Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 30 bedrijven gevonden.


agb-Intelligence
Warmond
agb-Intelligence, actief sinds 1999, levert diensten op het gebied van Tekenkamerautomatisering en is gespecialiseerd in maatwerkapplicaties voor AutoCAD

Glashandel Koelewijn

Bunschoten
Glashandel Koelewijn is al jaren het adres voor glasschade herstellen. Als Glasschade herstelbedrijf staat Glashandel Koelewijn met ruim 15 specialisten dag en nacht klaar voor glaszet werkzaamheden
Sani Dump Rotterdam
Rotterdam
Waar u anders verschillende sanitairzaken moest bezoeken om een keuze te kunnen maken voor uw badkamer ziet u in onze mega-stores in één oogopslag wat er allemaal te koop is.

Vorselaars Bouwbedrijf Breda B.V.

Breda
Vorselaars Bouwbedrijf Breda B.V. is een bouwbedrijf op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen. kunt bij Vorselaars terecht voor advies, en uitvoering van uw bouwprojecten.

Boogert Services CV

Barendrecht
Gespecialiseerd in asbestverwijdering en renovatiesloop

Hoveniersbedrijf M. van Oorschot

Oud Gastel
Wij zijn een hoveniersbedrijf wat werkt in de regio West Brabant. rondom Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda. We verzorgen o.a: Grondwerk, schuttingen, gazon, beplanting, vijvers, bestratingen, bouwkundige elementen, enz. Voor meer info: www.vanoorschothoveniers.nl

Openhaardhout Gigant

Hilversum
Openhaardhout Gigant levert gedurende het hele jaar ovengedroogd haardhout. Zowel eiken, essen, berken en elzenhout gestapeld in één en twee kuubskisten.

Houtbouw Houtstaal bv

Tricht
Houtbouw Houtstaal bv uit Tricht is sinds 1950 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van traditionele hooibergen. In de loop der jaren zijn daar steeds meer specialiteiten aan toegevoegd, zoals houten overkappingen, garages, carports, kinderboerderijen, educatieve ruimten en bijgebouwen.

RJ Groen & Bouw

Schagen
Hovenierswerkzaamhaamheden, bestrating, burgerbouw bedrijf, klusbedrijf, bouwadvies, projectontwikkeling

Greenworkx

Lelystad
Greenworkx is een tuinontwerpbureau in Lelystad. Ook een voordelige schetsservice is beschikbaar. Kijk verder op www.green-workx.nl of mail naar info@green-workx.nl

Architectenbureau AVEM architectuur BNA

Heerhugowaard
Architectenbureau AVEM architectuur BNA ontwerpt en realiseert woningen voor de particulier, woningbouwprojecten en exclusieve utiliteitsbouw.

WoningOntruiming Wo-Ont

Gouda
Wij zijn gespecialiseerd in senioren verhuizingen en woning ontruimingen voor ouderen en nabestaanden. Wilt u meer over ons en onze werkzaamheden weten? Kijk dan even op onze website, vraag daar een brochure aan of neem telefonisch contact met ons op.

Architect Delacourt

Breda
Architect Delacourt in Breda is het architectenbureau voor de particuliere en professionele opdrachtgever. Het bureau ontwerpt en begeleid woningbouw en utiliteitsbouw projecten. Met creativiteit en bouwkundige kennis worden nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie projecten ontworpen en uitgewerkt.

Topcon Shop

Bunschoten
Topcon Shop is gespecialiseerd in Topcon meetinstrumenten, van bouwlaser tot total station. Advisering en verkoop
Das-Nederland
Wenum-Wiesel
Das-Nederland is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en montage van ladders, trappen en steigers.

J&T Bouw- en Afwerkingsbedrijf

Amsterdam
Over Ons J&T Bouw- en Afwerkingsbedrijf is een middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Amsterdam. We zijn voornamelijk werkzaam in de provincie Noord-Holland maar ook daar buiten. De werkzaamheden die we verrichten zijn onder andere Timmerwerk, Loodgieterswerk, badkamers,stukadoorswerk en schilderwerk. De medewerkers van J&T Bouw- en afwerking

DutchMen Innovation Engineers

Den Haag
INDUSTRIEEL ONTWERPBUREAU - PRODUCTONTWIKKELING DutchMen Innovation Engineers is een industrieel ontwerpbureau in Den Haag. Wij bieden productontwikkeling en innovatie aan in vier fases; Design, Engineering, Prototyping, Productie.

Desteenhouwer.nl

Kapel-Avezaath
Desteenhouwer.nl natuursteen dorpels, aanrechtbladen, wastafels, vensterbanken maar ook voor grafstenen in Belgisch hardsteen, kalksteen of graniet

Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf

Heemskerk
Machinaal Timmerfabriek Ron Duiveman houdt zicht bezig met het vervaardigen van hardhouten kozijnen, deuren en ramen. Ook maken ze hang en sluitwerk. Daarnaast houden ze zich bezig met renovatie en nieuwbouw van houten kozijnen/deuren.

Gelderse Kunststofkozijnen B.V.

Nijmegen
In april 2010 hebben wij ons productiebedrijf in Nijmegen opgericht. Daar produceren wij uitsluitend kwaliteitskozijnen, deuren en schuifpuien van het merk Veka (Topline).

Schilder Concurrent

Nieuw Vennep
Schildersbedrijf de Schilder Concurrent, voor al uw binnen en buiten schilderwerk. Alle schilder werkzaamheden vallen onder onze hoeden.

MSN kunststof kozijnen

Veendam
MSN kunststof kozijnen is de specialist in ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en serres.

Ferry Harms timmerwerk

Dordrecht
Alle voorkomende timmerwerkzaamheden

J.Kremer-Kozijnen

IJmuiden
Plaatsen en leveren van kunststof kozijnen , ramen , deuren , dakkapellen , gevelbekleding , schuifpuien

Ventiview Dakramen

Waddinxveen
VENTIVIEW dakramen, Superkwalitieit: Beste keus kwalitiet en prijs. VENTIIVIEW heef een steeds groter landelijk dealer netwerk, dat zegt toch wel wat!

Reszto restauratie-en reproductietechnieken

De Meern
Reszto houdt zich bezig met het restaureren, retoucheren en kopiëren van o.a. dakpannen, beelden, trapspijlen en de meest uiteenlopende ornamenten en gevelversieringen.

Dakkapel offertes

Wehl
DakkapelOffertes.org is uw vergelijkingswebsite op het gebied van dakkapellen. Onze website biedt u de mogelijkheid offertes aan te vragen voor dakkapellen. In ons netwerk hebben wij een groot aantal dakkapelspecialisten die voor u de offerte op maat maken. http://www.dakkapeloffertes.org

Gerritsma Rioolservice

Roosendaal
Wanneer u last heeft van een verstopping van uw riool, kunt het beste de hulp inroepen van Gerritsma Rioolservice een uitstekend ontstoppingsbedrijf; specialist in het verhelpen van uw verstopping!

HSW Bouw

Milsbeek
HSW Bouw is een aannemingsbedrijf actief op alle gebieden in de bouw, te weten nieuwbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw, onderkeldering en onderhoud.

ALPA Totaal

Bemmel
Glas, dubbelglas, glaszeten, schilderwerk, aluminiumkozijnen, kunstofkozijnen,en kitwerk

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding