Grappige shirts - shirts met grappige tekst (T-shirt, polo, longsleeve, girlie) - leuke oneliners op t-shirts

Thu, 4 Apr 2013 09:14:58 GMT  Original-Quelle : http://www.funnyshirts.nl

 

Grappige shirts - shirts met grappige tekst (T-shirt, polo, longsleeve, girlie) - leuke oneliners op t-shirts

Grappige shirts - shirts met grappige tekst (T-shirt, polo, longsleeve, girlie) - leuke oneliners op t-shirtsOp zoek naar een shirt met een grappige tekst? Je bestelt ze voordelig op funnyshirts.nl. Bestel online een T-shirt, polo, longsleeve of girlie met een tekst die iedereen aan het lachen zal maken.

ALLE SHIRTS, BEHALVE DE VRIJGEZELLENSHIRTS. WORDEN CUSTOM MADE GEMAAKT! U KUNT KIEZEN UIT VELE SOORTEN SHIRTS, KLEUREN SHIRTS, MATEN, TEKSTEN EN KLEUR VAN DE TEKST!

Wij drukken de shirts middels Flextransfers, zeer dunne folie welke met een hittepers onder constante hoge druk met het textiel wordt versmolten! De ontstane kleurlaag verliest ook na vele wasbeurten niet zijn glans. Vrijgezellenshirts zijn bedrukt middels zeefdruk.

Bij grotere aantallen en meerkleuren opdruk kunt u altijd een offerte aanvragen via info@funnyshirts.nl. Voor overige vragen, opmerkingen, suggesties, kunt u ook naar bovenstaande adres mailen!

Meer informatie op http://www.funnyshirts.nl/

 

Dit nieuws is gedistribueerd door qlik.nl voor www.funnyshirts.nl. U mag deze tekst vrij gebruiken, met vermelding van qlik.nl als bron en met een link naar http://www.qlik.nl/info/funnyshirts-nl-news/grappige-shirts-shirts-grappige-tekst-t-shirt-polo-longsleeve-girlie-leuke-oneliners-t-shirts.html.
Verantwoordelijk auteur:

www.funnyshirts.nlA. Plesmanlaan 1C
9615 TJ Kolham
Nederland   

Tel: 0598 38 39 38
Fax: 0598 38 39 50
Website: www.funnyshirts.nl