Lijst van bedrijven

Computerreparatie en computeronderhoud Amsterdam. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

5
Computerreparatie en computeronderhoud Amsterdam
Wienk Automatisering


Wienk Automatisering houdt zich bezig met alles wat met computers te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe computer die (op verzoek) voor u op maat gemaakt wordt. Ook zijn wij dealer van A-merk PC's (DELL, HP, Toshiba, etc.)

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Computerreparatie en computeronderhoud, computer reparatie, pc reparatie, laptop reparatie, computer reparatie service. Amsterdam.


Computersall

Computersall is de webwinkel met het uitgebreide assortiment voor laptops . Hierbij kun je denken aan Schermen,Toetsenborden,Power jacks,Lcd kabels, Cpu koeler en meer . Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie van uw laptop, Smartphone, Tablet, playstation.

www.computersall.nl
PC Refresh

Reparatie van computer, laptop, tablet en telefoon. Ook Apple reparaties (MacBook, iMac, iPhone etc.)

https://www.pcrefresh.com/contact/amsterdam/apple-reparatie-amsterdam/
wellFix

wellFix repareert alle samsung, iPhone en ipad's/tablets tegen betaalbare tarieven. Kijk op onze website voor meer info.

wellfixreparaties.nl
H&H Computing

H&H Computing Amsterdam kan de meest uiteenlopende computerproblemen oplossen. Van het verwijderen van virussen tot het herinstalleren van uw Laptop / PC met behoud van al uw gegevens. Andere veel voorkomende computerproblemen zoals: driver problemen, defecte hardware en Windows problemen lossen wij graag voor u op.

www.hnh-computing.nl
Computer Rider
Czaar Peterstraat 175-1, 1018 PK


Computer Reparatie Service Amsterdam ook aan huis 7 Dagen per week


www.computerrider.nl
Helpdisc.nl

Helpdisc.nl

Wij zijn gespecialiseerd in het terughalen van bestanden van harddisk en andere media. In meer dan 80% van de gevallen kunnen wij de data nog terughalen, Ga er nooit van uit dat uw data niet meer te redden is!


www.helpdisc.nl

C.I.S. Computers & Supplies


Bent u op zoek naar een nieuwe computer en heeft u geen idee wat u wilt gaan aanschaffen? Start uw computer niet meer op? Lastig te verwijderen virus? Draadloos netwerk aanleggen? C.I.S. Computers & Supplies kan u helpen.


www.ciscom.nl
Reqor Data Recovery

Data Recovery is een service voor het herstellen van gegevens vanaf beschadigde, incomplete of ontoegankelijke gegevensdragers wanneer gegevens verloren lijken.

www.reqordatarecovery.com
Multi Repair Center

Multi Repair Center is uw betrouwbare partner voor al uw automatiseringszaken. Onze dienstverlening beslaat het complete spectrum van installatie, onderhoud en reparatie van printers en computers.

www.multirepair.nl
Drescom-IT

PC probleem oplosser, stel GRATIS online uw vraag. Kunt u met het antwoord uw probleem niet verhelpen? er staat een professional voor u klaar.

www.fred-dresken.nl
De PcDienst
2e Hugo de grootstraat 25, 1052 LB


Oplossen van computerproblemen in Amsterdam en omstreken


www.pcdienst.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3
  • 1
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding