Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 30 bedrijven gevonden.


Alldos BV

Sneek
ALLDOS ontwikkelt en produceert op het vlak van de doseertechniek apparatuur, installaties en besturingssystemen voor toepassingen in de moderne waterbehandeling.

Houtkonstruktie Nederland BV

Heerenveen
Houtkonstruktie Nederland BV Kûper 5, 8447 GK Heerenveen Postbus 708, 8440 AS Heerenveen Tel. 0513-657950 Fax 0513-657951 E-mail info@houtkonstruktie.nl Onze inzet is uw zekerheid Een goede voorbereiding is het halve werk. Zonder ruimte- en kapitaalbeslag

Pranger-Rosier Installaties BV

Drachten
Pranger-Rosier Installaties BV is als totaal-installateur actief in het gehele noorden van Nederland. U treft de monteurs van Pranger-Rosier aan bij nieuwbouw, verbouw en vervanging van bestaande installaties in woningbouw, utiliteit en industrie.

Dijkstra Schilderwerken & Steigerbouw BV

Leeuwarden
Wij zijn al ruim 60 jaar een ervaren gids op de steeds veranderende woningmarkt in Friesland en weten dan ook als geen ander wat er te koop is. U bent altijd zeker van het juiste advies en uw zaken worden deskundig, onafhankelijk en in vertrouwen behandel

Bruinsma Bouwaccessoires BV

Eernewoude
Bruinsma bootwoningen: voor natuurlijk wonen op het water: je leeft anders, je slaapt anders: een constante weldaad. Op ons zijn de volgende trefwoorden van toepassing: Bruinsma, bruinsma, bootwoning, bootwoningen, boot, woonboot, woning, woningen, waterw

Houtbouw Hiemstra Twijzel BV

Twijzel
Houtbouw Hiemstra te Twijzel. Houtbouw Hiemstra biedt veel mogelijkheden en bouwt voor u naar wens en op maat een sierlijk houtbouw produkt

Dijk & Wijk Installatiegroep BV

Veendam
Dijk & Wijk te Veendam en Groningen is actief op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkundeige installaties, telecom- en datainstallaties

Frihus

Heerenveen
Frihus - houtskelet woningen geïmporteerd uit Noorwegen van hoge Scandinavische kwaliteit. De Noorse houten woning is sfeervol, duurzaam energiebesparend en wordt ambachtelijk gebouwd.
Artizon
Eelderwolde
Artizon is een bedrijf dat allerlei producten op het gebied van ontspanning verkoopt.U kunt denken aan whirlpools, hottubs, zonnebanken, sauna's, infrarood sauna's, fitnessapparatuur, zwembaden en tuinhuisjes.
Artizon
Eelderwolde
Artizon is een bedrijf dat allerlei producten op het gebied van ontspanning verkoopt.U kunt denken aan whirlpools, hottubs, zonnebanken, sauna's, infrarood sauna's, fitnessapparatuur, zwembaden en tuinhuisjes.
Gillet B.V.
Westerbroek
Aanleg & Onderhoud van: Zwembaden, Whirlpools, Filterinstallatie's, Doseerinstallatie's, Afdekdekens, Waterglijbanen, Sauna's, Zonnebanken. Tevens beschikken wij over een eigen 24 uur's service.
Suomen Log House
Zuidbroek
Voel en ruik de sfeer en warmte van een houten Finse woning en de totale ontspanning in een sauna en of het nu om een Finse woning of om een sauna gaat.....Suomen Log House kan U hierover geheel adviseren. Suomen Log House importeert rechtstreeks vanuit Finland originele sauna's , Kastor-saunakachels , saunaprodukten en Honkamajat Log huizen.
Backers Installatiebedrijven en Zwembaden
Ommen
Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. is een bedrijf wat alles doet wat u van een installateur mag verwachten, van onderhoudswerk tot het complete installatiewerk bij nieuwbouwprojecten en renovatie. Zwembaden, Sauna's, Whirlpools, Starlinedealer.

Holwerda-Agriservice

Blije
Lassen,rvs,constructie,klussen, tuinonderhoud

Upstairs Traprenovatie - Fokkema

Grootebroek
Upstairs Traprenovatie Dealer Gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een ander aanzien, een nieuw uiterlijk met een bijzondere uitstraling. Meestal realiseren wij een traprenovatie in 1 dag zonder hak en breekwerk.

Upstairs

NEDERWEERT
Upstairs Traprenovatie Dealer Gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een ander aanzien, een nieuw uiterlijk met een bijzondere uitstraling.

Bouwkundig Adviesbureau Bijkerk v.o.f.

Ter Apel
Voor: aankoopkeuringen, advies, begeleiding, toezicht, kleinschalige bouwtekeningen en opleveringskeuringen.
Instamat Warmtetechniek bv
Vaassen
Warmte is de belangrijkste sfeermaker in uw huis of kantoor. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Logisch dat u de bron van deze comfortabele warmte ook belangrijk vindt.

Frythermo

Franeker
Frythermo is de specialist in het aanleggen van vloerverwarming. U kunt uit verschillende opties kiezen van alleen het leveren van materiaal tot de volledige installatie.

Blooming

Lemmer
Hydrobeplanting,interieurinrichting bloemsierkunst,bruidswerk, bloemen en planten verhuur, evenementen aankleding, bedrijfsbloemwerk,conceptontwikkeling ,standinrichting,groenbeheer, zakelijk bloemwerk,bloemen presentaties,groen en bloem advies.
Bouwadvies SVK
Leeuwarden
bouwadviesbureau gespecialiseerd in bouwtechnisch gerelateerde diensten, bijvoorbeeld bouwtechnische keuringen en VvE beheer. Samengevat in de volgende hoofdonderdelen: Bouwtechnische advies - Vastgoedbeheer - Projectontwikkeling.
Bevers V.O.F. Gevelbekleding Vinylsiding
Gemert
Importeur van onderhouds vrije kunststof gevelbekleding vanuit Canada. Deze blijvende flexibele en kleurvaste vinylsiding zorgt voor probleemlose jaren, waarin veel tijd en geld van onderhoud gespaard.

reservation J.Reekers

Woudsend
Koper,zink,lood,leiwerken.

H&D Sauna Technics

Leeuwarden
sauna,s infrarood lange en kortegolf sterk in maat werk ,eigen fabrikaat,ook voor uw stooncabines blumenberg houtenbaden

Egbert Zwarts

Zwaagwesteinde
Welkom op de website van Egbert Zwarts Voor bouwkundig ontwerp & vormgeving.
PoolPartners b.v.
Schijndel
Groothandel voor zwembadmaterialen,pompen,filters,pvc.Een groothandel in zwembadmaterialen voor installateur en wederverkoper.

Installatietechniek De Roos

Stavoren
installatietechniek, electra, gas, verwarming, klimaatbeheersing, airco, sanitair, badkamers, onderhoud, aanleg
Ropol ITC BV
Nieuw-Vennep
infrarood sauna , stoom douche cabine , whirlpool , jacuzzi , spa uit voorraad leverbaar , de laagste prijs / prijzen van nederland belgie duitsland voor uw kwaliteits infrarood sauna , stoom douche cabine , jacuzzi / spa sauna massage stoel

archiQ

Surhuizum
Het bureau voor begeleiding van partijen voor, tijdens en na het bouwproces, om eisen en oplossingen concreet te krijgen, onduidelijkheden weg te nemen en geschillen te beslechten.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=2 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding