: Choose a region

All regions
Show search results

Architecture and Design. Last additions. 50 companies found.


Bureau SLA

Amsterdam

Bureau SLA (Stedenbouw, Landschap & Architectuur) is een jong, internationaal en innovatief ontwerpbureau uit Amsterdam. Hun prachtige werk bestaat uit gebiedsvisies, begraafplaatsen, bruggen, gebouwen en badkamers.

COEN! bureau voor vormgeving

Eindhoven

COEN! is een multidisciplinair ontwerpbureau voor esthetisch advies, communicatief ontwerp en toegepaste vormgeving.

Magis & Magis Architecten

Nuenen

Magis & Magis architecten is een ontwerpbureau dat zich begeeft op het snijvlak van architectuur, interieur, tuin en landschap. Wij bieden degelijke ontwerpen met passende originaliteit.

BuildDesk Benelux B.V.

Roermond

BuildDesk Benelux levert software voor architecten en technisch adviseurs voor het beoordelen van de energieprestatie van hun ontwerpen. Het BuildDesk Energy Design Programme (EDP), waarmee ontwerpers zowel bouwkundig als energetisch kunnen ontwerpen.

Egbert Zwarts

Zwaagwesteinde

Welkom op de website van Egbert Zwarts Voor bouwkundig ontwerp & vormgeving.

De Vlieg Techniek BV

De Vlieg Techniek BV

Utrecht

De Vlieg Techniek BV is een integraal architecten- en ingenieursbureau uit Utrecht. Wij adviseren u bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Adviesburo Herman Mestrom

Jabeek

Bouwkundig adviesbureau voor het verzorgen van het ontwerp tot en met de uitwerking en begeleiding van nieuwbouw, verbouw en interieur werkzaamheden. Dit voor zowel de particuliere als mede ook de zakelijke sector.

HR Bouwadvies

HR Bouwadvies

Apeldoorn

HR bouwadvies levert bouwkundige adviezen op maat voor particuliere en de zakelijke markt. Gaat u een woning bouwen heeft u verbouw plannen of zakelijke uitbreiding plannen?

De Bruijn Diensten

Bergen op Zoom

BOUWKUNDIGE AAN- EN VERKOOP KEURINGEN. MAATWERKADVIEZEN ENERGIEBESPARING (EPA) en ENERGIELABELS

Badkamer-design.nl

Capelle a/d IJssel

Badkamer-design.nl is een onafhankelijk adviesbureau voor de consument wat gespecialiseerd is in het ontwerpen voor en begeleiding van diegene die toe zijn aan een nieuwe badkamer.

Caas architecten

Alkmaar

een goed ontwerp is boeiend, op meerdere schaalniveau's, als een kameleon geinspireerd door zijn omgeving. caas onderneemt een zoektocht, samen, innovatief en duurzaam. caas is aandacht, ambacht en ambitie. caas is caas

Bouwkundig Tekenburo EXTINT

de Meern (utrecht)

kleinschalig bouwkundig tekenburo voor bouwvergunningen en advies. Eenvoudig, compact en direct.

LSI Project Investment

LSI Project Investment

Rotterdam

Vastgoed draait niet om stenen. Concepten bedenken en projecten realiseren die voor gebruikers, eigenaars en investeerders het beste eindresultaat geven, dat is onze uitdaging. Met oog voor detail én mens en werk als uitgangspunt.

Van Nuland Hoveniersbedrijf

Van Nuland Hoveniersbedrijf

Veldhoven

Hoveniersbedrijf Van Nuland, verzorging van aanleg, onderhoud, bestratingen, vijvers, beplanting, zwembaden e.a., van ontwerp tot eindbeeld hoveniersbedrijf.

Architektenburo arts

Boekel

Architektenburo Arts is een buro dat al bijna 30 jaar aan de weg timmert als Architekt. Het Architektenburo voldoet aan alle eisen die hieraan gesteld mogen worden en is ingeschreven in het architektenregister en is zowel Architekt als restauratiearchitekt.

Advies- en Projectbureau Engelen Limburg (APELadvies)

Roermond

Wonen, werken of woning kopen in Spanje, advies is vooraf noodzakelijk! Apeladvies helpt u bij het maken van de juiste keuzes en helpt u mee om valkuilen te voorkomen. Koop de juiste woning op de juiste plek op de juiste basis! Ook voor projectbegeleiding, vergunningen etc.

ir Hans Heijdeman architect

Leeuwarden

Architectuur is niet in eerste instantie een bouwopgave maar veel eerder een analyse van de ruimtelijke mogelijkheden met de vraag hoe het toekomstig ruimtelijk gebruik daarin beleefd wordt. Een ingeleefd ontwerp kan het leven positief stimuleren en leiden tot meer levensgeluk

Buro MaFPRo

Harderwijk

Wij verzorgen uw bouwaanvraag met een ontwerp gebaseerd op uw wensen. Van dakkapel tot woonhuis, van bedrijfsgebow tot....

PLM

Hoofddorp

Van Aannemer tot schilder en van sleutelmaker tot zaalverhuur. Honderden prima diensten op één website

A V Architectuur BNA

A V Architectuur BNA

Groningen

AV Architectuur is een jong en enthousiast full service architectenbureau. Opgericht door architect Anton Visser. Neem voor een kosteloos oriëntatiegesprek contact met ons op. Dit is vrijblijvend en u weet waar u aan toe bent.

Syb van Breda & co architects

Syb van Breda & co architects

Leiden

Syb van Breda & Co is een architectenbureau, gespecialiseerd in transit architectuur. Wij hebben de kennis en ervaring om een bijdrage te leveren aan een optimaal en verantwoord gebruik van de openbare ruimte. Op nationaal en internationaal niveau.

Teelker bouwkundig advies

Teelker bouwkundig advies

Arnhem

teelker bouwkundig advies verzorgt uw Bouwtechnische keuring(en) de rapportage wordt voorzien van kleurenfoto´s en is de eerst volgende werkdag bij u in huis

Schaapman-Rvs Design

Schaapman-Rvs Design

Nijensleek

Rvs Design op maat! Trapleuningen,plinten,achterwanden,tafels,pergola's,balustrades.hekwerken

Architectenbureau Dé Architect bna

Architectenbureau Dé Architect bna

Assen

Dé Architect bna uit Assen is een is een multidisciplinair Architectenbureau bna werkzaam op het gebied van professionele woningbouw, utiliteitsbouw en particulier opdrachtgeverschap.

De Roon van Es architecten

Rotterdam

Architectenbureau met een brede ervaring in zowel utiliteitsbouw (kantoren, scholen, laboratoria, sportvoorzieningen, hotels, publieke gebouwen en fabriekscomplexen) als woningbouw (sociale en vrije sector, laag- en hoogbouw

Studio Groen + Schild BV interieur en architectuur

Deventer

Architectuur en interieurarchitectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met onze ontwerpen willen wij bijdragen aan een prettige en leefbare omgeving. We doen dit met vakmanschap, een open blik en creativiteit.

Zoom-in-studio

Maastricht

Zoom-in-studio is opgericht door Dominique Nijssen in 2010 en richt zich op onderzoek en ontwerp van de gebouwde omgeving.

Bureau MT

Bureau MT

Amersfoort

Bureau MT staat voor architectuur en meer.... Architectuur, tuinontwerp, interieurontwerp en duurzaamheid.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today