OTTO


Is this your Company?
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Netherlands

acties.otto.nl
Edit Information
export as vCard  export as PDF  print this page 
Post a comment

Contacts:

Dhr Jan Bosse


Telephone: 013 - 4666 444
  • Press
  • Jobs
  • Events
  • Ratings
  • Mails

OTTO, Tilburg

OTTO

Company information:

NB :

Telefonisch bestellen 013 - 4 666 666Otto is een homeshopping-organisatie die kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van fashion, living en techniek aanbiedt aan de consument tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Product- and service offerings:
 

Met grote stappen door de geschiedenis van Otto In 1949 zette Werner Otto de eerste stappen op het postorderpad met een 14 pagina's tellende catalogus met schoenen. Het concept is succesvol. 'Postorderen' blijkt in de naoorlogse jaren in een enorme behoefte te voorzien. Het assortiment groeit, de catalogi worden steeds dikker en de bedrijfsactiviteiten steeds omvangrijker; 10 jaar na de oprichting bedraagt de omzet al meer dan 100 miljoen DM.

Duitsland wordt al gauw te klein dus Otto breidt haar werkterrein uit. Door overnames slaagt de organisaties erin marktleider in Europa te worden. In 1979 zet Otto ook voet op Nederlandse bodem. In de jaren '80 ontwikkelt Otto zich tot een echte global player. Amerika, Japan maar ook India, China, Zuid-Korea en Taiwan maken kennis met Otto.

Inmiddels is Otto uitgegroeid tot de grootste homeshopping-organisatie wereldwijd.

Klik hier voor meer informatie over de Otto Group.

Optimize Presence