Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 30 companies found.


Bouquet Expressions

Amsterdam
Bouquet Expressions bezorgt boeketten van verse bloemen met leuke opmaken, knuffels, wijn en champagne in Nederland

Slingerland Potgrond b.v.

Zoeterwoude
Slingerland Potgrond is een gespecialiseerd potgrondbedrijf, gevestigd in Zoeterwoude. We leveren kwalitatief hoogwaardige groeisubstraten voor langdurige teelten. Het bedrijf is marktleider in substraten voor de orchideeëncultuur.

Bake Five Holding BV

Leusden
Welkom op de website van Bake Five. De beste bakkers voor de beste supermarkten. Op deze site vindt u alle informatie over onze organisatie en kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brood en banket.

Zeelig

Stein, LB
Commissionnair in bloemen Rijsburg, Grubenvorst en Langgard Markthandel in bloemen maastricht

Nicolle Plusquin Paardehandel en Training

Gronsveld
Wij zijn het vertrouwde adres voor in en verkoop van paarden en pony's, tevens regelen wij uw paardentransporten door heel europa.

Lentse Potgrond BV

Katwijk (NB)
Lentse Potgrond produceert kwalitatief hoogwaardige potgronden. We leveren ruim 1500 verschillende mengsels. Dat gebeurt op basis van de potgrondrecepturen die wij samen met u ontwikkelen. Zo spelen we in op uw specifieke teeltsituatie.

VNK BV

Biddinghuizen
VNK teelt, conserveert, verwerkt en bewaart medicinale en keukenkruiden, groenten en zeegroenten. Dat doen wij in Nederland, België en Bulgarije. Afhankelijk van uw wensen, luchtdrogen, vriesdrogen of diepvriezen wij de producten. Op het gebied van productinnovatie en kwaliteitsbeheer lopen wij voorop. Kennis, ervaring, kwaliteit en betrouwbaarh

MCS Supplies BV

Bunnik
verpakkingen, disposables

No Mercy Supply

Dronten
Forum, Cannabis strains, Grow-supplies, Hydro-culture, Mediwiet, Zaadlijst, Female seed, Santa Maria, SpeesCees, Grow Info, Galery, Bloom stimulators, bacterial, CO2 tabs, fertilizers, soil, Seed, GA-spray, guano-extract and all you need to know...to grow

Grasmaaiershop

Apeldoorn
OPRUIMING: Grasmaaiers, Zitmaaiers, Motormaaiers, Electromaaiers, Bosmaaiers, Verticuteermachines, Bladblazers, Veegmachines, Frezen.

Havinga Landelijk Wonen

Munnekezijl
Havinga Kastanjehout: wij leveren natuurlijk en duurzame producten van kastanjehout zoals rasterhekwerken (schapenhekken), poorten, palen en meubilair aan particulier, handel en overheid.

E. en T. van Gils

Haastrecht
Landelijke bezorging van al uw bloem- en/of planten opdrachten. Voor 11 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd. Overige landen 1 dag van te voren opgeven. Bestel makkelijk en snel via onze site met diverse betaalmogelijkheden!!

Stal & Constructiebedrijf Dekker

Westerhaar
Stal & Constructiebedrijf Dekker vervaagdigt paardenstallen. De frames zijn thermisch volbad verzonken (gegalvaniseerd), waardoor de binnen- en buitenkant van de profielen volledig bestand zijn tegen elk weertype. In de profielen is hardhout gemonteerd, dit garandeert ook de lange levensduur van uw stal.

J. Liewes Livestock

Yde
Ponyhandel, import-export

LWRO

's-Hertogenbosch
Onderzoek en adviesbureau voor integraal waterbeheer en ruimtelijke ontwikkeling. Uw specialist in natte natuurontwikkeling, zoals beekherstel, ecologische verbindingszones en verdrogingsbestrijding.

DLV Plant

Wageningen
DLV Plant BV DLV Plant is een fullservice adviesbureau De plantaardige sectoren kennen hun eigen kansen en bedreigingen. Verschillende ontwikkelingen in de markt hebben invloed op de sector en daarmee op uw doelstellingen en het resultaat.

Art-Deco-Flowers

Heerhugowaard
Uw bedrijf/woning wat meer aankleden? Kunst en zijde planten en bloemen. Wat meer sfeer in uw bedrijf/woning? Van artistiek tot decoratief. Bij Art-Deco-Flowers vindt u het!

Hendriks van Warbij

Randwijk
egaliseren met dozer en kilver, 9 tands woeler 330 pk slootmaaien 5.50 meter gps autotrac (rtk) machinaal bomen planten

Petfinder Flevoland

Almere
Petfinder Flevoland spoort vermiste huisdieren op, met behulp van een speciale zender die ze om krijgen wanneer ze lid worden. Dit voor slechts 5 euro per maand.

Petfinder Flevoland

Almere
Petfinder Flevoland spoort weggelopen huisdieren op. Indien men een abonnement heeft, dan heeft het huisdieren een zender om, die eenvoudig kan worden opgespoord. Neem vandaag nog een abonnement zodat wij morgen uw huisdier kunnen terugvinden.

Sevenhills Gardenplants

Oostvoorne
Wij kweken vaste planten,rotsplanten, siergrassen,bamboe, kruidenplanten, tuinvarens en bodembedekkers in een zeer breed assortiment voor directe verkoop aan particulieren.

Art-Deco-Flowers

Heerhugowaard
Uw bedrijf/woning wat meer aankleden? Kunst en zijde planten en bloemen. Wat meer sfeer in uw bedrijf/woning? Van artistiek tot decoratief. Bij Art-Deco-Flowers vindt u het!

Robotmaaier.eu

Apeldoorn
Dé webwinkel voor al uw Tuinmachines: grasmaaiers, robotmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, robomow, bladblazers, frezen, veegmachines, etc. Veel opruimingsartikelen, restpartijen en demo machines.

Plantenhandel Trischka

Roswinkel
kweken van vaste planten markthandel in bloemen en perkgoed

Search B.V.

Heeswijk
Het herkennen van materialen die asbest bevatten, is werk voor specialisten. Experts die over voldoende kennis, ervaring en onderzoeksfaciliteiten beschikken om uitsluitsel te geven of een materiaal al dan niet asbesthoudend is. Search B.V. heeft dit allemaal in huis.

Wemeco

Hengelo
Wemeco is een metaalbewerkings bedrijf en gespecialiseerd in: Traptreden, perfotreden, doptreden, trappen, leuningwerk, (aluminium) afdekluiken en veiligheidsroosters. Tevens maken wij metaalwaren en lichte staalconstructies op klanspecificatie.

Vrevenvloeren

Veldhoven
Veel hout in kleine prijzen

Lybrae Consultants BV Maastricht

Maastricht
Lybrae Consultants BV is een professioneel projectconsultancybureau en is gespecialiseerd in het uitvoeren van aanbestedingen, projecten en detachering binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu en ruimtelijke ordening.

TTC

Arnhem
TTC, de specialist in Werving & Selectie van Roemeens personeel.

Daan de Leeuw Bijzondere Houtbewerkingen

Winterswijk-Meddo
Restaureren van Antieke Meubelen. Meubelmakerij. Kunst Objecten.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Netherlands

register today