: Choose a region

All regions
Show search results

Cosmetic & Plastic Surgery. Last additions. 32 companies found.


Worldmeditour

Worldmeditour

Zaandam

úw intermédiair voor medische - en ontspanningsreizen

Gitte's Beauty Clinic BVBA

Mol

Bij Gitte’s beautyclinic wacht u een zeer persoonlijke service. U krijgt een oplossing op maat aangeboden voor uw probleem en u beslist. Neem vlug een kijkje bij onze producten.

Linea Aesthetica B.V

Linea Aesthetica B.V

Brussel

In het Medisch Centrum LINEA AESTHETICA werken uitsluitend erkende en hoogopgeleide plastisch chirurgen, die elk expert zijn in hun vakgebied. Dankzij hun verregaande specialisatie en vakkennis zijn ze in staat om, in slechts enkele uurtjes, uw onvolkomenheden en kleine schoonheidsfoutjes blijvend te corrigeren. Hun enige doel is dat u zich pretti

Silhouet

Breda

Esthetisch Chirurgisch Centrum Silhouet: Cosmetische borstvergrotingen, haartransplantaties, liposuctie

New-eye Travel

Maastricht

hoogwaardige kwaliteit ooglaser en cosmetische chirurgie

Aesthetic clinics

Veldhoven

Aesthetic clinics is een privé kliniek die zich professioneel bezig houd met het verwijderen van tatoeages d.m.v een laser. U kunt ook bij ons terecht voor haartransplantatie, vibro liposuctie, laserontharing, ooglidcorrecties, botox, enz.

Wittetanden.nu

Delft

Behandelcentrum voor witte tanden. Met op maat gemaakte bleeklepels en veilige bleek-gel, kunt u thuis de behandeling volgen. Geen dure bezoeken aan klinieken nodig.

Transmed

Hilversum

De rest van uw leven uw eigen haar terug? Transmed helpt!

Oogzorg Totaal

Naaldwijk

Oogzorg Totaal richt zich als één van de eerste praktijken op het verlenen van voor- en nazorg op het gebied van ooglaseren. Wij zijn niet gebonden aan een vaste kliniek.

Arenborghoeve

Venlo

Privékliniek voor esthetische en plastische chirurgie

Uw Mond

Bergen op Zoom

Wiite tanden? Dat kan veilig bij mondhygieniste praktijk Uw Mond.

eye correct

eye correct

Delft

Met de zeer veilige IntraLase, Lasik, PRK of Lasek ooglaser -behandeling in het Dunya Oogziekenhuis (World Eye Hospital) in Istanbul kunt u goed zien zonder bril of contactlenzen.

SlimShapers

Schiedam

Nieuwe medische techniek verwijdert overtollig lichaamsvet met ultrasoon geluid. Deze revolutinaire methode is een aanpassing van de al jaren beproefde niersteen vergruizing. Uitsluitend vetcellen worden vernietigd, zenuwen en bloedvaten blijven onaangetast.

Ultrashape

Aalsmeer

UltraShape biedt een nieuwe medische techniek waarbij onderhuids vetweefsel wordt afgebroken middel ultrasoon geluid, op dezelfde wijze als niersteen vergruizing. Het vet wordt plaatselijk verwijderd op die plekken waar dit gewenst is.

The Art of Beauty

Oegstgeest

Schoonheidssalon the art of beauty Kempenaerstraat 12 2341 GL Oegstgeest

New Beauty

Ouderkerk aan de Amstel

New Beauty is de grootste website in de Benelux op het gebied van esthetische chirurgie en cosmetische behandelingen.

Idzerda Koeriersdiensten

Idzerda Koeriersdiensten

Leiden

Als landelijk opererende dienstverlener vervoert Idzerda Koeriersdiensten dagelijks cytologisch en histologisch patiëntenmateriaal, protheses, implantaten, diagnostische monsters en andere medische materialen van en naar laboratoria, huisartspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, tandartsen en andere (dental) specialisten.

Alma Care Nederland

Roterdam

Voor een betaalbare ooglaserbehandeling op niveau.Compleet verzorgde VIP reizen naar het befaamde Istanbul Surgery Hospital. Controles in Nederland. Alma Care is actief sinds 2004.

A Klinieken

A Klinieken

Zevenaar

A KLINIEKEN voor plastische chirurgie. A KLINIEKEN voor gezichtsverjonging. A KLINIEKEN voor contour correcties. Borstvergroting, Ooglidcorrecties, Liposuctie, Liposculpture, Schaamlipcorrectie, Facelift, Laserbehandeling, Haartransplantatie, Neuscorrectie, Oorcorrectie

Drs Annemarie van Rosmalen

Cosmetisch arts, Annemarie van Rosmalen, werkt in haar eigen kliniek in hartje Rotterdam. Zij is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen d.m.v. injectables, botox en laser. De afgelopen 10 jaar heeft zij haar ervaring opgedaan in de meest gerenomeerde klinieken van Nederland. Het meeste natuurlijke resultaat worden verkregen door een goede com

ABC CLINIC

ABC CLINIC

Breda

ABC CLINIC Breda is een privekliniek voor cosmetische en plastische chirurgie. We zijn gespecialiseerd in rimpelbehandelingen, ooglidcorrecties, liposucties en haartransplantaties.

Aesthetic Beauty Clinics

Aesthetic Beauty Clinics

Veldhoven

Prive kliniek voor plastisch chirurgie zoals: borstvergroting, tatoeage verwijderen, oorcorrectie, laserontharing, facelift, ooglidcorrectie, haartransplantatie FUE enz.

Eberson Hair Clinic

Gouda

Eberson Hair Clinic is al 15 jaar volledig gespecialiseerd in haartransplantatie.

Gijs Anker

Amsterdam

Gijs Anker is een cosmetisch arts die ruim 10 jaar gespecialiseerd is in injectables en anti-aging laserbehandelingen. Vanuit zijn klinieken in Amsterdam, Eindhoven en Hilversum kan hij door heel Nederland het uiterlijk van mensen onzichtbaar verjongen.

Transmed Istanbul

Breda

Informatiecentrum in Breda zorgt voor voorlichting, begeleiding voor en na de behandeling(en) en advisering over de juiste voeding.Kliniek in Istanbul verzorgt al 16 jaar haartransplantaties en cosmetische chirurgie, o.a.: liposuctie

House of Happiness

Amsterdam

Merel Isa Eefting is gespecialiseerd tot cosmetisch arts en verzorgt regelmatig botox anti-rimpel en anti-transpiratie behandelingen.

Botox Amsterdam

Amsterdam

Wil je ook van die storende fronsrimpels, kraaienpootjes en groeven in je gezicht af? Doe nu een botoxbehandeling bij Botox Amsterdam!

Clinic 28

Den Haag

Clinic 28, met klinieken in Den Haag en Arnhem, is specialist op het gebied van cosmetische geneeskunde.

Kliniekbemiddelaar

Haarlem

De Kliniekbemiddelaar bemiddelt voor mensen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke aanbieding voor een cosmetische behandeling. Via onze website kunt u interessante kliniek aanbiedingen ontvangen voor meer dan 20 verschillende populaire cosmetische behandelingen.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today