Lijst van bedrijven

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Alternatieve geneeswijze o.a. homeopathie, acupuntuur, reiki, homeopaat. Utrecht.


All by Hemp


Natuurgeneeskundig therapeut

www.allbyhemp.com/natuurgeneeskundig-therapeut-willem-van-de-waal/
Maridadi


APS: microstroom pijntherapie; zeer effectief bij acute én chronische (pijn)klachten.

www.aps-minderpijn.nl

Acupunctuur - Johan van Rooij

Praktijk voor acupunctuur. Acupunctuur is effectief bij lichamelijke en psychische klachten. Meer over wat acupunctuur voor u kan doen leest u op de website


www.acupunctuur-johanvanrooij.nl

Psychotherapie Utrecht

U kunt bij Psychotherapie Utrecht terecht voor therapie en coaching, zowel in het Nederlands als in het Engels.


psychotherapie-utrecht.datzitzo.com

Acupunctuur bij Marjolein

Acupunctuur bij Marjolein, klassieke acupunctuur in Utrecht. Gespecialiseerd in de behandeling van stress en burn-outklachten


www.acupunctuurbijmarjolein.nl
Pure Energy Yoga

Pure Energy Yoga

Pure Energy Yoga organiseert lessen Poweryoga in Utrecht (omgeving Wilhelminapark) om jou op een niet-zweverige manier kennis te laten met deze krachtige vorm van yoga. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie.


www.pureenergyyoga.nl
Ankyo Shiatsu Massage

Ankyo Shiatsu Massage, een praktijk voor traditionele Shiatsu massages. Door Shiatsu massage wordt u zich meer bewust van uw lichaam en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten.

www.shiatsumassage.nu
Smokefree

Smoke Free is gespecialiseerd in softlasertherapie. Vele rokers - waaronder zware rokers — stoppen al na één behandeling met roken. Ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en overgewicht worden tot een minimum beperkt. Wij werken met gediplomeerde therapeuten en als uw polis het toelaat is 75% vergoeding van zorgverzekeraar mogelijk.

www.smokefree.nl
Take Care BV


Pain®Zap, de pen die pijn weg klikt. Pain®Away, pleistert uw pijn weg. Ecomer, versterkt uw afweer en weerstand. Hyben Vital rozenbottel, om soepel te bewegen.

www.takecare.nl
Communicatie & training op basis van haptonomie

De praktijk is er voor iedereen die communicatie wil verdiepen om de eigen levenskwaliteit te verhogen. Tijdens individuele behandelingen of groepsbijeenkomsten staan wordt stil gestaan bij gevoelens in houding, beweging en rollen en bij aanraken en massage.

www.haptonomie.tv/
Raise The Ceiling


Individuele counseling en workshops, gebaseerd op NLP en Davis methoden, die mensen in staat stellen om hun eigen talenten ten volle te benutten om hun obstakels te overwinnen.

www.raisetheceiling.nl
ASA Centrum


De Anti Snurk Activator (ASA) verhelpt uw snurk- en apneuprobleem eenvoudig, doeltreffend en gegarandeerd. De ASA is een anti-snurk-beugel die tijdens het slapen wordt gedragen. Het ASA Centrum garandeert u én uw partner een fijne nachtrust!

www.snurken.info
Bonnie Förster Centrum voor Reiki


Bonnie Förster Centrum voor Reiki geeft Reiki 1 en 2 consulten voor mens en dier. Tevens verzorgt het centrum chakra-meditatie workshops en individuele coaching of counseling voor particulieren en bedrijven.

www.bfcpo.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3
  • 1
  •   
  •   
  •   

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding