Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 30 bedrijven gevonden.


Kees Kooijman ondediertebeheersing

zeeland
Ongedierte, ongediertebestrijding, dierplaag,beest, beestje, beestjes, vliegen, vliegenlamp, vliegenvanger, vliegenbestrijding, vliegenoverlast, vliegendoder, vlieg, huisvlieg, kamervlieg, mug, muggen, insect, insecten, insectenlamp, insectenvanger, elect

Hexapoda Ongediertebestrijding BV.

Velserbroek
Hexapoda Ongediertebestrijding BV. werkt conform BRC, IFS, HACCP, NEN-EN-ISO 9001 en FSSC-ISO22000, Hexapoda Ongediertebestrijding BV. is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.De medewerkers zijn allemaal Gediplomeerd Bestrijdingtechnicus. Elk bestrijdingsplan wordt op maat gemaakt voor Bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Hexapoda Onge

Lamon Bedrijfshygiene BV

Roden
LAMON Bedrijfshygiëne are since 1947 engaged in pest and fungus control and woodpreservation and thus experts on these. LAMON works in accordance with Dutch regulations and European directives. Warranties comply with national and international standards.

AJW BEDRIJFSHYGIENE

Veenendaal
ajw bedrijfshygiene : alles over bedrijfshygiene,hygiene,schoonmaak,schoonmaken,ontsmetten,ajw,a.j.w., bedrijfshygiene,bestrijding,ongedierte,nijkerk,veenendaal,rat,ratten,muis,muizen,vlo,vlooien,mier,wesp,mot, kakkerlak,houtworm,boktor,houtboorder,houtve

VEN V/D

Asten
This Site Is Available! The subdomain ecoset.itgo.com is available. Use the link on the right to sign up for your FREE Web site. Easy page-building tools Web-based e-mail Personalized domain name Search Member Sites --> Acceptable Use Policy | Privacy Pol

Vermeulen Ongediertebestrijding

Alphen aan den Rijn
Preventie en bestrijding alle ongedierte o.a. wespen, mollen, zilvervisjes, kakkerlakken, muizen, vlooien etc. Tevens aanpak houtworm en vogeloverlast (zoals toeteren, wering, ruimen)

Rimdo Ongediertebestrijding

Alphen a/d Rijn
Heeft u last van ongedierte? Wij bestrijden, inspecteren en adviseren bij bedrijven en particulieren. Wering, advies en regelmatige inspecties werken preventief. Heeft u toch last van insecten of knaagdieren in uw bedrijfspand of woning? Bel Rimdo Ongediertebestrijding voor het maken van een afspraak om uw ongedierte te bestrijden.

Plagen Preventie Dienst P.P.D.

Werkendam
PPD voorkomt ongedierteplagen. Bij de Plagen Preventie Dienst aan de Tol, moeten de schoenen eerst ontsmet worden via een mat, voordat je het bedrijf binnen mag. Ook hier in het land van Altena is de MKZ-problematiek merkbaar.

BDL/Bestra

Stein, LB
Meer dan 20 jaar deskundig in bestrijding duivenoverlast, steenmarters, wespen, ratten, muizen etc.

Bisseling Bedrijfshygiene- Materiaalbescherm.

Gemert
Dit is de website van Bisseling b.v.. Wij bestrijden ongedierte

Rido Ongediertebestrijding

Heeze
Rido Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van plaagdieren in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere bestrijding van muizen, ratten, papiervisjes, ovenvisjes, zilvervisjes, kakkerlakken, vliegen, houtworm, boktor, wespen, bijen, hommels, mollen, motten, vlooien en het aanbrengen van vogelwering o

Theissen & Zn

Winterswijk
Gespecialiseerd bedrijf op het gebied van bestijding houtaantasters,o.a. Houtworm, Boktor, Bonteknaagkever, en ook houtrot en schimmelaantastingen Behandelingen worden schriftelijk gegarandeerd.

