: Choose a region

All regions
Show search results

Doctors and herstellungalth-care professionals. Last additions. 15 companies found.


ASA Centrum

Bilthoven

De Anti Snurk Activator (ASA) verhelpt uw snurk- en apneuprobleem eenvoudig, doeltreffend en gegarandeerd. De ASA is een anti-snurk-beugel die tijdens het slapen wordt gedragen. Het ASA Centrum garandeert u én uw partner een fijne nachtrust!

Fysiotherapie en Manuele Therapie Centrum Deurne

Deurne

Bel: 0641-432896 voor behandeling binnen 48 uur. Gespecialiseerd in rug-/nekklachten, RSI, revalidatietraining na operatie (in de Wiemel), knie-/schouderklachten. Ook s'avonds en aan huis. Vergoeding door alle ziekenfondsen.

Atrium Huisartsengroep

Rijswijk

Huisartsenpraktijk met meerdere huisartsen in dienst. Mannelijk, vrouwelijk en meertalig (frans en engels). Ervaring met alle keuringen.

PrivaZorg Eemland

Amersfoort

Een steunpunt van PrivaZorg betekent dat u zorg ontvangt zoals u dat zelf hebben wilt, door ‘uw eigen’ vertrouwde zorgverlener(s) die professioneel en betrokken zijn. PrivaZorg staat voor PrimaZorg, geleverd door gemotiveerde zelfstandigen.

Prognos Nederland BV

Numansdorp

Prognos Diagnose & Therapie, het therapie systeem van de toekomst. Chronische klachten of uitgedokterd? Prognos is de oplossing.

Artsen zonder Grenzen

Amsterdam

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, medische noodhulporganisatie die wereldwijd mensen helpt, ongeacht hun afkomst, religie of politieke overtuiging.

Vermeulen & Cliquet

Nijmegen

Gestalttherapiepraktijk: Harrie Vermeulen & Kate Cliquet. Met een achtergrond als huisarts, arts in ouderenzorg, manager in gezondheidszorg en wetenschappelijk onderzoeker (promotie 1994) werkt Harrie Vermeulen nu als gestalttherapeut

Diëtistenpraktijk Diatia

Diëtistenpraktijk Diatia

Heerhugowaard

Diatia De diëtistenpraktijk voor dieetadvies op maat! Clara Wichmanntuin 13 1705JZ te Heerhugowaard. Diëtist Nancy van Kuik, tel 06-24779830 of stuur een email naar info@diatia.nl Regio Alkmaar en Hoorn

Dietist Alkmaar

Dietist Alkmaar

Heerhugowaard

Dietist Alkmaar is de dietistpraktijk voor uw dieetadvies op maat! Bekijk de website voor meer informatie en maak direct een afspraak met uw dietist.

Dietist Heerhugowaard

Dietist Heerhugowaard

Heerhugowaard

Dietist Heerhugowaard, de dietistenpraktijk voor uw dieetadvies op maat! Bekijk voor meer informatie de website en maak direct een afspraak.

Chiropractie ChiroPraktijk Waalstad

Chiropractie ChiroPraktijk Waalstad

Nijmegen

Chiropractor Jason White in Nijmegen. Chiropractie behandelt klachten van wervelkolom en zenuwstelsel, die vaak de oorzaak zijn van hoofdpijn, rugpijn, nekpijn.

Huisartenpraktijk Provostlaan Bilthoven

Bilthoven

Huisartenpraktijk Provostlaan bevindt zich in de wijk De Leijen in Bilthoven, naast De Bremhorst. Onze huisartsen F.R. van der Weide en J.W. de Klein staan samen met een team van assistentes en specialisten voor u klaar.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today