: Choose a region

All regions
Show search results

Doctors' Surgeries. Last additions. 50 companies found.


AMRC Counselling

Nijmegen

Begeleiding en ondersteuning bij relaties, rijangst en rouw- en verliesverwerking

Homeopathie Holland

Hendrik Ido Ambacht

Praktijk voor klassieke homeopathie van Anita van Herwaarden. Geregistreerd klassiek homeopaat bij de NOKH.

Therapeut Amsterdam

Amsterdam

Therapeut Amsterdam voor individuele therapie en coaching, en relatietherapie.

Massagepraktijk In Goede Handen

Deventer

Massagepraktijk In Goede Handen uit Deventer levert sportmassage, ontspanningsmassage en massage in de zorg. Menselijke zorg en aandacht, een vakbekwame behandeling en gedegen advies staan centraal. Masseur Esther Greve is lid van de branche-organisatie BATC. Voor elke kwalitatieve massage in Deventer.

Internalis

Zwolle

Internalis Zwolle staat klaar voor jou! Met Integratieve Psychotherapie, Coaching en Zelfverwezenlijking in de ruimste zin. Zonder wachtlijst snel een afspraak. Jij staat centraal als individu of groep. Vanuit de aanname, dat je het zelf weet, kan en doet!

Natuurlijk Helend

Groningen

Natuurlijk Helend is gericht op het weer in balans brengen van Lichaam en Geest met Natuurgeneeskundige behandelingen, Massages, Coaching en Mindfulness. U kunt terecht voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten en vragen.

Esprit Homeopathie

Nijmegen

praktijk voor klassieke homeopathie, gevestigd in het Augustinusgebouw aan de Graafseweg te Nijmegen voor zowel acite ziektes als chronische klachten. consult op afspraak

HSPO

hapert

HSPO combineert technieken uit de reguliere gezondheidszorg met de alternatieve geneeswijze. Door deze combinatie kunnen gezondheidsklachten en problemen makkelijker gebalanceerd worden.

Acupunctuurpraktijk Assan

Arnhem

Acupunctuurpraktijk Assan, Arnhem. Lid van ZHONG. Acupunctuur, Chinese kruiden therapie, Reiki, Massage.

Special Life

Ysselsteyn

Kijk voor verdere informatie even op mijn website: www.special-life.nl

Acupunctuur Oost

Zwolle

Acupunctuur Oost Zwolle is een praktijk voor Chinese geneeswijze. Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van Acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina massage.

Laser Medische Therapie Praktijk

Eindhoven

Lasertherapie voor: Stoppen met Roken, Artrose, Artritis, Tennisarm, Slijmbeursontsteking, Reuma, Bronchitis, Acne, Stress, Laserontharing, ets.

Psycholoog Tilburg

Tilburg

Ik ben Josie van Dijk een therapeut uit Tilburg. Je kunt bij mij terecht met verschillende vragen en klachten over jezelf.

Loods 37

Weert

Loods 37 is een zeer complete sportschool in Weert. Met een ruime fitnessruimte, groepslessen en allerlei extra's voelt iedereen zich er op zijn plek. Met veel verschillende abonnementen en ruime openingstijden is Loods 37 net zo flexibel als jij!

Gezonde zaken

Den Bosch

Gezonde zaken is een praktijk voor complementaire en alternatieve geneeskunde te Den Bosch. Gespecialiseerd in natuurgeneeskunde, fytotherapie (kruidengeneeskunde), bloesemtherapie, reinigingskuren en voedingsadviezen op maat.

Acupunctuur- en Diëtistenpraktijk Joni Roelse

ZEVENAAR

Bij Acupunctuur- en Diëtistenpraktijk Joni Roelse bent u van harte welkom voor een professionele behandeling van diverse klachten. Afhankelijk van uw wensen, klachten en onderliggende diagnose bestaat de behandeling uit: - voedingsadvies en/of - acupunctuur en/of - Chinese kruiden (voedingssupplementen)

Acupunctuurpraktijk Assan

Arnhem

Gespecialiseerd in behandeling van hoofdpijn, (onder-)rugklachten, onvruchtbaarheid, stress en stress gerelateerde problemen. Voor meer informatie kijk op onze website of bel 026 3211171.

Haptotherapie Michael Ris

Amsterdam

WIE BEN JIJ NU ECHT? Zoek het samen uit Haptotherapie MIchael Ris. De praktijk is gevestigd in Amsterdam,nabij het vondelpark en de amstelveense weg.

Psychosynthese Praktijk DE WEG

Amsterdam

Ondersteuning en begeleiding om de eigen krachten en talenten te ontdekken in een fase, waar we niet meer tevreden zijn met ons leven of op zoek zijn naar naar iemand, die betrokken is bij de vraag: hoe verder?


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today