Company address:

Keukencentrum Uniek

Galvanistraat 5
7903 AE Hoogeveen
Netherlandswww.keukencentrumuniek.nl

Company information:

Bij Keukencentrum Uniek bent u aan het goede adres voor een ruime dosis keukeninspiratie. Wij leveren al sinds 1975 complete en exclusieve keukens van nationale en internationale kwaliteitsmerken. In onze showroom staan meer dan 30 verschillende keukens, volledig ingericht, opgesteld.Product- and service offerings:

Wie kent ze niet? Van die grote keukenzaken waar het duizelt van de keukens, acties en onwaarschijnlijk hoge kortingen? U vindt er alles, behalve de oprechte interesse, persoonlijke aandacht en eerlijke raad van een échte ‘ouderwetse’ keukenspecialist. Dat kan ook niet, een échte keukenspecialist vindt u alleen bij een speciaalzaak.

Bij Uniek snappen wij al sinds 1975 dat een nieuwe keuken een belangrijke investering is waarvan u lang plezier moet hebben. Onze dienstverlening is daarop ingesteld. Als wij een keuken verkopen, dan begeleiden wij u bij uw aankoop van A tot Z. Als het moet regelen wij zelfs alles omtrent de plaatsing. Wij zorgen voor de installateur die weet waar de aansluitingen moeten komen en een tegelzetter die de door u gekozen wand- en/of vloertegels plaatst en invoegt. Zo is qua planning alles op elkaar afgestemd.

Over ons prijskaartje kunnen we kort zijn: u krijgt bij ons geen kortingen of cadeaus, maar gewoon een eerlijke prijs. En die is niet zo hoog als u mogelijk van een speciaalzaak verwacht. Daarbij is de prijsopbouw helder en eenduidig. U krijgt vooraf een all-inclusive prijs. Zonder vervelende verrassingen achteraf. Want zo zijn wij: wel specialer, niet duurder!