Insektokill

Enschede
Beschermd ruim 45 jaar deskundig en verantwoord tegen alle soorten van ongedierte.
Suurd ongedierte bestrijding
's-Gravendeel
Suurd Ongedierte Bestrijding is de specialist op het gebied van ongediertebestrijding in uw huis, winkel en bedrijf. Daarnaast is Suurd Ongedierte Bestrijding zeer ervaren met het weren en wegvangen van duiven op allerlei locaties.

A. Wijnen Specialist in Ongedierte Bestrijding

Dongen
A. Wijnen Ongediertebestrijding, gevestigd in Dongen en Tilburg, is een professioneel en gediplomeerd bedrijf dat u helpt bij het bestrijden, weren en voorkomen van plaagdieren en houtaantasters. Voor particulier en bedrijf.
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV
Lelystad
Mega-Des is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van verschillende soorten plaagdieren. Van voedingsmiddelenbedrijven tot Metaalindustrie of Logistiek, in alle vakgebieden adviseren wij en bestrijden wij op deskundige wijze ongedierte voor bedrijven, instellingen en particulieren door heel Nederland.

Alert Hygiene Ongediertebestrijding

Oss
Bestrijding van insecten,knaagdieren en houtaantasters voor particulieren en bedrijven. Bijvoorbeeld: wespen, vliegen, mieren, zilvervisjes, vlooien, ratten, muizen, houtworm, boktor en zwammen.

Ongediertebestrijding FMB

Westerhaar
Professionele en vakkundige bestrijding voor bedrijven en particulieren. EVM/ SVO gediplomeerd, HACCP/ BRC/ AIB norm, VCA gecertificeerd.

Plaagdierbestrijding het Gooi

Huizen
Last van plaagdieren? Neem contact op met ons! De bestrijdingstechnicus zal na een onderzoek en inventarisatie ter plaatse u vertellen om welk plaagdier het gaat, waarna de oorzaken worden bekeken en aanbevelingen worden gedaan om in de toekomst van de plaagdieren verschoont te blijven.

VEIPBV

Wijk bij Duurstede
Reinigings- en desinfectiemiddelen voor agrarische, food en institutionele sector. Hoe maak ik een ijsmachte schoon? Reiniging in de levensmiddelenindustrie, voorkomen van besmettelijke ziekten in de agrarische sector

Bralan Facilitaire Dienstverleneres

Amstelveen
Bralan voor Schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, receptiediensten, postverzorging, gebouwonderhoud, beveiliging, huismeester, en conciergediensten.

Adios Ongediertebestrijding

Wilsum
mollen,duiven,houtworm,boktor,konijnen,muizen,ratten,wespen,mieren etc.voor bestrijding van al het voorkomende ongedierte !!
Hylkema Plaagdierbeheersing
Apeldoorn
Specialist in het bestrijden van boktor, houtworm en alle andere plaagdieren. Zowel voor partiqulieren en bedrijfen.

Faunacontrol

Wagenberg
Faunacontrol* is het gediplomeerde en gecertificeerde plaagdierbestrijdingbedrijf voor de regio Midden & West Brabant

Pestcontrolshop

Wagenberg
De site voor Doe-Het-Zelf bestrijdingen voor particulieren met producten welke in de professionele ongediertebestrijding hun werking reeds hebben bewezen. Al de door ons verkochte producten mogen aan particulieren worden verkocht. Kijk snel voor onze gunstige tarieven.

Faunacontrol

Wagenberg
Faunacontrol is het plaag-/ ongedierte bestrijdingsbedrijf voor de wering, beheersing en bestrijding van plaag-/ ongedierte.

Vermine Plaagdierbestrijding

Assen
De oplossing voor al uw plaagdierproblemen. bestrijdt muizen, ratten, wespen, mieren, vliegen en vele andere insecten.

OBC Winters

Emmeloord
13 jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte en het weren van vogels van bijv. gebouwen. OBC Winters bezoekt berijven en particulieren.

Bestkil

Heerenveen
Bestkil is het ongediertebestrijdings bedrijf dat uw houtworm- en zwamproblemen vakkundig en snel oplost.

OngedierteService

Rotterdam
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van insecten, ratten en muizen die overlast bezorgen in en om huis en bedrijf. Onze servicepunt is geopend van ma t/m zaterdag en onze dienstverlenende service is 24/7.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding