: Choose a region

All regions
Show search results

Furniture & Cabinet Makers. Last additions. 50 companies found.


America Gebr. Natuurlijk Slapen & Wonen

Milsbeek

Meubels op maat uit eigen meubelmakerij, volledig naar wens van de klant in diverse houtsoorten, grote showroom met diverse modellen voor inspiratie, ook bedden en matrassen.

America Gebr. Natuurlijk Slapen & Wonen

Oosterhout

Meubels op maat uit eigen meubelmakerij, volledig naar wens van de klant in diverse houtsoorten, grote showroom met diverse modellen voor inspiratie, ook bedden en matrassen.

Amerland

Made

Producent van kantoormeubilair.

Schins Leder bv

Nuth

Ledergroothandel schoenfournituren woly shoe care inlegzolen inlays bob veters alle materialen voor leerbewerking schoenmakerij schoenwinkels orthopedie en podologie

Leefcomfort

Hoevelaken

Relax fauteuils geheel op uw maat gemaakt en uitgevoerd naar uw wensen. Leverbaar met sta-op systeem, motoren, duo motor, gasveerrugverstelling, accu, lendepomp, armleggerhoezen, etc.

Kastenspecialist.nl

De Rijp

Kastenspecialist is de op maat specialist van Nederland. Kasten en schuifdeuren op maat voor u gemaakt. Wij bieden u met onze meet- en plaatsservice garantie op een uitstekend eindresultaat. Ons eigen montage team staat 6 dagen per week voor u klaar.

Michael Kroese

Den Haag

Meubelmaker, Jacht en Interieur, Timmerwerk. Michael Kroese is een klein bedrijf dat geheel naar wens van de klant maatwerk levert.

meubel & industriespuiterij van Gemert

Dordrecht

U heeft nog honderden z..g. winkeldochters in een niet verkoopbare kleur ? WIJ WETEN DE OPLOSSING BEL OF MAIL VANDAAG NOG ! ! ! Bezoek de website voor een 1e indruk en de UNIEKE mogelijkheden.

reparex

Hellevoetsluis

inboedelschade-reparatiebedrijf, o.a. keukenblad met schade, kastfront met schroeischade, laminaatschade, bad en doucheschade,graniet,marmer, kunststofkozijnen,meubels met water of verhuisschade, whirlpools,enz,enz.

WorkWood

Bant

Interieurbouw-, houtbewerkings- en aftimmerbedrijf. Gespecialiseerd in Maatwerk, voor zowel particulier, als voor bedrijven en instellingen. WorkWood, `t hout dat je iets doet!

Kees Verhouden Meubelen BV

Oirschot

Een unieke combinatie van een woonwinkel met eigen meubelmakerij. Wij zijn gespecialiseerd in eiken, noten en kersen meubelen en design van Hans Daalder.

Staaltech Aluminium

Staaltech Aluminium

Doesburg

Maatwerk in aluminium schuifdeuren, kastsystemen, garderobekasten en schuifdeuren als ruimte scheiders. Minimal Edition1, 4, 5 Schuifdeuren met en zonder onderrail. Direct van fabrikant naar consument of eindgebruiker.

Doe het zelf centrum Janssen

Baexem

Wij zijn al bijna 30 jaar gespecialiseerd in kasten, schuifwanden en elke denkbare vormen van maatwerk. Elk ontwerp wordt tot in de kleinste details en met de grootste zorg afgeleverd.

Masterdesk

Hummelo

Maatwerk design: tafels en kasten van hout, rvs, metaal, glas, steen, MDF

Roma Meubel Den Haag

Den Haag

Roma Meubel is een meubelfabrikant -winkel die zich profileert met een in eigen huis vormgegeven groep woonstijlen. Betaalbare exclusiviteit is het motto waaronder de ontwikkelingen plaatsvonden en -vinden.

EnerO Meubelmakerij

Amersfoort

EnerO is een ambachtelijke meubelmakerij waar uw meubelen en interieur op de computer worden ontworpen en in eigen werkplaats op maat geproduceerd. Ook het plaatsen wordt uitgevoerd door dezelfde betrokken vaklui. EnerO vervaardigt design in uw stijl en volgens uw wensen.

INSIGT meubels en interieurs

Utrecht

Meubelmakerij en meubelontwerper INSIGT helpt bij het uitwerken van uw ideeën tot een doordacht ontwerp, en realiseert uw unieke, op maat ontworpen meubel of interieur.

De Meubelmaat

Elst

Meubelmaat maakt meubels en keukens naar uw wens

de meubelmaat

Elst gld

wij realisatie van meubels en interieurs naar uw wensen, Na uw of ons ontwerp!!

Barendswaard Interieurs

Schoonhoven

Barendswaard Interieurs is specialist in maatwerk keukens en maatwerk meubilair. We ontwikkelen unieke producten voor particulieren en bedrijven.

Sandra Catsburg Meubels

Utrecht

Meubelontwerper en meubelmaker Sandra Catsburg ontwerpt en maakt eigenzinnige en weelderige meubels. Ook meubels op maat. Gevestigd in Utrecht. Levering door heel Nederland. Is het kunst of is het design?

BS Hout in vorm

Heiloo

BS Hout in vorm, houtbewerking en houtdraaiwerk. Houten tafels, houten tafelbladen, houten horeca meubilair, houten horeca tafels, woon meubilair, kantoor meubilair en meubelonderdelen.

KPW-Europe

KPW-Europe

Noordwijk

KPW-Europe is distributeur in kwalitatief hoogwaardige kindermeubeltjes. Wij verkopen uitsluitend kindermeubeltjes van Hollands fabricaat welke op een ambachtelijke manier geproduceerd zijn. De kwaliteit van deze meubeltjes zijn uitstekend te noemen en staan voor een lange levensduur.

Atriesta

Atriesta

Venlo

Atriesta meubelmakerij staat voor: advies,ontwerp en vervaardiging van interieuren en fijn timmerwerk. Ook voor restauratie, en reparatie van uw meubels kunt u bij ons terecht.

Het Ambacht

Het Ambacht

Losser

Woonwinkel met eigen meubelmakerij. Eigen "Made By" label. Maatwerk in eiken en vele andere houtsoorten.Grote keus in gestoffeerde en leren zitmeubelen.Vind u het bij ons niet dan vind u het nergens.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today