Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 30 bedrijven gevonden.


Bouquet Expressions

Amsterdam
Bouquet Expressions bezorgt boeketten van verse bloemen met leuke opmaken, knuffels, wijn en champagne in Nederland

Zeelig

Stein, LB
Commissionnair in bloemen Rijsburg, Grubenvorst en Langgard Markthandel in bloemen maastricht

Lentse Potgrond BV

Katwijk (NB)
Lentse Potgrond produceert kwalitatief hoogwaardige potgronden. We leveren ruim 1500 verschillende mengsels. Dat gebeurt op basis van de potgrondrecepturen die wij samen met u ontwikkelen. Zo spelen we in op uw specifieke teeltsituatie.

Bloemensteeg

Apeldoorn
webshop ,winkel ,bloemen ,planten ,rou7wstukken ,deco ,enz.

Dalton Continental B.V.

Lichtenvoorde
identificatie systemen voor dieren, (elektronische) oormerken, nummerblokjes, halsplaatjes, enkelbanden, nylonbanden,

No Mercy Supply

Dronten
Forum, Cannabis strains, Grow-supplies, Hydro-culture, Mediwiet, Zaadlijst, Female seed, Santa Maria, SpeesCees, Grow Info, Galery, Bloom stimulators, bacterial, CO2 tabs, fertilizers, soil, Seed, GA-spray, guano-extract and all you need to know...to grow

Stal & Constructiebedrijf Dekker

Westerhaar
Stal & Constructiebedrijf Dekker vervaagdigt paardenstallen. De frames zijn thermisch volbad verzonken (gegalvaniseerd), waardoor de binnen- en buitenkant van de profielen volledig bestand zijn tegen elk weertype. In de profielen is hardhout gemonteerd, dit garandeert ook de lange levensduur van uw stal.

DLV Plant

Wageningen
DLV Plant BV DLV Plant is een fullservice adviesbureau De plantaardige sectoren kennen hun eigen kansen en bedreigingen. Verschillende ontwikkelingen in de markt hebben invloed op de sector en daarmee op uw doelstellingen en het resultaat.

Hendriks van Warbij

Randwijk
egaliseren met dozer en kilver, 9 tands woeler 330 pk slootmaaien 5.50 meter gps autotrac (rtk) machinaal bomen planten

Petfinder Flevoland

Almere
Petfinder Flevoland spoort weggelopen huisdieren op. Indien men een abonnement heeft, dan heeft het huisdieren een zender om, die eenvoudig kan worden opgespoord. Neem vandaag nog een abonnement zodat wij morgen uw huisdier kunnen terugvinden.

Sevenhills Gardenplants

Oostvoorne
Wij kweken vaste planten,rotsplanten, siergrassen,bamboe, kruidenplanten, tuinvarens en bodembedekkers in een zeer breed assortiment voor directe verkoop aan particulieren.

Art-Deco-Flowers

Heerhugowaard
Uw bedrijf/woning wat meer aankleden? Kunst en zijde planten en bloemen. Wat meer sfeer in uw bedrijf/woning? Van artistiek tot decoratief. Bij Art-Deco-Flowers vindt u het!

Search B.V.

Heeswijk
Het herkennen van materialen die asbest bevatten, is werk voor specialisten. Experts die over voldoende kennis, ervaring en onderzoeksfaciliteiten beschikken om uitsluitsel te geven of een materiaal al dan niet asbesthoudend is. Search B.V. heeft dit allemaal in huis.

Wemeco

Hengelo
Wemeco is een metaalbewerkings bedrijf en gespecialiseerd in: Traptreden, perfotreden, doptreden, trappen, leuningwerk, (aluminium) afdekluiken en veiligheidsroosters. Tevens maken wij metaalwaren en lichte staalconstructies op klanspecificatie.

Vrevenvloeren

Veldhoven
Veel hout in kleine prijzen

TTC

Arnhem
TTC, de specialist in Werving & Selectie van Roemeens personeel.

Daan de Leeuw Bijzondere Houtbewerkingen

Winterswijk-Meddo
Restaureren van Antieke Meubelen. Meubelmakerij. Kunst Objecten.

Adviesbureau Milieutechniek

Wijchen
Komt u in aanraking met risico’s ontrent asbest, of wilt u nader worden geinformeerd over de toepassing of verwijdering van asbest dan kan Adviesbureau u bij het gehele traject van dienst zijn.

Bollen en Knollen

Heiloo
U wilt stevige planten en mooie bloemen? Start dan met grotere, gezondere en mooiere bloembollen!

Almatec BV

Winterswijk-Kotten
Almatec bv een jong bedrijf met jarenlange ervaring op gebied van aluminiumbewerking

Onszaden.nl

Zaandam
Verkoop van bijzondere, zeldzame tropische zaden.

D.H.P.

Den Haag
D.H.P. is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in kostenbesparing, duurzaamheid en arbeids- en energie efficiency. De doelgroep is zeer breed en omvat zowel bedrijven als particulieren.

Van Vliet Waarder B.V.

Waarder
loon- en aannemingsbedrijf in groenvoorziening, grondwerk, beschoeiingen, damwand, handel en transport

Flowertime

Amsterdam
Orginele en unieke bloemenwinkel, verzending van bloemen en boeketten wereldwijd. Elke dag verse bloemen bij Flowertime.

Aarts Bij en Groen

Tilburg
Aarts Bij en Groen, gediplomeerde imker, bestuivingsimkerij en wespenbestrijder in Tilburg en omgeving.

Planken en Houthandel VTH Trading Eindhoven

Sint Oedenrode
Planken en Houthandel VTH Trading biedt geschaafde planken en massief houten tafelbladen van exclusieve hardhout soorten

Plant New Day

Boskoop
Plant New Day is een groenwebshop voor tuin, terras en balkon. Producten krijgt u overal in Nederland voordelig aan huis geleverd.

Prevaris

Zeewolde
Prevaris is een adviesbureau en opleidingsinstituut op het gebied van arbo en kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor managementadvies, advies op het gebied van wet- en regelgeving, procesverbetering en het opleiden van medewerkers.

Drainagebedrijf Friesland Drain

Oude Leije
Friesland Drain is een drainagebedrijf gevestigd in Marrum, Friesland. Wij bieden onze diensten aan in de horizontale drainage met de beschikking over sleufloze draineermachines en kettinggraver. Friesland Drain draineert voor: - de landbouw - GWW - kabel- en leidingbedrijven - cultuurtechnische werken

AspergesKoken.nl

Hoofddorp
Een website speciaal over heerlijke en gezonde asperges. Lees onder andere hoe je ze klaar kunt maken, zelf kunt telen en zoek tussen heerlijke recepten of voeg zelf nieuwe toe.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding