: Choose a region

All regions
Show search results

Industrial assembly. Last additions. 23 companies found.


Profilpipe Holland BV

Sittard

Wij zijn producent en leverancier van leidingen, tanks en apparaten in kunststof en roestvast staal. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor Chemicaliën en andere milieubelastende stoffen.

D.S.D montage bedrijf

Houten

D.S.D montage bedrijf is een kwalitatief bedrijf dat zich bezig houd met het monteren van garage- en bedrijfsdeuren, winkel- en bedrijfsrollluiken , alluminium puien en zonwering. Tevens hebben wij een 24 uurs storingsdienst.

Montagepartners Voor Kantoor

Houten

Uw partner bij het (de)monteren van uw kantoormeubilair en het vakkundig installeren en inrichten van uw werkplekken.

Montagebedrijf WP de Jong

Rotterdam

Montage van keukens, aanrechtbladen en apparaten. Montage van elektrische vloer & spiegelverwarming. Montage van centrale stofzuiginstallaties. Gespecialiseerd in elektra werkzaamheden.

Upstairs

NEDERWEERT

Upstairs Traprenovatie Dealer Gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een ander aanzien, een nieuw uiterlijk met een bijzondere uitstraling.

Plastotherm

Utrecht

Plastotherm voorziet in totaaloplossingen kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en serrebouw, zonwering en rolluiken, gevelsystemen

Van der Knaap Exportemballeur VOF

Zoetermeer

Flexibel en jong bedrijf gespecialiseerd in montage en demontage, opslag, verhuizingen (intern extern), van vele markten thuis.

Wall 4 All

Ouderkerk aan den IJssel

produceren,leveren en monteren van systeemwanden.levertijd ongeveer 14 dagen.Montage van alle wandsystemen door 22 jaar werkervaring.

meubel & industriespuiterij van Gemert

Dordrecht

U heeft nog honderden z..g. winkeldochters in een niet verkoopbare kleur ? WIJ WETEN DE OPLOSSING BEL OF MAIL VANDAAG NOG ! ! ! Bezoek de website voor een 1e indruk en de UNIEKE mogelijkheden.

S-METAAL

Apeldoorn

Voor al uw las, constructie en montagewerken Staal,RvS en Aluminium

RENS keukenmontage

hellevoetsluis

montage van : keukens,badkamers,wanden,plafonds, vloeren, vloerbedekking,schilderwerk,kortom alles voor in en om het huis tegen de LAAGSTE prijs!!

vdH Montage

Oost-Souburg

Het bedrijf in zuidwest Nederland om vakkundig uw keuken, badkamer, kozijnen of dakkapel te laten plaatsen

Dakkapel Op Maat

Doetinchem

Klantspecifieke kunststof of traditionele houten dakkapel op maat.

Wemeco

Hengelo

Wemeco is een metaalbewerkings bedrijf en gespecialiseerd in: Traptreden, perfotreden, doptreden, trappen, leuningwerk, (aluminium) afdekluiken en veiligheidsroosters. Tevens maken wij metaalwaren en lichte staalconstructies op klanspecificatie.

Proline Design

Proline Design

Enschede

Proline Design levert en monteert gevelvullende elementen zoals kunststofkozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ook leveren wij aanverwanten artikelen zoals sierbeslag, zonwering en dakkapellen.

ARM-Montage

Margraten

Uitvoering van verbouwings- en renovatiewerkzaamheden in en om het huis, interieurbouw, plaatsing of renoveren van sanitair, keukens, badkamers en tegels.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today