Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 30 bedrijven gevonden.


BME Opleidingen BV

Spijkenisse
BME is een onafhankelijk ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van asbestinventarisaties en het managen van asbestverwijderings-, sloop- en renovatieprojecten. Tevens verzorgen wij trainingen op het gebied van veiligheid en milieu.

TRACOME

Den Haag
Het aanbieden van trainingen en adviezen o.a. op het gebied van contra-observatie, persoonsbeveiliging, weerbaarheid, ondervraging- en gesprekstechnieken.
Bosch & Barnsdale
Arnhem
Talenonderwijscentrum Bosch & Barnsdale, met vestigingen in Nederland (Arnhem en Maastricht), Duitsland (Kleve) en Spanje (Barcelona) biedt u individuele taaltrainingen in 25 talen.
MAA - Coaching
Apeldoorn
Begeleiding bieden bij veranderen van werkkring, outplacement, re-integratie, IRO, bedrijfsmaatschappelijk werk, www.uwloopbaancoachingOnline.nl, sollicitatieacademie-Apeldoorn

Poortwachtersloket

Capelle aan den IJssel
Het Poortwachtersloket biedt gratis verzuimsoftware aan. Hiermee houdt de werkgever de regio over het ziekte verzuim binnen zijn organisatie.

Praktijk voor psychiatrie, psychotherapie & coaching

Haarlem
Praktijk voor biologische psychiatrie (medicatie), psychotherapie voor psychische klachten, leertherapie (voor psychiaters in opleiding) en coaching (voor managers en ceo''s).

Indonesisch Vertaalbureau

Roosendaal
Het Indonesisch Vertaalbureau is gespecialiseerd in Indonesische vertalingen.

BTSW Opleidingen

Burgh Haamstede
BTSW Opleidingen voor NLP opleidingen.

Patricia de Groot

Mijdrecht
Patricia de Groot, bedrijfsconsultant.

Fleks Oosterenk

Zwolle
Fleks kinderopvangorganisatie speelt in op de wensen van ouders: Eigen Wijze kinderopvang omdat u, als ouder, graag de opvang op uw eigen wijze wilt regelen en wij als kinderopvang organisatie onze eigen visie hebben op pedagogisch verantwoorde kinderopvang.

Praktijk Perspectief

Neede
Praktijk Perspectief gaat met jou op zoek naar schoonheid in jezelf en anderen. Perspectief geeft je inzicht in je eigen processen: in welk perspectief zie je de dingen in je leven, wat houdt je tegen, en hoe kun je dit veranderen, waardoor je dichter bij jezelf komt te staan.

Praktijk voor Kinder-Coaching De Teunisbloem

Barendrecht
Kinder-Coaching De Teunisbloem in Barendrecht is gericht op kinderen en hun ouders, bij o.a. adhd, faalangst, gevolgen voor het kind van een echtscheiding of verlies door de dood.

Fotostudio Beer

Almere
Fotostudio Beer verzorgt bedrijfstraining mbv fotografie.

The Gym4u

Tilburg
Betaalbaar de beste is het motto van The Gym4U. Top apparatuur en trainingsschema op maat.

Kokopelli Aurora 69

Dordrecht
Even weg uit de drukte van je dagelijkse bestaan? Kokopelli Aurora 69 helpt u rust, inspiratie en nieuwe energie te vinden!

Sinology

Eindhoven
Sinology verzorgt vertalingen van en naar Chinees (ook vanuit het Engels), alsmede cursussen over alles wat met Chinese taal en cultuur te maken heeft.

KPT Consultancy

Den Haag
KPT Consultancy voor mobiele oplossingen, consultancy en trainingen. Specialist in professionele Track&Trace, Ritregistratie-oplossingen en mobiele persoonbeveiliging met noodknop/GPS.

(K)individu "Zorgzame Kinderopvang"

Alkmaar
(K)individu staat voor zorgzame kinderopvang, professionele opvang door pedagogisch opgeleide medewerkers in een huiselijke sfeer.

Peuterspeelzalen Boxtel

Boxtel
Peuterspeelzalen Boxtel voor de regio Boxtel.

Emreintegratie

Rotterdam
Employee Management – Reïntegratie BV is een commerciële organisatie die streeft naar een goede dienstverlening. Deze dienstverlening kan verscheidene raakvlakken treffen en één hiervan is werk.

STBA

Rotterdam
Stichting Traject Bemiddeling Allochtonen (STBA) heeft als doelstelling het integreren van allochtonen in de Nederlandse maatschappij op het gebied van werk, cultuur en reïntegratie..

Praktijk Theo van Campenhout

Winterswijk
Praktijk voor Gezondheidsbevordering. Lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel

Pendule

Zwolle
Pendule, gediplomeerd klokkenmaker in Zwolle.

Nightingale

Papendrecht
Nightingale voor een professionele, effectieve en interactieve cursus Engels.

Joost Baelemans

Tilburg
Joost Baelemans verzorgt coaching, voeding, voedingssupplementen personal training en nog veel meer. Alles onder één dak voor een goed leven!
SMC Rijnland Fysiotherapeuten
Leiden
Multidisciplinair sportmedisch centrum

Coaching Praktijk Leeuwarden

Leeuwarden
Erkende coachingpraktijk voor particulieren t.b.v. levensvragen, echtscheiding, relatie, werk , carrière en kinderen. Gratis inloopspreekuur: elke vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Uitsluitend werkzaam met Nobco en EMCC erkende coaches.

Halo Webdesign

Leeuwarden
Betaalbare webdesign, websites en webshops voor MKB en zelfstandigen, die u zelf kunt onderhouden.

Fight Spirit

Arnhem
Kickboksen, MMA, BJJ, Grappling, Jiu Jitsu, Dim Mak, Katori Shinto Ryu

Antoinette van Alphen Coaching

Wassenaar
Antoinette van Alphen Coaching. Persoonlijke ontwikkeling is voor u belangrijk: zowel zakelijk als privé. U wilt een professioneel klankbord met 23 jaar ervaring in het bedrijfsleven.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding