: Choose a region

All regions
Show search results

Organisation advice. Last additions. 48 companies found.


Shipevent

Rotterdam

Organisatiebureau 'Shipevent' is gespecialiseerd in de complete organisatie van bijzondere evenementen met een nautisch karakter. Schepen bieden goede mogelijkheden voor het opzetten van een relatie-marketing programma of de introduktie van een nieuw prod

My Way Prod

Schiedam

Go My Way, het organisatiebureau voor feesten van idee tot uitvoering, op maat en binnen uw budget!

SHS

Uithoorn

feest,organisatiebureau,organisatie,begeleiding,shs,evenement,evenementen,vergadering,service,harmonie,succes,shs evenementen,personeelsfeesten,congres,introductie,incentive,jubilea,relatie,marketing,relatie marketing Welkom bij SHS Evenementen Service Ha

Kassel Kunst

Willemstad NB

KasselKunstGalerie is een Kunst-Galerie Atelier waar kunst pas KUNST is als het origineel is

Opmaat

Zierikzee

Bedrijfsgegevens van Organisatiebureau in Nederland op één site, waar makkelijk met behulp van een easyoffer, een offerte of informatie kan worden aangevraagd.

aRTi Producties

Rotterdam

aRTi Produkties,een organisatiebureau gespecialiseerd in het organiseren van congressen, seminars, bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties, beurzen, evenementen. EEN ZAAK VAN GOED ORGANISEREN

Van der Linde Catering + Evenementen

Van der Linde Catering + Evenementen

Berkel en Rodenrijs

Van der Linde Catering + Evenementen behoort tot de top van de Nederlandse partycateraars en is actief in de Randstad, met evenementenlocaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Van zakelijk diner tot particulier feest

Gebski Marketing

Utrecht

Projecten en interim-management. Voor meer omzet, minder kosten en loyale klanten. Trefwoorden: verbeteren bottom-line, innovatie van de organisatie, creatief verkopen en communiceren. Klanten o.a. Bilderberg, Bouwfonds, Hewlett-Packard, KPN telecom.

HH Producties

Amsterdam

Organisatiebureau voor evenementen, bedrijfsfeesten, festivals en projecten op het gebied van kunst en cultuur

Art of Change P&O advies en implementatie

Culemborg

Hoe vertaalt u uw strategie in de juiste competenties? Met het Art of Change Competentiespel komt u een eind op weg! Art of Change geeft samen met u handen en voeten aan COMPETENTIEMANAGEMENT.

Sport Unique

Utrecht

Sport Unique is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van sportieve, recreatieve activiteiten en teambuildingstrainingen. Ontdek dat een stad leren kennen ook spannend kan zijn met: "The Hunt for Mister Unique", SMS tocht en City Experience.

Soundworld

Putten

Soundworld bestaat uit 6 diverse takken die allemaal direct met muziek te maken hebben.

Etcetera Productions

Krimpen aan den IJssel

Entertainment met vele gezichten! Acts, artiesten en entertainment voor iedere gelegenheid. Van bedrijfspresentatie tot cafe en van premierefeest tot beursevenement. Ook totale organisatie.

MartiniPlaza

Groningen

Theatervoorstelling, cabaretshow, concert, congres, feest, sportwedstrijd, markt of beurs. Bij Martiniplaza is er voor elk wat wils! Kijk daarom nu voor welke evenementen het voor u interessant is om Martiniplaza te bezoeken!

GoForIt Evenementenbureau

Arnhem

Bedrijfsuitjes Vrijgezellenfeesten Paintball Quadrijden Teambuilding Thema feesten Workshops etc etc...kortom GoForIt betekent "Uw garantie voor een geslaagd feest!"

Bron - Interim

Almere

Informatiebeveiliging en Business Continuity Planning.

OmniventS

Arnhem

Organisatie en evenementenbureau voor sportieve evenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding, feesten, etc.

Organisatiebureau Kaspers

Terneuzen

Organisatie van feesten, verzorging van entertainment op feesten/ evenementen en festivals.

Petrowitsch Produkties

Wognum

Organiseren van evenementen, beurzen, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, workshops, verhuur decors, mobiel grand cafe, modeshow´s, jubileums, open dagen.

Sport Event

Arnhem

Organisatie van evenementen voor groepen. Van paintball tot quadrijden. Van citytour tot bedrijfsfeest. Vraag naar de info en laat u verassen

Jaap Klaver IN/FO-Systeem®

Koog aan de Zaan

IN/FO-Systeem® maakt uw informele organisatie zichtbaar. Snel, eenvoudig en zonder poespas.

De Gestolen Rembrandt.

Amsterdam

De gestolen Rembrandt. Criminele teambuilding, in meeslepend Amsterdam, De Gestolen Rembrandt is een 6 uur durend interactief slechtweer bestendig programma voor groepen van 10 tot 999 personen. Geschikt voor een brede groep (buitenlandse) deelnemers ongeacht functie- en opleidingsniveau, leeftijd, culturele afkomst en mobiliteit.

Thalatta

's-Hertogenbosch

Thalatta ondersteunt organisaties bij het formuleren van hun missie, visie en strategie. Wij willen uw toekomstdromen uit laten komen.

Btwee

Arnhem

Btwee organiseert! Ondersteuning bij organiseren. Evenementen, feesten, kongressen. B2: want organiseren doe je samen.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today