Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 30 companies found.


VEIPBV

Wijk bij Duurstede
Reinigings- en desinfectiemiddelen voor agrarische, food en institutionele sector. Hoe maak ik een ijsmachte schoon? Reiniging in de levensmiddelenindustrie, voorkomen van besmettelijke ziekten in de agrarische sector

VEN V/D

Asten
This Site Is Available! The subdomain ecoset.itgo.com is available. Use the link on the right to sign up for your FREE Web site. Easy page-building tools Web-based e-mail Personalized domain name Search Member Sites --> Acceptable Use Policy | Privacy Pol

AJW BEDRIJFSHYGIENE

Veenendaal
ajw bedrijfshygiene : alles over bedrijfshygiene,hygiene,schoonmaak,schoonmaken,ontsmetten,ajw,a.j.w., bedrijfshygiene,bestrijding,ongedierte,nijkerk,veenendaal,rat,ratten,muis,muizen,vlo,vlooien,mier,wesp,mot, kakkerlak,houtworm,boktor,houtboorder,houtve

Lamon Bedrijfshygiene BV

Roden
LAMON Bedrijfshygiëne are since 1947 engaged in pest and fungus control and woodpreservation and thus experts on these. LAMON works in accordance with Dutch regulations and European directives. Warranties comply with national and international standards.

Kees Kooijman ondediertebeheersing

zeeland
Ongedierte, ongediertebestrijding, dierplaag,beest, beestje, beestjes, vliegen, vliegenlamp, vliegenvanger, vliegenbestrijding, vliegenoverlast, vliegendoder, vlieg, huisvlieg, kamervlieg, mug, muggen, insect, insecten, insectenlamp, insectenvanger, elect

Bisseling Bedrijfshygiene- Materiaalbescherm.

Gemert
Dit is de website van Bisseling b.v.. Wij bestrijden ongedierte

BDL/Bestra

Stein, LB
Meer dan 20 jaar deskundig in bestrijding duivenoverlast, steenmarters, wespen, ratten, muizen etc.

Plagen Preventie Dienst P.P.D.

Werkendam
PPD voorkomt ongedierteplagen. Bij de Plagen Preventie Dienst aan de Tol, moeten de schoenen eerst ontsmet worden via een mat, voordat je het bedrijf binnen mag. Ook hier in het land van Altena is de MKZ-problematiek merkbaar.

Vermeulen Ongediertebestrijding

Alphen aan den Rijn
Preventie en bestrijding alle ongedierte o.a. wespen, mollen, zilvervisjes, kakkerlakken, muizen, vlooien etc. Tevens aanpak houtworm en vogeloverlast (zoals toeteren, wering, ruimen)

Hexapoda Ongediertebestrijding BV.

Velserbroek
Hexapoda Ongediertebestrijding BV. werkt conform BRC, IFS, HACCP, NEN-EN-ISO 9001 en FSSC-ISO22000, Hexapoda Ongediertebestrijding BV. is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.De medewerkers zijn allemaal Gediplomeerd Bestrijdingtechnicus. Elk bestrijdingsplan wordt op maat gemaakt voor Bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Hexapoda Onge

Rimdo Ongediertebestrijding

Alphen aan den Rijn
Heeft u last van ongedierte? Wij bestrijden, inspecteren en adviseren bij bedrijven en particulieren. Wering, advies en regelmatige inspecties werken preventief. Heeft u toch last van insecten of knaagdieren in uw bedrijfspand of woning? Bel Rimdo Ongediertebestrijding voor het maken van een afspraak om uw ongedierte te bestrijden.

Bedrijfshygiene Baltes VOF

ZWOLLE
BALTES Bedrijfshygiëne, houtworm en boktor bestrijding,
Ware Care

Binnen de Ware Care Group houdt de onderneming Ware Care Pest Control zich al ruim 10 jaar bezig met verlening van diensten op het gebied van dierplaagbestrijding, primair gericht op de voorkoming van overlast van plaagdieren. Onze opdrachtgevers bevinden zich met name binnen de horeca, zorgsector en voedingsmiddelenindustrie.
Bio Clean All Bedrijfshygiëne en Veiligheid
Wassenaar
Leverancier produkten voor ongedierte bestrijding.

Rido Ongediertebestrijding

Heeze
Rido Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van plaagdieren in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen onder andere bestrijding van muizen, ratten, papiervisjes, ovenvisjes, zilvervisjes, kakkerlakken, vliegen, houtworm, boktor, wespen, bijen, hommels, mollen, motten, vlooien en het aanbrengen van vogelwering o
Move It
Elsloo
Bij overlast van wespen, houtworm, vlooien, kakkerlakken enz.............. bieden wij snel en vakkundig hulp. laat uw ongedierte onze zorg zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Theissen & Zn

Winterswijk
Gespecialiseerd bedrijf op het gebied van bestijding houtaantasters,o.a. Houtworm, Boktor, Bonteknaagkever, en ook houtrot en schimmelaantastingen Behandelingen worden schriftelijk gegarandeerd.

Insektokill

Enschede
Beschermd ruim 45 jaar deskundig en verantwoord tegen alle soorten van ongedierte.
Ratmuka Groep
Enschede
Beschermd ruim 45 jaar deskundig en verantwoord tegen Houtworm en Boktor.

Traas Ongediertebestrijding

Baarland
Bezoekadres:
Spoorstraat 5 B
4431 NK 's Gravenpolder
JP van Tilburg
Moordrecht
De Oplossing voor privé en bedrijfstuinen en terreinen.
Suurd ongedierte bestrijding
's-Gravendeel
Suurd Ongedierte Bestrijding is de specialist op het gebied van ongediertebestrijding in uw huis, winkel en bedrijf. Daarnaast is Suurd Ongedierte Bestrijding zeer ervaren met het weren en wegvangen van duiven op allerlei locaties.

A. Wijnen Specialist in Ongedierte Bestrijding

Dongen
A. Wijnen Ongediertebestrijding, gevestigd in Dongen en Tilburg, is een professioneel en gediplomeerd bedrijf dat u helpt bij het bestrijden, weren en voorkomen van plaagdieren en houtaantasters. Voor particulier en bedrijf.
Van der Eijk Bedrijfshygiene
Beneden Leeuwen
Wij zijn een jong bedrijf. Wij zijn een klein bedrijf. Dat is dubbel voordeel voor onze relaties. Jong staat voor vertrouwd zijn met de modernste inzichten en technieken op het gebied van plaagdierbestrijding en milieu.

Hygon

Uden
Bestrijding van all soorten ongedierte! Advies en offerte gratis!
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV
Lelystad
Mega-Des is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van verschillende soorten plaagdieren. Van voedingsmiddelenbedrijven tot Metaalindustrie of Logistiek, in alle vakgebieden adviseren wij en bestrijden wij op deskundige wijze ongedierte voor bedrijven, instellingen en particulieren door heel Nederland.

Alert Hygiene Ongediertebestrijding

Oss
Bestrijding van insecten,knaagdieren en houtaantasters voor particulieren en bedrijven. Bijvoorbeeld: wespen, vliegen, mieren, zilvervisjes, vlooien, ratten, muizen, houtworm, boktor en zwammen.

Ongediertebestrijding FMB

Westerhaar
Professionele en vakkundige bestrijding voor bedrijven en particulieren. EVM/ SVO gediplomeerd, HACCP/ BRC/ AIB norm, VCA gecertificeerd.

De Ongedierte Bestrijder

Staphorst
Specialisten in houtworm,boktor bestrijding en houtaantastende schimmels

Ursus Dienstverlening B.V.

Nieuwekerk aan den IJssel
Ursus dienstverlening BV: professionele reguliere schoonmaak van kantoren en scholen, specialistisch reinigen (VRS/KMS gecertificeerd) en gespecialiseerd in ongediertebestrijding (NDA gecertificeerd).
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Netherlands

register today