: Choose a region

All regions
Show search results

Building Contractors & Construction Work. Last additions. 49 companies found.


Vorselaars Bouwbedrijf Breda B.V.

Breda

Vorselaars Bouwbedrijf Breda B.V. is een bouwbedrijf op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen. kunt bij Vorselaars terecht voor advies, en uitvoering van uw bouwprojecten.

Houtbouw Houtstaal bv

Tricht

Houtbouw Houtstaal bv uit Tricht is sinds 1950 gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van traditionele hooibergen. In de loop der jaren zijn daar steeds meer specialiteiten aan toegevoegd, zoals houten overkappingen, garages, carports, kinderboerderijen, educatieve ruimten en bijgebouwen.

RJ Groen & Bouw

Schagen

Hovenierswerkzaamhaamheden, bestrating, burgerbouw bedrijf, klusbedrijf, bouwadvies, projectontwikkeling

Desteenhouwer.nl

Kapel-Avezaath

Desteenhouwer.nl natuursteen dorpels, aanrechtbladen, wastafels, vensterbanken maar ook voor grafstenen in Belgisch hardsteen, kalksteen of graniet

Reszto restauratie-en reproductietechnieken

De Meern

Reszto houdt zich bezig met het restaureren, retoucheren en kopiëren van o.a. dakpannen, beelden, trapspijlen en de meest uiteenlopende ornamenten en gevelversieringen.

HSW Bouw

Milsbeek

HSW Bouw is een aannemingsbedrijf actief op alle gebieden in de bouw, te weten nieuwbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw, onderkeldering en onderhoud.

ABS Bouwsystemen B.V.

Geldrop

Uw specialist in beton en houtbouw voor het realiseren van luxe tuinhuizen, garages, bergingen, schuren, poolhouses en dierenverblijven etc.

DNADN

Amsterdam

Bent u op zoek naar een architect? DNADN biedt een frisse kijk op uw project. Kijk voor meer informatie op de website van DNADN. Hier vindt u meer werk van Walter Dresscher. DNADN is uw architectuur studio.

ASENA BOUWBEDRIJF

Amsterdam

Renovatie ,verbouw en onderhoud specialist. Scherpe tarieven. Garantie op alle werkzaamheden. Voor Amsterdam en omstreken

ASENA BOUW

Amsterdam

Renovatie & Vastgoedontwikkeling Verbouwing & Onderhoud Aan uw woning,kantoor of pand. Uw allroud partner in en om uw huis.

I&J Spuit en Schoon

Rotterdam

I&J Spuit en schoon Spuiterij voor het spuiten van verschillende objecten en een schoonmakerij voor het schoonmaken van onder andere appartementen, huizen en kantoorpanden

vof de Bouwmaat

utrecht

Aannemer "vof de Bouwmaat" voor al uw kleine en grote klussen en renovaties. Uw aannemersbedrijf voor Utrecht en omstreken.

Marcel Louws badkamerdesign

Domburg

Marcel Louws badkamerdesign - voor ontwerp, bouw en renovatie van uw badkamer. Specialist in tadelakt toepassingen.

Van Kalsbeek Beton

Gaast

De grootste beton marktplaat van Nederland en Belgie. Verkoop van betonplaten, betonblokken, keerwanden, klinkers en agriplaten.

Amsterland

Wormerveer (Zaanstad)

Mensen. Daar gaat het bij Amsterland om. In alles wat wij doen gaat het erom dat mensen zich thuis voelen, prettig kunnen leven of werken en vooral geen zorgen hebben over onderhoud.

Bouw TB

Bergeijk

Alle Bouwwerkzaamheden voor een lage prijs

C. Kornuyt

Helmond

Vastgoedonderhoud specialist met 35(!) jaar ervaring.

Domotica Control

Oegstgeest

Domotica Control specializes in automating homes and offices. You can contact us for automation issues in the areas of lighting, climate, security and audio. Gladly we advise you to accomplish all your needs.

Gelijmde Groothoutconstructies

Vroomshoop

De Groot Vroomshoop Gelijmde Houtconstructies B.V. is op het gebied van gelijmde houtconstructies toonaangevend in Nederland.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today