Lijst van bedrijven

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Systeemontwikkelings- en programmeerdiensten. Groningen.


Watch-projectbeheer

Uw hele proces, vanaf het maken van een offerte tot en met de oplevering van uw project en zelfs daarna: het afhandelen van supportvragen. In WATCH is het mogelijk.

www.watch-projectbeheer.nl/
Custom Website

Custom Website is een veelzijdige internetbedrijf in Groningen. U kunt bij ons terecht als u een website wilt laten maken of als u een online webwinkel wilt beginnen. Wij zijn, onder meer, specialist in website CMS systemen en online webapplicaties voor het intranet en extranet.

www.customwebsite.nl

ANS Solutions

Leverancier van CRM en HRM software. Gevestigd in Groningen. Software voor MKB en middelgrote bedrijven. Specifieke oplossingen voor bepaalde branches beschikbaar.


www.ansgroup.com
SETZ Automatisering B.V.


SETZ Automatisering is een zelfstandig, landelijk opererend bedrijf en ontwikkelt en levert het volledig geintegreerde @dvance-B.I.S.S. systeem.

www.biss.nu
Academic Bytes
Bedumerweg 67, 9716 AE

Tel: 050-8530128

www.academicbytes.nl
MUSTHAVE webapplicaties

MUSTHAVE is producent van de webapplicaties WATCH-projecten en WATCH-relaties voor urenregistratie, projectmanagement en relatiebeheer. MUSTHAVE maakt ook maatwerk webapplicaties.

www.musthave.nl
JEARsoft


Ontwikkelen van maatwerk software, met nadruk op de zongenaamde CMS, wat staat voor Content Management System, oftewel zelf bepalen wat er getoond wordt op het net.

www.jearsoft.nl
Inbred:Media
Baart de la Faillestraat 21/B, 9713 JB

Tel: 0503124311
FX Global
Bedumerstraat 33/B, 9716 BB

Tel: 0505736416
Jecit
K de Vriezestraat 63, 9741 AH

Tel: 0505797628
Ordina Telecom BV

Corporate website van Ordina. Ordina is één van de grootste ICT-dienstverleners in Nederland, heeft ruim 4200 medewerkers en is genoteerd aan de EURONEXT te Amsterdam

www.ordina.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding