Lijst van bedrijven

Sportieve evenementen organisatie bureaus Zwolle. Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een voorkeurspositie in qlik.nl

4
All Season Sports
Sportieve evenementen organisatie bureaus Zwolle

All Season Sports


All Season Sports is gespecialiseerd in het verhogen van de motivatie tussen mensen, de betrokkenheid met het bedrijf én de communicatie daarbinnen. Onze activiteiten zijn niet per se sportief. Wel zijn ze actief en niet-alledaags.

Deze landelijk of regionaal opererende bedrijven hebben een gratis positie in qlik.nl. Sportieve evenementen organisatie bureaus. Zwolle.


* FootballVipTrips *

* FootballVipTrips *

Football VIP Trips organiseert bijzondere, luxe voetbalreizen naar wedstrijden in de grootste stadions van de beste voetbalclubs van Europa. Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Milaan...u bent erbij! Maar it's not just the match met Football VIP Trips.


www.footballviptrips.com
Paintball Zwolle

Super spannende paintball games op ons speciaal sup'air veld. Ook paintball op locatie. Speciale tarieven voor het onderwijs.

paintballzwolle.nl
Nat. Klim & Bergsportcentrum Yosemite

Het grootse indoor klimcentrum van Noord Oost Nederland. Meer dan 180 klimroutes en wanden van 16 meter hoog. Diverse arrangementen voor groepen en bedrijven al of niet in combinatie met buitensport activiteiten als paintball, mountainbike, survival cooking etc.. kijk gauw op www.yosemite.nl

www.yosemite.nl
DAGJE UIT

Festiviteiten rond een jubileum, een dagje weg met collegae of familie, een weekendje weg in het kader van teambuilding; stuk voor stuk zaken waar aandacht en zorg aan geschonken moet worden.

www.dagjeuit.net
Gebo Formule 1 (GrandPrix Reizen)


Gebo Specials werkt voortaan samen met RTL GrandPrix onder de naam Gebo GrandPrix Reizen. Hét adres voor uw Formule 1 reizen en toegangsbewijzen. Als enige Formule 1 touroperator in Nederland is GEBO GrandPrix Reizen aangesloten bij ANVR en SGR. Trotseer het oorverdovende geluid van de bolides en breng live een bezoek aan het Formule 1 spektakel.

www.gebograndprixreizen.nl
FP2000 Sporting Holidays

Van 21 mei t/m 30 mei 2004 is het Spaanse Lloret de Mar opnieuw het decor voor het 20e Internationaal Futsaltoernooi.Wederom is oud- voetbalinternational Willy van de Kerkhof uw gastheer op dit unieke evenement van Zon, Zee en Futsal.

www.fp2000.nl
Sportorganisatieburo Lifestyle Adventures

Lifestyle Adventures - outdoor, training & events. Lifestyle Adventures is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van originele en verassende evenemeneten en activiteiten. Voor bedrijven en instellingen, maar ook voor scholen en particul

www.lifestyleadventures.nl
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Nederland te vinden

Aanmelding