: Choose a region

All regions
Show search results

Interpretation services. Last additions. 46 companies found.


Erik Post Vertalingen

Groningen

Frankrijk-specialist. Professionele tolken en vertalers. Le spécialiste du néerlandais. Interprètes et traducteurs professionnels.

Interlingua

Sint Oedenrode

(Beëdigde) vertalingen in en uit alle Europese talen en de talen van de voormalige Sovjet-Unie (zoals: Oekraïens, Oezbeeks, Armeens, Kazakstaans, enz.) specialiteit: Russisch, Frans en Duits

AVZ van A tot Z Vertalingen

Vledderveen GN

Naast vertaalopdrachten op allerlei gebied, inclusief beëdigde documenten in het Portugees kunt u ook bij AvZ terecht voor al uw Portugees - en Engelstalige zakelijke en persoonlijke correspondentie. Voor terugkerende werkzaamheden worden speciale tarieven berekend.

Attached BV Language Services

Den Haag

Attached BV - voor vertalingen (commercieel, technisch, juridisch), redactie, copywriting en tolkdiensten; alle Europese talen en Chinees, Japans en Koreaans.

UTN

Nijmegen

Het UTN levert trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie. Snel, praktisch en degelijk.

TCI Translations

Deventer

CCTranslations is gespecialiseerd in alle wereldtalen, alle vakgebieden en spoedvertalingen tegen de scherpste tarieven. CC Translations beschikt over ruim 500 vertalers en tolken en levert ook tolkdiensten in het buitenland

Milas Tolk en Vertaal Services

Helmond

Milas Tolk en Vertaal Services Landelijk opererend tolk- en vertaalbureau met 20 jaar ervaring in meer dan 100 talen

IPLI

Cadier en Keer

Vertaalbureau met tolkenservice dat zich tevens richt op het onderwijs in kleine groepjes van de Italiaanse taal. Privéles tevens mogelijk

Redigia

Nederhorst den Berg

Talen: Spaans, Duits, Engels, Nederlands. Specialismen: Biologie, Algemene Natuurwetenschappen, Educatie. Beëdigd

Tolken.com

Deventer

Het Tolken- en Vertalersportaal van Nederland. Alle tolken en vertalers vermeld en vindbaar op naam, taal en plaats.

TCI Translations

Deventer

Vertalingen in en uit ALLE TALEN! Laagste tariefgarantie van Nederland.

Winsemius Vertalingen

Mantgum

Al ruim 20 jaar heb ik een eenmanszaak als beëdigd vertaler voor de Franse taal, gespecialiseerd in recht en notariaat.

Vertaalbureau ProLinguo

Eindhoven

Online Vertaalbureau ProLinguo: Kwalitatieve vertalingen tegen zeer voordelige tarieven. Uitsluitend 'native speakers' (doeltaal is moedertaal van de vertaler)

ItalRosa

Hilversum

Taaltrainingen Italiaans voor bedrijven en particulieren. Tevens kunt u voor tolkopdrachten en vertalingen een beroep op ItalRosa doen.

Business Interpreters

Amsterdam

Tolk-vertaalbureau. o.a. juridisch & financieel. Conferentietolken (simultaan & consecutief). Lid NGTV & VZV

buro KADER

Rotterdam

Tolkdiensten en (beëdigde) vertalingen van en naar het Turks en Arabisch.

Persepolis

Amsterdam

Tolken en vertalen van Perzisch en Dari

Benelux Vertaalbureau

Roosendaal

Vertaaldiensten De vertalers van Benelux vertaalbureau zijn gespecialiseerd in het vertalen van documenten van privaat- of overheidsinstituties in Turkije, Bulgarije, Marokko, Griekenland, Polen en Roemenië en verscheidene West-Europese landen.

Amsterdam Translation Services B.V.

Amsterdam

Nog voordat wij uw tekst gelezen hebben, weten we één ding zeker. Het is een belangrijke tekst. Daarom gaat vertaalbureau Amsterdam Translation Services (ATS) snel en professioneel aan de slag met uw vertaalopdracht. Wij denken mee en kijken verder dan het vertalen alleen.

Wilkens c.s. Medical Translations

Wilkens c.s. Medical Translations

Leiden

Wilkens c.s. Medical Translations is de specialist op het gebied van medische vertalingen. Al meer dan 20 jaar verrichten wij vertalingen voor de medisch-farmaceutische sector, zowel op humaan als veterinair gebied.

Tele-Translations Vertaalbureau

Tele-Translations Vertaalbureau

Amersfoort

Wij zijn gespecialiseerd in juridische, financiële alsmede economische (beëdigde) vertalingen, maar ook algemene vertalingen verzorgen wij graag voor u. Wij gaan zorgvuldig met uw tekst om en wij garanderen de hoogste kwaliteit.

Vertaalbureau Bothof

Nijmegen

Vertaalbureau Bothof verzorgt vertalingen in vele talen, waaronder Engels, Duits en Frans. Ze is met name bekend om haar Technische en Juridische vertalingen. Het dienstenpakket bestaat verder uit o.a. copywriting, tolkwerkzaamheden, DTP en correctiewerk.

Technischvertaalwerk.nl

Nijmegen

Wij vertalen elk technisch document: bestek, machine handleiding (manual), of chemie vertaling. Uw vertaler technisch Engels.

Business Translation Services B.V.

Rotterdam

BTS, Rotterdams vertaalbureau werkt met een ruim bestand van vertalers en tolken. Voor beëdigde vertalingen, drukproefcorrectie, mondelinge samenvatting van teksten, tolkwerk en meer. Voor vertalingen door een gespecialiseerde vertaler of tolk.

De Groot Translations

Nijmegen

Als beëdigd vertaler in de talen Engels en Duits werk ik als freelancer onder de naam De Groot Translations.

DC Taleninstituut

Drachten

Taalcursussen Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Deens, Noors, Pools, Engels en Nederlands Voor particulieren en bedrijven Groepscursussen Privé-cursussen Bedrijfscursussen Vertalingen en Tolken

Mijn Vertaling .nl

Amsterdam

Een accurate en professionele vertaling is onontbeerlijk, om de communicatie soepel te laten verlopen én om uw zakelijke belangen optimaal te beschermen

Vertaalbureau Ecrivus International V.O.F.

Maastricht-Airport

Vertaalbureau Ecrivus International levert vertalingen van topkwaliteit in alle talen tegen zeer concurrerende tarieven. Vertalingen in onder andere Frans, Nederlands, Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Portugees, Noors, Zweeds, Fins, Deens, Arabisch, Pools, Russisch, etc. Bezoek onze nieuwe website http://www.ecrivus.com voor een gratis en vrijbl

Vertaalbureau Paris

Amsterdam

Pourquoi Vertaalbureau Paris? * Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans. * Wij werken met beëdigde vertalers en native speakers

GATIM Vertaalbureau

Rijswijk

U bent bij ons aan het juiste adres voor voordelige, professionele, accurate & multidisciplinaire vertalingen en tolkdiensten in voornamelijk drie talen: Arabisch, Engels en Nederlands in alle combinaties.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today