Lijst van bedrijven

Systeemontwikkelings- en programmeerdiensten Amsterdam. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

5
Systeemontwikkelings- en programmeerdiensten Amsterdam
iProfs b.v.

Ontwerp en bouw van Internet en mobiele bedrijfsapplicaties. Volledige integratie met centrale systemen. Totaaloplosser. Veel ervaring met draadloze protocollen en beveiligingsaspecten.”

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Systeemontwikkelings- en programmeerdiensten. Amsterdam.


CADtrainingcenter

CADtrainingcenter.nl is onderdeel van Itannex, het grootste Autodesk Authorised Training Center van Nederland! Wij bieden een breed aanbod aan CAD, Revit en BIM cursussen met aantrekkelijke tarieven. Wij hebben trainingslocaties verspreid door Nederland en kunnen ook trainingen op maat aanbieden.

www.cadtrainingcenter.nl/
Surevice

Surevice

Wij ontwikkelen maatwerk software voor online toepassingen.


www.surevice.com
Zillion Productions

Zillion Productions is gespecialiseerd op het gebied van Grafische vormgeving, webdesign, evenement organisatie en audio video producties.

www.zillionproductions.com
Webbdaddy

Webbdaddy

Webbdaddy biedt websites met professioneel design en geavanceerde technische mogelijkheden vanaf slechts EUR 4,95 per maand. U leest het goed!


www.webbdaddy.com
Boeve Automatisering

Ervaren software ontwikkelaar (meer dan 20 jaar ervaring). Gespecialiseerd in internet en intranet software. Zeer ervaren in de programmeertalen Java, C, C++. Ervaring met het programmeren op diverse unix systemen, Linux, Palm, Windows, en Macintosh.

www.boa.nl
NLware


NLware is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en onderhouden van zowel maatwerksoftware als een aantal softwareproducten.

www.nlware.com
Solutions Gallery B.V.

Deze ICT-organisatie heeft zich toegelegd op het aanbieden van doelgerichte, functionele ICT-oplossingen aan het MKB. Dit geldt zowel voor hardware als software. Voor meer informatie kunt u de site van Solutions Gallery B.V. bezoeken.

www.solutions-gallery.nl
Magneeto
Quellijnstraat 3, 1072 XM

Tel: 0207776378
Fax: 020-7776378
Nado BV
Johan van Hasseltweg 86, 1022 WX

Tel: 0206326909
Fax: 020-3370391
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding