Lijst van bedrijven

Ontsmetting en ongedierte bestrijding Almere. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

2
Ontsmetting en ongedierte bestrijding Almere
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV


Mega-Des is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van verschillende soorten plaagdieren. Van voedingsmiddelenbedrijven tot Metaalindustrie of Logistiek, in alle vakgebieden adviseren wij en bestrijden wij op deskundige wijze ongedierte voor bedrijven, instellingen en particulieren door heel Nederland.

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Ontsmetting en ongedierte bestrijding. Almere.


Ongediertebestrijding Vermeulen

Bestrijding en Preventie van o.a.: Zilvervisjes, wespen, kakkerlakken, mieren, mollen, muizen, ratten, vliegen, vlooien, motten, zilvervisjes. Houtworm. Ontruiming / ontsmetting van panden.

www.ongedierte-weg.nl
Plaagdierbestrijding het Gooi


Last van plaagdieren? Neem contact op met ons! De bestrijdingstechnicus zal na een onderzoek en inventarisatie ter plaatse u vertellen om welk plaagdier het gaat, waarna de oorzaken worden bekeken en aanbevelingen worden gedaan om in de toekomst van de plaagdieren verschoont te blijven.

www.pdbhetgooi.nl
E.R. Kruidhof
Fioringrasstraat 41, 1313 LB

Tel: 0365335240
Fax: 036-5300324
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

Aangrenzende regio's

Andere branches

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding