: Choose a region

All regions
Show search results

Employment For The Disabled. Last additions. 13 companies found.


Beaumont BV

Maastricht

Intro page for Beaumont Hotel Residence Maastricht. 4 star hotel in Maastricht city center.

IBN-GROEP

Uden

De IBN-groep is een van de grotere zakelijke dienstverleners in het noordoosten van Noord-Brabant. De IBN-groep bestaat uit de bedrijven Arbeidsintegratie, Bouw, Detacheringen, Facilitair, Groen, Industrie en Kwekerij.

Sterpaint BV

Utrecht

Klik op het logo om verder te gaan. Deze site is sinds 1 september 1999 al [an error occurred while processing this directive] keer opgevraagd. webdesign Ap-art

ReWork Reïntegratie & Outplacement

EINDHOVEN

ReWork is een Borea gecertificeerd reïntegratiebedrijf dat mensen, die hun werk zijn kwijtgeraakt, en uitkeringsgerechtigden helpt aan passend en duurzaam werk. Daarnaast adviseert ReWork werkgevers bij onder andere ziekteverzuimpreventie en outplacement.

Werkplaats De Hulsen

Werkplaats De Hulsen

Nijmegen

Werkplaats De Hulsen te Nijmegen is een sociale werkplaats waar diverse werkzaamheden verricht worden. Te denken valt aan, inpakwerkzaamheden van diverse aard, sorteerwerkzaamheden, in elkaar zetten van diverse artikelen enz. Mocht u denken "dit is iets voor Werkplaats De Hulsen" dan staan wij u graag te woord en onder het genot een heerlijk ko

Job & Go bv

Purmerend

Visie en missie Reïntegratie vergt een individuele aanpak. Vrijwel iedereen kent zijn of haar beperkingen. Waar het om gaat is wat er binnen die beperkingen nog kan worden gedaan.

Stichting Werk II

Capelle a/d IJssel

Stichting werk is een door het UWV erkende jobcoachorganisatie die zich richt op dienstverlening aan bedrijven, organisaties en individuen op het gebied van (re) integratie, arbeidsbemiddeling en arbeidsondersteuning voor mensen met een arbeidshandicap.

Haeghe Groep

Den Haag

De Haeghe Groep is een gemeentelijke dienst die de Wet sociale werkvoorziening uitvoert. Dat betekent dat de Haeghe Groep mensen ontwikkelt door ze passend werk te bieden.

Robedrijf

Rotterdam

Robedrijf is de sociale werkplaats en het reintegratiebedrijf van de gemeente Rotterdam. U kunt bij ons te recht voor het uit handen nemen uw in,- om,- en verpakwerk, print en confectie werk. Ook bieden wij (tijdelijke) capaciteitsoplossingen bij u op locatie.

Krachttraining voor vrouwen

Amsterdam

Snel vet verliezen of spiermassa opbouwen? Bij krachttraining voor vrouwen vindt u alle weetjes, oefeningen en extra's om binnen enkele weken een strakke buik te hebben!


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today