in Breda voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinarchitect Wijsman Hoveniers

Waddinxveen
Wijsman Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Waddinxveen. U kunt bij ons terecht voor uw tuinontwerp, tuin onderhoud en tuinaanleg. Wij werken zowel aan particuliere tuinen als aan bedrijfstuinen en groenprojecten in de openbare ruimte.

Alards Deco

Melderslo
Maskeerproducten, maskeertape, maskeerstickers, hittebestendige kunststoffen, ophanghaken, draadproducten, reinigingsproducten, reparatiekit, verpakkingsmaterialen.

Plant New Day

Boskoop
Plant New Day is een groenwebshop voor tuin, terras en balkon. Producten krijgt u overal in Nederland voordelig aan huis geleverd.

Hoveniersbedrijf M. van Oorschot

Oud Gastel
Wij zijn een hoveniersbedrijf wat werkt in de regio West Brabant. rondom Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda. We verzorgen o.a: Grondwerk, schuttingen, gazon, beplanting, vijvers, bestratingen, bouwkundige elementen, enz. Voor meer info: www.vanoorschothoveniers.nl

Greenworkx

Lelystad
Greenworkx is een tuinontwerpbureau in Lelystad. Ook een voordelige schetsservice is beschikbaar. Kijk verder op www.green-workx.nl of mail naar info@green-workx.nl

Sluistuinen

Alkmaar
Diverse gespecialiseerde bedrijven binnen de tuinbranche op één grote locatie. bijzondere bomen en planten, tuinmeubelen, beeldentuin, exclusieve tuinobjecten, grote plantenbakken en meer. Sterk in maatwerk.

Tuinbeleving

Zegge
Tuinbeleving is er voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve, onderscheidende en verrassend mooie tuin.

Projecten in het groen

Krimpen aan den IJssel
Tuinontwerp en adviesbureau projecten in het groen ontwerpt voor u de ultieme tuin. Originele tuinontwerpen afgestemd op uw wensen en budget. Bel voor een gratis kennismakings-gesprek.

Van Herwijnen Hovenier

Dordrecht
Van Herwijnen Hovenier is een bloeiend bedrijf dat de aanleg en onderhoud van tuinen verzorgt in Dordrecht en omstreken. ` De wensen van de klant en altijd open overleg staan bij ons centraal bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Oxalis tuinontwerpen

Sambeek
Oxalis tuinontwerpen voor tuinontwerpen, beplantingsplannen en tuinadviezen voor tuinen omgeving Arnhem, Nijmegen, Kop van Noord-Limburg en oost Brabant. Oxalis houdt van groen en van tuinen, is enthousiast, heeft visie, is creatief en heeft oog voor u als opdrachtgever.

Tuinmaximaal

Son
Tuinmaximaal levert de terrasoverkappingen als compleet bouwpakket

Blokhut-stunter.nl

Hoogeveen
Blokhut-Stunter werkt nauw samen met professionele bouwbedrijven die u op locatie kunnen bezoeken en met u de situatie kunnen doornemen. Verder kunnen zij u een aanbieding doen voor de opbouw.

WoodComposiet

Heerhugowaard
Houtcomposiet of woodcomposiet

Hovenier Apeldoorn

Heerde
Bruggeman hovenier Apeldoorn, is al bijna 25 jaar een specialist op gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hovenier Zwolle

Heerde
Zoekt u een hovenier in de buurt van Zwolle dan zijn wij u graag van Dienst. Bruggeman hovenier Zwolle is al meer dan 20 jaar een specialist op gebied van in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Sunspa Benelux

Breda
Sunspa is dé Jacuzzi / Spa bubbelbad specialist in de Benelux. Met meerdere vestigingen in de Nederland en België, het grootste assortiment Jacuzzi's en eigen installateurs staat Sunspa garant voor kwaliteit, service en gegarandeerd genieten.

BeeldenVallei

VEENENDAAL
BeeldenVallei: Unieke Tuinbeelden; Boeddhabeelden, Abstracte Tuinbeelden en Dierenbeelden van steen.

Bijkerk CS

Enschede
Bijkerk c.s. Tuin- en Landschapsarchitecten uit Enschede is een bureau dat vanuit een typisch Twentse locatie opdrachten uitvoert in binnen- en buitenland.

C. van den Heuvel hoveniersbedrijf

Veenendaal
Uw droomtuin krijgen en houden? Hoveniersbedrijf van den Heuvel kan beide voor u realiseren. Wij ontwerpen en leggen uw droom tuin aan. Ook houden wij deze helemaal netjes bij als u dat wilt. Heeft u al een prachtige tuin? Dan willen wij u graag helpen om deze zo te houden. Van den Heuvel, uw hoveniersbedrijf Veenendaal en omstreken.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding