Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 30 companies found.


Honka Hondenscholen & Gedragscentrum Nederland

Oirschot
Welkom in de fascinerende wereld van het opvoeden en trainen van honden!

J v B Internationale Handel

Etten-Leur
Dierenbenodigheden Openings tijden niet van toepassing, alleen op telefonische afspraak.

Dierenhotel de Elandhoeve

Swifterbant
Dierenhotel dierenpension voor honden en katten

Th. Hof en Zn. B.V.

Balkbrug
groothandel in aardappelen (pootaardappelen en consumptieaardappelen) tevens groothandel in fourages. Ook internationaal transport

Nord Cha Koi

Zwolle
Janpanse koi filters Pompen en andere vijverbenodigheden

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Sluis
Alles op het gebied van struisvogels, tearoom, eieren, vlees, lederwaren, rondleidingen, documentatie. Prijs, 2,50 per persoon, kinderen tot 10 jaar 1,50.

Diergeneeskundig Centrum Almere

Almere
Gezelschapsdierenkliniek: honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen.

Metamorfosebouw Westland

Monster
Timmer & Onderhoudsbedrijf Verkoop van Exclusieve Kattenpalen

FIDO-Hondentrimsalon

Dordrecht
Voor alle rassen en rasloze honden en katten gediplomeerd trimster

Diertotaalservice DTS

Rotterdam
Zelf sjouwen hoort vanaf nu tot het verleden. Alle dierenbenodigdheden onbezorgd thuisbezorgd!

Petfood Express

Haarlem
Internet-winkel voor diervoeding en dierenbenodigdheden aan particulieren in Haarlem en omgeving.

Het Natuurhuis

Tegelen
Het Natuurhuis is de grootste dierenspeciaalzaak in de regio Venlo-Tegelen met een grote afdeling tropisch aquarium met honderden tropsche vissen en waterplanten. Verder alles voor uw huisdier.

Dierenshop Zoetermeer

Zoetermeer
Hier kunt u online uw dierenbenodigdheden bestellen. Wij leveren vele merken voer voor uw huisdier tegen zeer scherpe prijzen. Uw bestellingen vanaf € 30,- , worden gratis thuis bezorgd binnen een straal van 20 km van Zoetermeer.
Hondentrimsalon Wilma de Reus
Nieuwerkerk ad IJssel
Hondentrimsalon Wilma de Reus is al meer dan 25 jaar de Schoonheidssalon voor uw hond. Wij zijn aangesloten bij de ABHB.. Behandeling volgens telefonische afspraak.

Dierenkliniek Het Zicht

Den Haag
Dierenkliniek Het Zicht is een dierenarts in Den Haag voor kleine huisdieren, vogels en exoten. Tevens zijn wij een dierenkliniek voor spoedgevallen. De dierenarts is 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar om uw dier met spoed te behandelen, ook in het weekend en op feestdagen.
AquaEssen
Munstergeleen
Aqua Essen is een jong dynamisch bedrijf en al 4 jaar actief met de import van Thailand koi, mede hierdoor zijn wij momenteel 1 van de grotere in de import van Thailand koi. Per jaar worden minimaal 2.000 dozen Thailand koi geïmporteerd.
PlastiPro
Zundert
Specialist op het gebied van: vijvers, kweekbakken, kunststoftechniek, leidingtechniek, afscheidingstechniek, drainage en lekbakken.

Japanse Koi.com

Wijchen
Een hobby is leuk, maar nog leuker als het betaalbaar blijft!

Dierenverblijven Gebr. Evenboer

Zeist
Exclusieve dierenverblijven gemaakt van 19mm dik geimpregneerd hout. De dierenverblijven kunnen ook op maat gemaakt worden en naar eigen wens
Dierenspeciaalzaak Smolenaers
Weert
De doelstelling van onze dierenspeciaalzaak is om de vele praktijkervaring die we in pacht hebben over te brengen naar de consument om zo het welzijn van de huisdieren te bevorderen.

Hondensalon Kynotrim

Nijmegen
Hondensalon Kynotrim is dè trimsalon voor het vakkundig trimmen van uw hond, kat en konijn in de regio Nijmegen, Wijchen en Beuningen.

Artemis hondentrimsalon

Dordrecht
Hondentrimsalon en hondenbenodigdheden

Dierensupermarkt

Steenwijk
Wij bieden u vele soorten en merken voer aan , zowel bekende als onbekende merken. Ook hebben we een uitgebereid assortiment aan voor de verzorging van uw huisdier zowel inwendig als uitwendig. Ons assortiment is van zeer hoge kwaliteit.

Paarden Hotel Ekenrode

Waalre
Kunt u tijdelijk niet zelf voor uw paard zorgen, dan bent u bij Paardenhotel Ekenrode aan het goede adres. * Altijd professioneel personeel aanwezig op het bedrijf. * Rust op stal door ontbreken van manegeactivirteiten of pensiongasten. * Uitstekende faciliteiten voor optimale verzorging van uw paard. * Ruimte voor individu

Special Grooming

Rotterdam
Cursussen hondentrimmen, beginners, gevorderden en rasspecialisatiecursussen. Workshops trimmen en knippen voor hobby, verkoop knip-en trim DVD`s, verkoop tondeuses, scharen en andere trimmaterialen.

Dierenhoek Angelique

Leeuwarden
Dierenhoek Angelique is een gezellige buurtwinkel in Huizum (Leeuwarden). We staan altijd klaar voor een gezellig praatje of een deskundig advies.
Kejava-koi
rosmalen
wij als klein bedrijf gaan alleen voor kwaliteit, het is dan ook zeer de moeite waard om ons een keer te komen bezoeken, al onze vissen zijn in topconditie, en wij kopen alleen in bij de beste koidealers van Nigata- noord japan, ook worden onze vissen maandelijks gecontroleerd door de koidokter Rob Heymans.

KaJo's

Woerden
Webwinkel met kado artikelen van dieren over de hele wereld

DTC Dog Training Center

Schoonebeek
Professionele hondenschool en gedragstherapiecentrum. Persoonlijke begeleiding. Gediplomeerde instructeurs. Puppytraining en vervolgcursussen. Tentoonstellingstraining. Behendigheid. Training voor kinderen.
Speurhonden Training Center
Amersfoort
Training en opleidingen voor praktijk-speurhonden. Wij geven praktijklessen. De lessen zijn over het algemeen 1 x per week 1 uur. Voor jonge honden adviseren wij om te starten met een half uur.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Netherlands

register today