: Choose a region

All regions
Show search results

Building Materials & Supplies. Last additions. 49 companies found.


Bouwsuper.nl

Bouwsuper.nl

Waskemeer

Bouwsuper.nl. Dé internetbouwmarkt. Kijk, klik en koop!

SDMO nv/sa

Hippolytushoef

SDMO is één van de grootste aggregaat- en noodstroominstallatiebouwers ter wereld met een afzetgebied in meer dan 150 landen.

Bauporte Design Entrances BV

Hoofddorp

Maak uw grandeur bij Bauporte Design Entrances Bauporte is in 1992 opgericht. Na de overname van de Duitse firma Grothkarst, die reeds sedert 1908 hoogwaardige deuren ontwikkelde en construeerde, heeft Bauporte de lat op het gebied van kwaliteit en service op een zeer hoog niveau gelegd. Sinds 10 jaar wordt Bauporte door Karel E. Bouman geleid

Houtcentre de Bruin

Enschede

Houtcentre De Bruin is een uiterst professioneel bedrijf met een groot aanbod aan verschillende, kwalitatief zeer hoogwaardige houtsoorten en verwante materialen.

t Achterhuis Historische Bouwmaterialen bv

Udenhout

wist u dat t achterhuis met meer dan 300 schouwen opgesteld een van nederlands grootste schouwen leveranciers is! ook op het gebied van antieke plavuizen tegels en houtenvloeren zijn wij zeer ruim gesorteerd.

Gebr. Janssen bv

Beugen

Verkoop, montage, service en onderhoud aan al uw daken, waterinstallaties, rooil en rioolinspectie, ook voor complete renovatie of nieuwbouw van uw badkamer. Ook balieverkoop aan particulieren

Simpll Tapijttegels

Houten

Simpll Tapijttegels: Levering binnen 48 uur! ... Simpll is snel, makkelijk en betrouwbaar. Online kleuren, bekijken, prijzen, stalen en offertes aanvragen. ...

Topfix

Den Bosch

wanden , verhuur , verkoop

Vlutters Dakmaterialen B.V.

Oldenzaal

Vlutters Dakmaterialen B.V. werkt vanuit drie moderne en voorraadhoudende vestigingen. Op deze wijze kan snel door heel Nederland geleverd worden. Een unieke service in combinatie met de betere kwaliteit en scherpe prijzen.

Kwaliteit Kozijn

Smilde

Kwaliteit Kozijn: Leverancier van kunststof kozijnen en aanverwante produkten. Jarenlange ervaring. Inclusief degelijke montage. Persoonlijke benadering staat voorop! Gratis prijsopgave. Afstand geen probleem.

Enorm Beheer B.V.

Deventer

Een landelijke keten van DHZ speciaalzaken in gereedschap, techniek en veiligheid. U zult verbaasd zijn over het enorme assortiment en de scherpe prijzen. De oplossingsgerichte, vakkundige medewerkers staan voor u klaar met een advies op maat.

horalux

Aalten

producent/leverancier van allerlei horren voor ramen en deuren

Bomaro kruipruimte isolatie BV

Schiedam

Kruipruimte isolatie door middel van schone schelpen, lipari-bims en isolatie chips. Ook ophogen van kruipruimtes door middel van schoon zand is een mogelijkheid. In de bouwvakvakantie 15% korting op al onze diensten, laat dit voordeel niet lopen.

T&W Bouw

Volkel

Het grootste overzicht tuinhuisjes, blokhutten, prieeltjes, chalets, garages, carports, tuinschermen, tuinmeubelen, pergola's, speeltoestellen, zandbakken, zwembaden, enz. Bij T&W Bouw heeft u de ruimste keuze.

Budget Fasteners

Coevorden

Online groothandel in bevestigingsmateriaal met transparante scherpe prijsstelling voor kwaliteitsprodukten. Goedkoop met RVS A2/A4 Bijna alle DIN nummers overzichtelijk in een menu!

Stichting Bouwvoorlichting

Barendrecht

les- en oefenmateriaal, trainingen bouwmateriaalherkenning en bouwkunde, bouw-woordenboek via internet.

Dakraam.nl

Dakraam.nl

Den Helder

Het leveren van Roto dakramen. Roto levert houten en kunststof dakramen en alle raamdecoraties. Alles gratis thuisbezorgd tegen scherpe prijzen

SIM Holland B.V.

papendrecht

Voor SDMO Noodstroom aggregaten, APC UPS systemen en ONAN Marine generator met Victron boordnet installatie komt u naar SIM Holland.

Secure Energy

Hoofddorp

Secure Energy is een jonge onderneming met een hecht team van specialisten. Naast de jarenlange ervaring hebben wij een frisse kijk op het vakgebied, waarbij de mogelijkheden en oplossingen voor de continuiteit in uw bedrijfsvoering centraal staan.

Fa. vd Elzen & Verbruggen

Erp

Firma Van den Elzen & Verbruggen een onderneming die in één ding heel sterk is: u als particuliere huisbezitter, woningbouwvereniging, projectontwikkelaar, aannemer of gemeente van dienst zijn met onze handen.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today