: Kies een regio

Alle regio's
Toon resultaten

Last additions. 22 bedrijven gevonden.


HET ZUIDEN BV

Eindhoven
EEN NAAM IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS EN MUREN ONDER GARANTIE! Let op: Nieuw adres! Het Zuiden b.v. Rosseelstraat 4a 5625 HH EINDHOVEN (voorheen Boschdijk 698) Tel. 040 243 43 19 Fax 040 246 10 30 E-mail info@hetzuiden.nl

MUNTERS DROOGTECHNIEK,

Alphen a/d Rijn
When you shop for food, drive your car, work at your computer, turn on the lights, take a pill, chances are Munters technology has just improved your life. We invite you to learn more about Munters, our products, and our technologies.

C. Kornuyt BV

Helmond
C. Kornuyt BV is gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van bouwchemische producten zoals: vloeistofdichte vloeren, kelderafdichting, injecteren, repareren en conserveren van beton-, staal-, en metselwerkconstructies. Met name op het gebied van vochtbestrijding en kunststofvloeren zijn zij hun tijd ver vooruit.

B-Team

Landelijk (Bellingwolde)
gemeentelijke instellingen

De WitgoedVink

Ottoland
Luchtbevochtigers, luchtreinigers en luchtontvochtigers bij de WitgoedVink.

Rockwool Benelux BV

Roermond
Rockwool Benelux B.V. heeft een groot assortiment isolatieproducten ontwikkeld. De Rockwool steenwol isolatieproducten zijn brandveilig, duurzaam en milieuvriendelijk. Rockwool levert ook isolatieproducten voor industriële toepassingen over de gehele wereld.

Vochtwering Benelux BV

Eindhoven
Gespecialiseerd in al uw vochtproblemen Vrijblijvend inspectie en offerte op maat.24 uur service.

Hilkens DroWa Kruipruimte isolatie & Vochtbestrijding

Susteren
Kampt U ook met vochtproblemen in huis of wilt U juist voorkomen dat ze ontstaan? [klik] voor alle informatie. Wij verzorgen curatief en preventief wochtbestrijding en houden ons geheel bezig met renovaties en gebouwenconservering.

Huvec Klimaatbeheersing

's-Gravendeel
totaalpakket aan isolatievoorzieningen voor woningen en gebouwen, zeer geschikt voor het na-isoleren, tevens condens-droog-effect voor de kruipruimte

Hydropol

Hoogeveen
Maak nu definitief een eind aan optrekkend vocht. gegarandeerd resultaat !

Zandblazen.nl

Schiedam
Kruipruimte isolatie kunnen wij voor u uitvoeren met verschillende producten. Wij blazen schelpen, blazen isolatiechips en blazen lava korrels. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte en wij komen langs om de situatie te bekijken.

archiQ

Surhuizum
Het bureau voor begeleiding van partijen voor, tijdens en na het bouwproces, om eisen en oplossingen concreet te krijgen, onduidelijkheden weg te nemen en geschillen te beslechten.

Aircoshop

Eibergen
Aircoshop is op dit moment één van de snelst groeiende internetbedrijven op het gebied van (consumenten) airconditioning.

Keldertechniek De Vries

Wolvega
Gespecialiseerd in afdichten van lekke huiskelders tevens specialist in het bestrijden van optrekkend vocht in huis

Alba Vochtwering

Maarssen
Alba Vochtwering is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van vocht en lekkages voor bedrijf en particulier. Wij geven vrijblijvend advies en op onze werken geven wij garantie. Heeft u vragen horen wij dit graag. Alba Vochtwering

Drysystems

Woudenberg
Dry Systems is dé specialist op het gebied van vochtbestrijding. Met name in het waterdicht maken van wanden en vloeren.

Isovid Vochtbestrijding & Isolatie Techniek

Amsterdam zuidoost
Isovid® Vochtbestrijding de specialist in kruipruimte en bodem isolatie. Onze specialiteiten zijn divers zoals schimmelbestrijding, injecteren van muren tegen doorslaand- en optrekkend vocht welke wij toepassen in kruipruimten van woningen, bedrijfspanden en diverse andere objecten.

Isovid Vochtbestrijding & Isolatie Techniek

Amsterdam Zuidoost
Isovid Vochtbestrijding de specialist om u bedrijf of woning warm en droog te houden.

Doe het zelf Vochtbestrijden

Helmond
Vochtbestrijding en duurzaam conserveren van alle soorten bouwmaterialen. Mens- en milieuvriendelijke producten welke de duurzaamheid verlengen van o.a. alle soorten steen, beton, cement, hout en staal.

Vochtbestrijding Systemen

Driemond
Vochtbestrijding Systemen bestrijdt vocht zoals optrekkend vocht, kelderzwam, Kelderafdichting en alle voorkomende vochtproblemen. Wij zijn al meer dan 20 werkzaam in de vochtbestrijding.

VochtPro

Westervoort
Vochtbestrijding, Optrekkend vocht

Vochtweringdirect

Amsterdam
Vochtweringdirect heeft al ruim 25 jaar ervaring in het bestrijden van vocht.

data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

In de qlik.nl Top 5 posities word uw vermelding altijd bovenaan de zoekresultaten vermeldt. Wilt u een toppositie voor uw onderneming veilig stellen?
Neem dan contact met ons op

Aanmelding