: Choose a region

All regions
Show search results

Manufacturers of Sails, tents and textile tarpaulins. Last additions. 31 companies found.


Aad Gaiser Zeilmakerij BV

Oud-Beijerland

Deze site is opgezet om u als (toekomstige) klant een beetje op weg te helpen en te laten zien waar ons bedrijf voor staat en eventueel voor u kan betekenen. Ons streven is om al onze produkten zo te vervaardigen dat u, maar ook wij 100% tevreden zijn met het resultaat en er alles aan zullen doen om dit beoogde resultaat te verwezenlijken.

Squaricles sunsails

Squaricles sunsails

Hoofddorp

SQUARICLES sunsails is een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van een nieuw soort zon- en regenwering.

Alldek Zeilmakerij

Heiloo

Alldek is de specialist voor reparaties aan lichtgewicht kunststof en katoenen tenten, vouwwagententen, voortenten, luifels, rugzakken etc.

Zeilmakerij Hoogenboom

Montfoort

Zeilmakerij Hoogenboom zorgt voor ijzersterke oplossingen met flexibele materialen. U kunt bij ons terecht voor o.a. hoog frequent lassen, zeilmaatwerk en reparatie van tentconstructies. Kortom: de zeilmakerij voor bedrijf en particulier.

Remus Zeilmakerij

Zandvoort

Snelservice jachtzeilreparaties, sterk in multihull trampolines.

Lammerts van Bueren Zeilmakerij en Groothandel.BV

Loosdrecht

Lammerts van Bueren Zeilmakerij en Groothandel BV is opgericht in 1853. De onderneming is in die jaren uitgegroeid van een lokaal opererende leverancier van touw en dekkleden tot één van de grootste zeilmakerijen van Nederland. Zowel nationaal als internationaal worden de artikelen verkocht.

Zeilmakerij Steegstra

Burdaard

Voor het maken en repareren van uw boottent,cabrioletkappen,sprayhoods,dekzeilen, e.d.

SailSelect

Uitdam

SailSelect biedt kwaliteitszeilen voor een betaalbare prijs. Deze zeilen worden vervaardigd door één van ’s-Werelds grootste zeilmakerijen met ruim 45 jaar ervaring. Met een persoonlijk advies op maat gemaakt van cruising tot racing. Waarom meer betalen dan nodig?

Zeilmakerij iSails.nl

Nes

Webshop voor zeilen en tuigage. Kijk op onze website voor een online offerte. Grootzeil, genua, gennaker of spinnaker.

Zeilmakerij Zeeuw

IJmuiden

voor alle dekzeilen, hoezen, huiken kunt u bij ons terecht..tevens bekleden we ook boot en caravan-kussens

Chr. Muller Touw bv

Elst

Touwfabriek voor alle synthetische en natuurlijke touwprodukten voor groothandel en warenhuizen, industrie, bouw, watersport, camping, visserij

Armada- Vingida Structures

Weert

Onze onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en installeren van tijdelijke gebouwen, opslaghallen, tijdelijke industriehallen, tijdelijke hangars, sporthallen, aluminium tenthallen en circustenten.

Jelcko zeilmakerij & stoffeerderij

Hellevoetsluis

Gespecialiceerd in buiskappen, achtertenten, Zuilhuiken, Rolfokhoezen, Bimini’s, Cabriokappen, spatzeilen, bootstoffering, Etc. Wij staan voor kwaliteit en service

Armada- Structures

Weert

Gespecialiseerd in leveren van tijdelijke accommodaties zoals opslagaccommodaties, sportaccommodaties, tenten en podia voor diverse evenementen zoals festivals, concerten, bedrijfsevenementen en sportevenementen.

Bosmanvlaggen

bunnik

Bosman Vlaggen is een van de grootste producten van vlaggen, spandoeken, banieren en parasols van Europa.

Koopman Jager Parasols

Hengelo

Koopman Jager parasols is de Nederlandse fabrikant van een degelijke parasol. Al meer dan 20 jaar staan wij in voor een mooi product dat aan een hoge kwaliteit voldoet. Degelijk, sterk en modieus in meer dan 400 kleuren

Creative Tent Systems

Creative Tent Systems

Terschuur

Creative Tent Systems verzorgt fabricage en verkoop van partytenten, pagode tenten, alu-hallen, semi-permanente accomodaties, opslagtenten en maatwerk oplossingen.

Partytent-online

Uden

Partytent-online verkoop voor iedere party een tent. ook voor partytent accesoires. gemiddeld 5000 partytenten op voorraad.

Hagoort Sails Lelystad

Lelystad

Zeilmakerij. Leverancier van Hagoort Sails Cruising. Kwaliteit zeilen tegen betaalbare prijs.

Zeilmakerij de Zeilerrij

Zeilmakerij de Zeilerrij

Zaandam

All-round zeilmakerij, voor nieuw en reparatie van bijv. (jacht)zeilen, tenten en luifels, kite en surfzeilen, dektenten, goed advies en 1e klas service Zeilmakerij DE ZEILERIJ ZAANDAM

EASY promotions

Elst

Verkoop en verhuur van eenvoudig op te zetten (promotie) tenten en presentatie systemen, zoals vouwtenten, opblaasbare tenten, evenement tenten, buitenreclame, presentatie systemen, banners systemene en flexibele standbouw

Marvella BV

Veghel

Specialist in het verwerken van allerlei soorten doek en zeil.

Slikkendam Zeilmakerij

Woerdense Verlaat

Slikkendam Zeilmakerij verzorgt al sinds 2003 maatwerk voor de watersport. Bent u op zoek naar een zeilmaker voor een nieuw dekkleed of cabrioletkap voor uw boot? Wij maken o.a. cabrioletkappen, dekkleden, bimini’s, sprayhoods & bootkussens.


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today