: Choose a region

All regions
Show search results

Water-proofing and sealing. Last additions. 22 companies found.


HET ZUIDEN BV

Eindhoven

EEN NAAM IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS EN MUREN ONDER GARANTIE! Let op: Nieuw adres! Het Zuiden b.v. Rosseelstraat 4a 5625 HH EINDHOVEN (voorheen Boschdijk 698) Tel. 040 243 43 19 Fax 040 246 10 30 E-mail info@hetzuiden.nl

MUNTERS DROOGTECHNIEK,

Alphen a/d Rijn

When you shop for food, drive your car, work at your computer, turn on the lights, take a pill, chances are Munters technology has just improved your life. We invite you to learn more about Munters, our products, and our technologies.

C. Kornuyt BV

Helmond

C. Kornuyt BV is gespecialiseerd in het aanbrengen en verwerken van bouwchemische producten zoals: vloeistofdichte vloeren, kelderafdichting, injecteren, repareren en conserveren van beton-, staal-, en metselwerkconstructies. Met name op het gebied van vochtbestrijding en kunststofvloeren zijn zij hun tijd ver vooruit.

B-Team

Landelijk (Bellingwolde)

gemeentelijke instellingen

De WitgoedVink

Ottoland

Luchtbevochtigers, luchtreinigers en luchtontvochtigers bij de WitgoedVink.

Rockwool Benelux BV

Roermond

Rockwool Benelux B.V. heeft een groot assortiment isolatieproducten ontwikkeld. De Rockwool steenwol isolatieproducten zijn brandveilig, duurzaam en milieuvriendelijk. Rockwool levert ook isolatieproducten voor industriële toepassingen over de gehele wereld.

Vochtwering Benelux BV

Eindhoven

Gespecialiseerd in al uw vochtproblemen Vrijblijvend inspectie en offerte op maat.24 uur service.

Hilkens DroWa Kruipruimte isolatie & Vochtbestrijding

Susteren

Kampt U ook met vochtproblemen in huis of wilt U juist voorkomen dat ze ontstaan? [klik] voor alle informatie. Wij verzorgen curatief en preventief wochtbestrijding en houden ons geheel bezig met renovaties en gebouwenconservering.

Huvec Klimaatbeheersing

's-Gravendeel

totaalpakket aan isolatievoorzieningen voor woningen en gebouwen, zeer geschikt voor het na-isoleren, tevens condens-droog-effect voor de kruipruimte

Hydropol

Hoogeveen

Maak nu definitief een eind aan optrekkend vocht. gegarandeerd resultaat !

Zandblazen.nl

Schiedam

Kruipruimte isolatie kunnen wij voor u uitvoeren met verschillende producten. Wij blazen schelpen, blazen isolatiechips en blazen lava korrels. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte en wij komen langs om de situatie te bekijken.

archiQ

Surhuizum

Het bureau voor begeleiding van partijen voor, tijdens en na het bouwproces, om eisen en oplossingen concreet te krijgen, onduidelijkheden weg te nemen en geschillen te beslechten.

Aircoshop

Eibergen

Aircoshop is op dit moment één van de snelst groeiende internetbedrijven op het gebied van (consumenten) airconditioning.

Keldertechniek De Vries

Wolvega

Gespecialiseerd in afdichten van lekke huiskelders tevens specialist in het bestrijden van optrekkend vocht in huis

Alba Vochtwering

Alba Vochtwering

Maarssen

Alba Vochtwering is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van vocht en lekkages voor bedrijf en particulier. Wij geven vrijblijvend advies en op onze werken geven wij garantie. Heeft u vragen horen wij dit graag. Alba Vochtwering

Drysystems

Drysystems

Woudenberg

Dry Systems is dé specialist op het gebied van vochtbestrijding. Met name in het waterdicht maken van wanden en vloeren.

Isovid Vochtbestrijding & Isolatie Techniek

Amsterdam zuidoost

Isovid® Vochtbestrijding de specialist in kruipruimte en bodem isolatie. Onze specialiteiten zijn divers zoals schimmelbestrijding, injecteren van muren tegen doorslaand- en optrekkend vocht welke wij toepassen in kruipruimten van woningen, bedrijfspanden en diverse andere objecten.

Doe het zelf Vochtbestrijden

Helmond

Vochtbestrijding en duurzaam conserveren van alle soorten bouwmaterialen. Mens- en milieuvriendelijke producten welke de duurzaamheid verlengen van o.a. alle soorten steen, beton, cement, hout en staal.

Vochtbestrijding Systemen

Driemond

Vochtbestrijding Systemen bestrijdt vocht zoals optrekkend vocht, kelderzwam, Kelderafdichting en alle voorkomende vochtproblemen. Wij zijn al meer dan 20 werkzaam in de vochtbestrijding.

VochtPro

Westervoort

Vochtbestrijding, Optrekkend vocht

Vochtweringdirect

Amsterdam

Vochtweringdirect heeft al ruim 25 jaar ervaring in het bestrijden van vocht.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today