Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 30 bedrijven gevonden.


Bright&Clean B.V.

Papendrecht
tapijt- en meubelreiniging, reiniging van vloerkleden, siergrindvloeren, linoleum, waterschade sanering

IJsselmuiden Ventilatoren BV

Voorhout
verkoop van diversen ventilatoren voor de agrarische sector maar ook voor andere toepassingen. afzuiging en aanvoer van lucht in allerlei situaties

Joro V.o.f.


Welkom op de vernieuwde website van Verwarmingswinkel! Verwarmingswinkel heeft haar website vernieuwd en dat vieren we. Er wordt elke week een Honeywell Chronotherm Vision klokthermostaat verloot onder alle bestellende klanten, klik hier voor meer info.

Profilpipe Holland BV

Sittard
Wij zijn producent en leverancier van leidingen, tanks en apparaten in kunststof en roestvast staal. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor Chemicaliën en andere milieubelastende stoffen.

Van Holstein Schoonmaakdiensten BV

Wateringen
Van Holstein Schoonmaakdiensten behoort tot een van de grootste regionaal werkende schoonmaakbedrijven. Het gebied waarin wij werkzaam zijn is Den Haag, Westland, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Maassluis en Vlaardingen.
MGS
Dordrecht
Brandbeveiliging, noodverlichting, EHBO en veiligheidsproducten

Ecofys BV

Utrecht
Ecofys is een adviesbureau gespecialiseerd in duurzame energie, energiebesparing en klimaatbeleid. Hieronder valt: zonne-energie, windenergie, bio-energie, waterstof en brandstofceltechnologie, golfenergie, warmtepompen, emissiehandel, CDM en JI, etc.

Van Gansewinkel Nederland BV

Eindhoven
De missie van Van Gansewinkel is om op een zeer klantgerichte wijze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden voor alle afvalvraagstukken, waarbij een duurzame relatie met opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers, milieu en maatschappij centraal staat.

Bocos Air Care

Maastricht
Bocos Air*Care is 'n adviesbureau, met 'n bouw-technische achtergrond, dat zich toelegt op de verbetering van de lucht-kwaliteit in kantoren. Wij leveren geavanceerde Honeywell luchtzuiverings-systemen die rook, stof en bacteriën, virussen, schimmels of vliegen uit de lucht filteren of de luchtvochtigheid beheersen.

BMD Advies Oost

Deventer
Adviseurs van BMD Advies Oost staan met beide benen op de grond. En regelmatig ''met de laarzen in de modder''. Gedegen en grondig. En een tikje eigenzinnig. Want onze klanten moeten mét ons wel verder komen dan zonder ons. Dát is BMD Advies Oost. Een enthousiast team gespecialiseerde collega''s, dat bedrijven op het gebied van milieu, ener

Contimeta

Utrecht
Contimeta Verpakkingsmachines en Tackers Wij zijn gespecialiseerd in Verpakkingstechniek, Bevestigingstechniek en Compressoren. Officieel dealer van Robopac Palletwikkelaars en BeA tackers

Schrobda

Roden
Wij zijn gespesialeerd in het onderhoud van alle soorten vloerenzoals marmer-tapijt-marmoleum-hout wilt u meer weten bel gerust
Gevelzorg Nederland
Delft
Specialist in het reinigen , restaureren , en voegen van alle soorten gevels.

Tornex Nederland

Apeldoorn
Tornex levert revolutionaire oplossingen voor het rookprobleem. Het is zelfs mogelijk ruimtes te creeren in een open ruimte dmv gepatenteerde luchtgordijnen. Voor verdere toelichting, zie onze website www.tornex.nl

UVNL

Amstelveen
UVNL is levert polychromatische UV apparatuur (middendruk lamptechnologie) waarmee het gebonden chloor gehalte met 80% gereduceerd kan worden en micro-organismen zoals bacteriën, virussen, sporen en algen worden geïnactiveerd.

Installatie Bedrijf André Kaelen

Nijswiller (Gulpen-Wittem)
Hèt adres voor al Uw installatie werkzaamheden,service & onderhoud aan CV-ketels,warmwater voorzieningen,sanitair ect.

BuildDesk Benelux B.V.

Roermond
BuildDesk Benelux levert software voor architecten en technisch adviseurs voor het beoordelen van de energieprestatie van hun ontwerpen. Het BuildDesk Energy Design Programme (EDP), waarmee ontwerpers zowel bouwkundig als energetisch kunnen ontwerpen.

Huijsing Schoonmaak & Glazenwas

Hilversum
Glasbewassing en schoonmaak voor bedrijven, kantoren, scholen, trappenhuizen en particulieren. - Vloeronderhoud (hout, marmoleum, tapijtreiniging). - Gevelreiniging - Bouwopleveringen

AVR - Milieuservices

Rotterdam
AVR - Milieuservices is een professionele klantgerichte en regionaal georiënteerde afvalinzamelaar. Wij werken vanuit goed werkgeverschap met gemotiveerde, deskundige en betrouwbare medewerkers. AVR - Milieuservices houdt zich met name bezig met:

Tapijtenreiniging

Spijkenisse
Tapijt en meubelstofreiniging.

Aggreko Nederland B.V.

Papendrecht
Aggreko levert tijdelijke stroomvoorziening, koeling en klimaatbeheersing en olievrije perslucht aan bedrijven overal ter wereld.

HK schoonmaakservice

zwanenburg
Daar waar hoge eisen aan hygiëne en representativiteit worden gesteld bewijzen wij al meer dan 20 jaar onze kracht. Schoonmaak en onderhoud van: Kantoren Instellingen Bouwlocaties Zorg- en (kinder)dagverblijven

ikwordverhuurd.nl

arkel
verhuur van hoogwerkers, reinigingsmachines,tuin en park machines, scooters, quids klim en steigermateriaal

Las & Constructie Bedrijf NI-HO

Zwijndrecht
Laswerkzaamheden, Containers en Containerreparatie, Interne transportmiddelen, zie de website

Voegersbedrijf Zwart

LEIDERDORP
Voor al uw Voeg- en Restauratiewerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Restauratie - Renovatie - Gevelreiniging - Impregnering - Metselen - Stucadoren - Sloopwerkzaamheden - Aanleg van keuken, badkamer, toilet - en diversen andere werkzaamheden Wij werken in de regio Leiden en omstreken.

Ecoflux

Goes
Distributeur van de unieke verwijderaar Graffiti-Go, voor graffiti, kauwgom, stickers etc. En MFS een eveneens unieke sealer voor elk soort materiaal (zie onze site)

Deepclean

Goes
dieptereiniging van sanitair, dieptereiniging van keukens, graffiti-verwijdering en impregneren

De Weerd Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Tiel
Schoonmaakonderhoud van kantoren en scholen. Glazenwassen, schoorsteenvegen, bouwoplevering.

DSC Security B.V.

Valburg
Hondenbewaking, brandwachtdiensten, BHV opleidingen, Telecommunicatie.

EMS RISICO

Oosterhout
Gespecialiseerd in praktijkgerichte veiligheidsopleidingen en brandbeveiliging. Enigste multiflex indoor oefencentrum in de regio

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding