: Choose a region

All regions
Show search results

Health-care and social assistance. Last additions. 50 companies found.


Sensecare

Strijen

Bij Sensecare kunt u terecht voor individuele therapie, relatietherapie, personal coaching, rouw en verliesverwerking.

Psycholoog Nijmegen

Nijmegen

Psycholoog Nijmegen - Giel Dietzenbacher, ik ben psycholoog en relatietherapeut gespecialiseerd in effectieve, kortdurende behandelingen.

Centrumpraktijk

Arnhem

De Centrumpraktijk biedt praktische & effectieve therapeutische begeleiding bij angst & paniek, onzekerheid & faalangst, stress & overspannenheid, vermoeidheid & burnout.

Spreng Coaching en Begeleiding

Spreng Coaching en Begeleiding

Arnhem

Praktijk voor coaching, begeleiding, counseling en lichaamsgerichte therapie op spirituele basis in de regio Arnhem / Nijmegen.

Basic Trust Live

Ede

Leef en Herleef het basis vertrouwen. De praktijk voor: Geestelijk en Lichamelijk Welzijn. Ervaringsgerichte Psychosociale therapie. Pijler 1: Getalt therapie Pijler 2 APS Therapie ( bij acute en Chronische aandoeningen) Pijler 3. Voedingadviezen afslanken, aankomen en sportvoeding adviezen met ondersteuning van Herbalife producten

De Bruin, praktijk voor relatie en gezinstherapie

Alkmaar

De Bruin, praktijk voor relatie en gezinstherapie. Is een praktijk voor de behandeling van relationele problemen en gezinsproblemen, maar mensen met individuele problemen, zoals depressieve-, angst- en dwang klachten, levensfase problemen, rouw en verlies kunnen echter ook bij de praktijk terecht, evenals mensen met Tinnitus- en hyperacusisklach

Psychotherapie Haarlem

Haarlem

Psychotherapie Haarlem is mijn psychologenpraktijk in Haarlem. Ik help mensen met verschillende klachten en problemen.

Psycholoog Tilburg

Tilburg

Psycholoog Tilburg Nicolette Beemster. U kunt bij mij terecht voor therapie en coaching in Tilburg.

Kindercentrum Ikke

Arnhem

Kindercentrum Ikke biedt leuke en creatieve musicallessen aan alle enthousiaste kinderen van 4 t/m 12 jaar in Arnhem en Renkum. De kinderen hoeven geen auditie te doen om deel te nemen. Zij hoeven niet te kunnen zingen, dansen of toneel spelen. Het doel van Kindercentrum IKKE is om kinderen vrijer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen e

Psychotherapiepraktijk Hoogewerf

Hoorn

Individuele psychotherapie en relatietherapie in Hoorn, Purmerend en Alkmaar. Voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook 's avonds en in het weekend.

Psycholoog Amstelveen

Amstelveen

Psycholoog Amstelveen is er voor jou. Onze betrokkenheid is oprecht, jouw welzijn gaat ons aan het hart. Daarom willen we je klachten echt verhelpen met diverse therapie vormen.

PMB Counselling en Coaching

Enschede

PMB Counselling en Coaching is specifiek gericht op stress- en crisiscounselling. Daarnaast kan u door middel van een Life Coach gecoachd worden op verschillende gebieden. Heeft u last van stress (fysieke en/of emotioneel psychische klachten), en kunt u daardoor niet meer functioneren, dan kan ik u hierbij helpen.

Richard ter Haar

Gouda

Bekijk de site voor informatie over de iverse begeleidingsvormen: therapie, supervisie, coaching, training, deskundigheidsbevordering.

Orthopedagogiekpraktijk Meerkind

Amersfoort

Praktijk voor leer- en/of gedragsproblemen zoals dyslexie, ADHD, hoogbegaafdheid en opvoedingsproblemen. Wij verzorgen begeleiding en onderzoek, tevens dyslexieverklaring en IQ onderzoek. Individuele en persoonlijke aandacht is onze handelswijze. Ook voor groepstrainingen waaronder faalangst en sociale vaardigheden.

Psycholoog Roermond

Heel

Mijn naam is drs. Gonne Veeger, Psycholoog Roermond is mijn psychologenpraktijk.

Psychotherapie Amsterdam

Amsterdam

Mijn naam is Hans Schuurman. Psycholoog Amsterdam is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie (NVRG).

Passio

Veenendaal

De meeste mensen krijgen in hun leven wel eens te maken met problemen op psychisch en/of sociaal gebied. Mogelijk bent ook u daarom opzoek naar deskundige hulpverlening die rekening houdt met uw levenssituatie en/of uw geloofsovertuiging.

Internalis

Zwolle

Internalis Zwolle staat klaar voor jou! Met Integratieve Psychotherapie, Coaching en Zelfverwezenlijking in de ruimste zin. Zonder wachtlijst snel een afspraak. Jij staat centraal als individu of groep. Vanuit de aanname, dat je het zelf weet, kan en doet!

Psycholoog Groningen

Groningen

Fijn dat je mijn praktijk Psycholoog Groningen gevonden hebt! Aangenaam ik ben drs. Renie Bahlman, je kunt bij mij met al je vragen en problemen terecht.

Counselling Mindbalance

Enschede

Hulp bij: Burn-out, stress, relatie, verwerking, chronische pijn, hoofdpijn, vage klachten, maatschappelijke problemen dmv counselling. Training: mindfulness

Psycholoog-Nijmegen

Groesbeek

Nelly Sluis biedt een combinatie van psychosociale en lichaamsgerichte therapie bij stress en burnklachten, depressie en somberheid, angst en onzekerheid,rouw en verlies trauma ervaringen, relatieproblematiek.

De Wijzer buro vrijgevestigd maatschappelijk werk

Leeuwarden

De Wijzer is een buro voor ‘vrijgevestigd maatschappelijk werk’ en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers (NVMW). De Wijzer is tevens een erkend leerbedrijf.

Dream Tobe

Rotterdam

Bij Praktijk Dream Tobe kunt u terecht voor individuele begeleiding bij psychosociale klachten.Daarnaast ben ik in het bijzonder gespecialiseerd in begeleiding bij mensen met autisme, adhd, add, stress en angst en paniekklachten. Maar natuurlijk bent u ook met andere klachten welkom, net als vragen voor advies of kortdurende begeleiding.

Bang voor de tandarts

Alphen aan de Rijn

Bang voor de tandarts? Laat je dan behandelen onder narcose bij de Narcose Tandarts!

Gelukkig Lijf

Arnhem

Personal trainer Arnhem. Gelukkig Lijf is dé praktijk voor gezondheid in Arnhem en omstreken, u wordt bij ons begeleidt door een personal trainer, psycholoog en gewichtsconsulent om uw doelen te behalen. Tevens hebben we nauwe samenwerkingsverbanden met fysiotherapie en revalidatie in de directe omgeving.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today