Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 30 companies found.


Bright&Clean B.V.

Papendrecht
tapijt- en meubelreiniging, reiniging van vloerkleden, siergrindvloeren, linoleum, waterschade sanering

IJsselmuiden Ventilatoren BV

Voorhout
verkoop van diversen ventilatoren voor de agrarische sector maar ook voor andere toepassingen. afzuiging en aanvoer van lucht in allerlei situaties

Joro V.o.f.


Welkom op de vernieuwde website van Verwarmingswinkel! Verwarmingswinkel heeft haar website vernieuwd en dat vieren we. Er wordt elke week een Honeywell Chronotherm Vision klokthermostaat verloot onder alle bestellende klanten, klik hier voor meer info.

Profilpipe Holland BV

Sittard
Wij zijn producent en leverancier van leidingen, tanks en apparaten in kunststof en roestvast staal. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor Chemicaliën en andere milieubelastende stoffen.

Van Holstein Schoonmaakdiensten BV

Wateringen
Van Holstein Schoonmaakdiensten behoort tot een van de grootste regionaal werkende schoonmaakbedrijven. Het gebied waarin wij werkzaam zijn is Den Haag, Westland, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Maassluis en Vlaardingen.
MGS
Dordrecht
Brandbeveiliging, noodverlichting, EHBO en veiligheidsproducten

Ecofys BV

Utrecht
Ecofys is een adviesbureau gespecialiseerd in duurzame energie, energiebesparing en klimaatbeleid. Hieronder valt: zonne-energie, windenergie, bio-energie, waterstof en brandstofceltechnologie, golfenergie, warmtepompen, emissiehandel, CDM en JI, etc.

Van Gansewinkel Nederland BV

Eindhoven
De missie van Van Gansewinkel is om op een zeer klantgerichte wijze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden voor alle afvalvraagstukken, waarbij een duurzame relatie met opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers, milieu en maatschappij centraal staat.

Bocos Air Care

Maastricht
Bocos Air*Care is 'n adviesbureau, met 'n bouw-technische achtergrond, dat zich toelegt op de verbetering van de lucht-kwaliteit in kantoren. Wij leveren geavanceerde Honeywell luchtzuiverings-systemen die rook, stof en bacteriën, virussen, schimmels of vliegen uit de lucht filteren of de luchtvochtigheid beheersen.

BMD Advies Oost

Deventer
Adviseurs van BMD Advies Oost staan met beide benen op de grond. En regelmatig ''met de laarzen in de modder''. Gedegen en grondig. En een tikje eigenzinnig. Want onze klanten moeten mét ons wel verder komen dan zonder ons. Dát is BMD Advies Oost. Een enthousiast team gespecialiseerde collega''s, dat bedrijven op het gebied van milieu, ener

Contimeta

Utrecht
Contimeta Verpakkingsmachines en Tackers Wij zijn gespecialiseerd in Verpakkingstechniek, Bevestigingstechniek en Compressoren. Officieel dealer van Robopac Palletwikkelaars en BeA tackers

Schrobda

Roden
Wij zijn gespesialeerd in het onderhoud van alle soorten vloerenzoals marmer-tapijt-marmoleum-hout wilt u meer weten bel gerust

Aggreko Nederland B.V.

Papendrecht
Aggreko levert tijdelijke stroomvoorziening, koeling en klimaatbeheersing en olievrije perslucht aan bedrijven overal ter wereld.

HK schoonmaakservice

zwanenburg
Daar waar hoge eisen aan hygiëne en representativiteit worden gesteld bewijzen wij al meer dan 20 jaar onze kracht. Schoonmaak en onderhoud van: Kantoren Instellingen Bouwlocaties Zorg- en (kinder)dagverblijven

ikwordverhuurd.nl

arkel
verhuur van hoogwerkers, reinigingsmachines,tuin en park machines, scooters, quids klim en steigermateriaal

Las & Constructie Bedrijf NI-HO

Zwijndrecht
Laswerkzaamheden, Containers en Containerreparatie, Interne transportmiddelen, zie de website

Voegersbedrijf Zwart

LEIDERDORP
Voor al uw Voeg- en Restauratiewerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Restauratie - Renovatie - Gevelreiniging - Impregnering - Metselen - Stucadoren - Sloopwerkzaamheden - Aanleg van keuken, badkamer, toilet - en diversen andere werkzaamheden Wij werken in de regio Leiden en omstreken.

Ecoflux

Goes
Distributeur van de unieke verwijderaar Graffiti-Go, voor graffiti, kauwgom, stickers etc. En MFS een eveneens unieke sealer voor elk soort materiaal (zie onze site)

Deepclean

Goes
dieptereiniging van sanitair, dieptereiniging van keukens, graffiti-verwijdering en impregneren

De Weerd Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Tiel
Schoonmaakonderhoud van kantoren en scholen. Glazenwassen, schoorsteenvegen, bouwoplevering.

B4Q

Valburg
Telecombedrijf op het gebied van portofoons, mobilofoons, semafoons enz. Gespecialiseerd in programmering, onderhoud en installatie van portofoons, mobilofoons steunzenders en portofoonnetwerken. Tevens verkoop, verhuur en service.

EMS RISICO

Oosterhout
Gespecialiseerd in praktijkgerichte veiligheidsopleidingen en brandbeveiliging. Enigste multiflex indoor oefencentrum in de regio

L van Leeuwen BV

Vijfhuizen
L van leeuwen BV is een landelijk opererende aannemer op het gebied van sloopwerken / bodemsaneringen / asbestsaneringen / grondwerken / verhardingen en producent van granulaat voor de wegenbouw

DCC-Grabs

Almere
DCC ontwikkelt en produceert grijpers t.b.v overslag, bagger, en recycling industrie.Bakgrijpers, poliepen, soorteergrijpers, overslagbakken, stenentangen, gebruikte grijpers, enz enz

Clean Air Oldenzaal

Oldenzaal
Clean Air Oldenzaal is leverancier van Airbutler luchtreinigers voor alle denkbare ruimtes b.v. woonkamer, slaapkamer, kantoor, werkplaats, auto, caravan, boot, toilet enz.
Gereserveerd Resco Gevelwerken
Ruurlo
Resco Gevelwerken is een landelijk werkend bedrijf die zich gedurende de eerste 20 jaar heeft ontwikkeld tot een vernieuwende en vakkundige onderneming. Resco Gevelwerken realiseert opdrachten m.b.t. gevelreiniging, voegwerk, impregneren van gevels, damwandreiniging en het hydrofoberen van beton in de weg en waterbouw.
Marcel''s Schoonmaakservice
Bovenkarspel
Schoonmaakbedrijf

D-Tijsterman

Amsterdam
D. Tijsterman BV is een aannemingsbedrijf dat al sinds 1963 gespecialiseerd is in sloopwerken, asbest verwijderen en milieukundige grondwerken. De vakbekwame medewerkers en het moderne machinepark staan garant voor veilig en verantwoord sloopwerk en asbestverwijdering.

S.S.R. Schoonmaak Service Rotterdam

Rotterdam
Wij zijn een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het schoonmaken/houden van kantoren,bedrijven,stadscentra`s,plantsoenen,industrieterreinen,schaftketen,douche en toiletgroepen,trappenhallen,winkelcentra`s,etc.

Outlines Graffiti Design

Apeldoorn
Graffiti op kinderkamers, bij bedrijfskantine's op doek, etc. Alles is mogelijk
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Netherlands

register today