Adres van het bedrijf:

Plastic pallet plaza

Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Nederlandwww.plasticpalletplaza.com
Bedrijfs info:

Verkoop van plastic pallets plastic kratten en palletboxen van kunststof grootste assortiment aan plastic pallets leverbaar uit voorraad.Aangeboden producten en diensten:

Plastic Pallet Plaza heeft als doelstelling om het meest uitgebreide assortiment plastic pallets aan te bieden voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van lichtgewicht nestelbare pallets naar zwaargewicht multi-gebruik pallets. Elke pallet in het assortiment is geselecteerd voor de combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en kosteneffectiviteit.

De mensen achter Plastic Pallet Plaza hebben al ervaring in de plastic pallet branche sinds 1989. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat er ruim vakmanschap aanwezig is ondersteund door een uitgebreid netwerk van specialisten. Daarbij staan kwaliteit en professionaliteit centraal en werken wij graag met de klant samen om slimme oplossingen en kostenbesparingen te realiseren.

Onze klantenservice is iedere dag van 8.00 tot 17.00 uur gratis telefonisch bereikbaar via het nummer 036-7600793. Hier kunt u terecht met vragen over uw bestelling of met vragen over de producten en dienstverlening. Voor een vrijblijvende offerte kunt u bellen of een e-mail sturen naar info@plasticpalletplaza.com Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij wij binnen één werkdag uw locatie kunnen bezoeken.